Jump to content

Satılık 2015 Model Mazda 3 Power Sense Hatchback

fdincTR

Tavsiye Edilen Mesajlar

MAZDA OZAN'dan Nisan 2016 tarihinde 11.117 km de satın almış olduğum aracımı çok ama çok üzülerek  satışa çıkarmak zorunda kaldım.

Aracın satış detayları için @mazda_ozan Mazda Ozan - @mazda_aykut Aykut Bey ile görüşebilirsiniz... İlan No :  295705844 

Aracı MAZDA OZAN'dan aldıktan sonra üzerine yaptığım ekstralar kısaca şöyledir;

Mazda Servisinde orijinal Ayna Katlama Kiti taktırıldı.

Mazda Servisinde orijinal Mazda Hırsız Alarmı taktırıldı.

Ziebart'ta 2 yıl garantili - Seramik Boya Koruma Kaplaması yaptırıldı.

Zibert'ta ÖN Cam dahil komple Cam Filmi uygulaması yaptırıldı.

@robosapiens17 kardeşimizden temin ettiğim OEM Geri Görüş Kamerası kusursuz olarak çalışmaktadır.

Formumuzdaki yardımlaşma sayesinde CMU versiyonu 56.00.513 EU N olarak güncelledim.

Video Player - Speedometer - Android Auto gibi bir sürü özellik CMU ya yüklendi.

Alacak kişinin aracı keyifle sürmek dışında yapacağı pek bir şey kalmadı sanırım.

Şimdiden yeni sahibine Hayırlı olmasını ve Kazasız Belasız sürüşler diliyorum. 

Lütfen bana buradan sadece aracımın özellikleri ile ilgili sorular sorunuz...

Not : Geçen ay satın aldığım 4 adet 2016/31 üretimi 18" PETLAS KIŞ Lastiği 225/45/R18 aracın üzerindedir, ancak satış fiyatına dahil edilmemiştir.

ALLAH kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. :(

20160531_213644.jpg20160608_074712.jpg

20160606_075957_m.jpg

20170204_153540.jpg

20160611_184725.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kadar beğenip alıp ve uğraşıp bu hale getirip satmanıza üzüldüm açıkçası. Umarım hayırlı bir şey içindir. Değerini bilen bir arkadaşa gitsin inşallah. Size de allah daha iyisini nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Bullbaba :

Bu kadar beğenip alıp ve uğraşıp bu hale getirip satmanıza üzüldüm açıkçası. Umarım hayırlı bir şey içindir. Değerini bilen bir arkadaşa gitsin inşallah. Size de allah daha iyisini nasip etsin.

Severek, özenerek ve çok isteyerek aldığım ilk araç bu oldu sanırım hayatım boyunca.

Kolay kolay araç değiştirmeyi sevmem ve alırken de her şeyini inceler ve araştırarak alırım.

Bu Ateş Böceğimi de uzun yıllar satmamak niyetiyle almıştım.

Fakat malum kriz vurdu mu tam vuruyor, insan istemese de sevdiklerinden vaz geçmek zorunda kalıyor.

Benim de dileğim öncelikle bu forumda üye olan Mazda severlerden birine nasip olması yönünde.

Şimdilik düşük fiyatlı bir araç ile işlerimi görmeye çalışacağım, krizi atlatabilirsem ilk işim yine Mazda almak olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, fdincTR :

Severek, özenerek ve çok isteyerek aldığım ilk araç bu oldu sanırım hayatım boyunca.

Kolay kolay araç değiştirmeyi sevmem ve alırken de her şeyini inceler ve araştırarak alırım.

Bu Ateş Böceğimi de uzun yıllar satmamak niyetiyle almıştım.

Fakat malum kriz vurdu mu tam vuruyor, insan istemese de sevdiklerinden vaz geçmek zorunda kalıyor.

Benim de dileğim öncelikle bu forumda üye olan Mazda severlerden birine nasip olması yönünde.

Şimdilik düşük fiyatlı bir araç ile işlerimi görmeye çalışacağım, krizi atlatabilirsem ilk işim yine Mazda almak olacaktır.

Evet ülkemizde ciddi bir kriz var. Ben İstanbulun merkezi bir yerinde oturuyorum ve dükkanlar patır patır kapatıyor. Ama kimsenin umrunda değil. tek bildikleri her şeye zam yapıp fakir halkı dahada fakirleştirmek. Bu ülkede hiç bir zaman insanların refahı yükselemeyecek mi? İnşallah işleriniz düzelir ve tekrar istediğiniz arabaya binersiniz. Elimizde kalan sadece temenniler başkada bir şey kalmadı maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun. İnşallah gönlünüze göre olur. Tez zamanda daha iyi bir Mazda'ya yeniden kavuşmak dileği ile diyelim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rabbimiz bu sıkıntıdan kurtarıp en kısa zamanda daha iyisini almanızı nasip etsin. Hayırlı satışlar.Araç da maşallah çok güzel duruyor resimlerde :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Burak :

Rabbimiz bu sıkıntıdan kurtarıp en kısa zamanda daha iyisini almanızı nasip etsin. Hayırlı satışlar.Araç da maşallah çok güzel duruyor resimlerde :nazar:

44 dakika önce, avşar :

Hayırlısı olsun. İnşallah gönlünüze göre olur. Tez zamanda daha iyi bir Mazda'ya yeniden kavuşmak dileği ile diyelim...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah'ın izni ile inşallah en kısa zamanda işlerimi toparlar ve sizlerin arasına yeni bir MAZDA ile dönerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, fdincTR :

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah'ın izni ile inşallah en kısa zamanda işlerimi toparlar ve sizlerin arasına yeni bir MAZDA ile dönerim.

Ne yani Mazda'yı satınca bizi bırakacak mısınız ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güncelleme ve video player i özel olarak mazda da mı yaptırdınız yoksa özel bir programlama mı yaptırdınız ? 

Şayet benım power donanımlı aracımda böyle şeyler bulunmuyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Ali furkan ipek :

Güncelleme ve video player i özel olarak mazda da mı yaptırdınız yoksa özel bir programlama mı yaptırdınız ? 

Aşağıdaki konulara bakmalısın:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Burak :

Ne yani Mazda'yı satınca bizi bırakacak mısınız ? :)

Elbette forumdan ayrılmayacağım ve elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.

2 saat önce, Ali furkan ipek :

Serviste sadece Ayna Katlama Kiti ve Alarm taktırdım ve 20.000 km periyodik bakımını yaptırdım.

CMU versiyonun yenisi serviste yoktu. Forumdan takip ederek kendim yaptım diğer her şeyi.

Tekrar yazmıyorum, @Obivan arkadaşımız benden önce gerekli linkleri paylaşmış zaten. Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhabalar, 2 ay önce Mazda Ozan üzerinden satışa çıkardığım aracım henüz duruyor... Kimse de para yok anlaşılan. :(

Mazda Ozan Aykut Bey ile görüşüp, ilanı şahsi olarak vermeyi teklif ettim. Malum kendileri ile aramızda kıta farkı olduğu için ulaşım sorun oluyor.

Müşteri geldiğinde Ben hemen galeriye gidemiyorum, Ben galeriye gidip sabahtan akşama kadar bekleyince de müşteri gelmiyor. :)

Aşağıda kendi ilanım mevcuttur. Forumdan gelecek üyelerimize özel çok güzel bir indirim yapacağım. Söz veriyorum... O0

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-3-hb-power-sense-2015-ekstrasi-bol-399138656/detay/

Forumdan gelecek üyelerimize özel indirim için Parola : "Ateş Böceği"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

57 minutes ago, fdincTR said:

Aşağıda kendi ilanım mevcuttur. Forumdan gelecek üyelerimize özel çok güzel bir indirim yapacağım. Söz veriyorum...

Hayırlı satışlar. İnşallah kısa sürede satılır istediğiniz fiyata. Trafik navigasyon fotoğrafı tanıdık geldi baya :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Tarahumara :

Hayırlı satışlar. İnşallah kısa sürede satılır istediğiniz fiyata. Trafik navigasyon fotoğrafı tanıdık geldi baya :) 

Teşekkür ederim. Elimde kendi aracımdaki Navigasyonun hiç resmi olmadığını fark ettim ve daha önce beğenip kaydettiğim bir görüntüyü koymuştum.

Görüntü size ait ise özür dilerim, ilandan hemen kaldırdım. Yenisini çekince güncellerim artık. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim. Elimde kendi aracımdaki Navigasyonun hiç resmi olmadığını fark ettim ve daha önce beğenip kaydettiğim bir görüntüyü koymuştum.
Görüntü size ait ise özür dilerim, ilandan hemen kaldırdım. Yenisini çekince güncellerim artık. [emoji4]

Keske kaldirmasaydiniz. Kullanabilirsiniz sorun degil.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Ali Furkan İpek :

Aracınız 6.0 lt mi yakıyor ?:)) otomatik benzinli..

Mümkün. Benimki şu ara, havalar az ısınınca 6.2'ye düştü.

EDİT: Pardon, fotoğrafı görmemiştim. Motoru çalıştırdığından beri olan ortalamaıymış 6.0. Genel ortalamanın 7.3 LT. olduğu görünüyor ekranda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...