Jump to content

Satılık 2015 Model Mazda 3 Power Sense Hatchback

fdincTR

Tavsiye Edilen Mesajlar

11 dakika önce, Devrim Babacan :

Mümkün. Benimki şu ara, havalar az ısınınca 6.2'ye düştü.

EDİT: Pardon, fotoğrafı görmemiştim. Motoru çalıştırdığından beri olan ortalamaıymış 6.0. Genel ortalamanın 7.3 LT. olduğu görünüyor ekranda.

Bu arabada 8.5 üzerini görenler eski kasa mazda kullansa eminim 10 litre altına düşüremez. Mazda2 ile yeni mazda3 kıyasladığımda kasarak mazda2' de tutturduğum veriyi bunda kasmadan görüyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, Ali :

Bu arabada 8.5 üzerini görenler eski kasa mazda kullansa eminim 10 litre altına düşüremez. Mazda2 ile yeni mazda3 kıyasladığımda kasarak mazda2' de tutturduğum veriyi bunda kasmadan görüyorum. 

2017 Mazda 3 ü hafta sonu test ettik ve alırken sıfırladığımız değeri 8.5 ile teslim ettik. Yapmadığımız deneme kullanmadığımız yol kalmadı. Buna rağmen 8.5 i geçmedi araç üzerindeki 235x40 kışlık lastiklere rağmen. Eğer standart lastik ve uzun yol olsa kim bilir kaçlara inecektik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Ali Furkan İpek :

Aracınız 6.0 lt mi yakıyor ?:)) otomatik benzinli..

56 dakika önce, Devrim Babacan :

Mümkün. Benimki şu ara, havalar az ısınınca 6.2'ye düştü.

EDİT: Pardon, fotoğrafı görmemiştim. Motoru çalıştırdığından beri olan ortalamaıymış 6.0. Genel ortalamanın 7.3 LT. olduğu görünüyor ekranda.

Evet araç gerçekten çok farklı yakıt ortalamaları gösterebiliyor. Hava sıcaklığı, gidilen yolun trafik durumu, araçtaki kişi sayısı, kullanımın sakin/agresif olması vs.

İlandaki bu resmin kısa özeti şu şekilde. Tarih 16.06.2016 Haziran Sabahı kişi sayısı 2 ve Saat 07:10 Büyükçekmece evden çıkış ilk on dakika Tüyap rampası çıkış ve oradan Hadımköy gişeleri üzerinden Otobana giriş 20dk. Sonra 110-120 km/h hız ile Bahçeşir trafiğine durma noktasına varış, dur kalklar ile 40 dk da. Mahmutbey gişelerine varış, ve kalan 10 dk. da Sefaköy iş yerine gidiş 08:00 Toplam Süre : 50 dk ve 35 km için çıkan Ortalama bu : 6,0 L/100Km

Aracı aldığım günden buyana tam ortalamam 8,3 l/100km bunun tüm detaylarını imzamda ki resme tıklayıp görebilirsiniz. Teşekkürler...

20160616_080049.thumb.jpg.d7c8e5436d1f93d2316d80e603cc35c8.jpg

Size başka bir ekran daha paylaşayım siz karar verin. :)

20170305_160931.thumb.jpg.3265762a82f682a3f58853bc1aaa10d9.jpg

Bu resimdeki hikaye de şu şekilde ;

5 Mart 2017 Pazar hava süper güzel tek başıma evden çıktım ve Çatalca'da bahçeye gittim.

Dönüş yolunda oluşan yakıt grafiği resimde ki gibi 4,8 l/100km görünce dayanamadım resmini çektim. Gerçekten bu araçta şuana kadar gördüğüm en düşük seviye idi. Tek kişi, hava 18°C, klima her daim Otomatik mod açık, rampa nerede ise hiç yok, dur kalk çok az, bir iki tane trafik lambası o kadar. Bulunduğunuz şehrin yol durumuna göre en sağlıklı sonucu yaşayarak öğreneceksiniz. Bu ekranda en altta solda görünen 6 adet sütun, her depo doldurduğumda Trip A/B sıfırlamamdaki depo ortalamalarını gösteriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎5‎.‎4‎.‎2017 at 10:33, Tarahumara :

Keske kaldirmasaydiniz. Kullanabilirsiniz sorun degil.

Bugün aracı satmadan önce çektiğim son resimlerden biri Navigasyon ekranı oldu... :)

20170407_080736.thumb.jpg.c4739bb6c8eadebaf704a7749b3d8bd2.jpg

Bugün çok üzülerek aracıma veda ettim. :( 

Yeni sahibine hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanması dileğiyle...

Satışta yardımlarından dolayı Ozan Otomotiv @mazda_aykut Aykut Beye teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam kaça verdınız bende niyetliyim bitane almaya.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, macrostr :

Hocam kaça verdınız bende niyetliyim bitane almaya.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorunuza özelden mesaj ile cevap verdim. inşallah sizde uygun bir araç bulursunuz.

3 saat önce, Burak :

Hayırlısı olsun, daha iyileri nasip olur inşallah @fdincTR

Teşekkür ederim @Burak Bey, inşallah en kısa sürede tekrar Mazda sahibi olmak isterim.

Konuyu artık kilitleyebilirsiniz. Görüşmek üzere... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...