Jump to content

Traş Makinesi Tavsiyesi

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, Montimpex :

Burada kritik nokta, traş makinesine cildin bir alışma süresi bulunmaktadır. genelde firmalar 2 ile 3 hafta süre önerirler. benimde ilk 10 gün çok moralim bozulmuştu ama sabırla kesmeye devam ettim ve cildim alıştı..İlk kullanımlarda hemen pes etmeyin derim.. Islak kuru tipte ve şarjlı olması daha makbuldür..

Bunu söylemeyi unutmuşum :) alışma süresi önemli ve alıştıktan sonra arada jiletle traş olayım derseniz bir sonraki makine traşında da sıkıntı çıkabiliyor. O yüzden eğer mümkünse makineye cildi alıştırdıktan sonra onunla devam etmek gerekiyor.

Marka konusunda belirtmeyi unuttuğum ise eğer mümkünse test edip almanız olacak. Zira kimine braun kimine philips kimine de panasonic uyuyor. Sakal yapısı ile alakalı bir durum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sakallar kazık gibi ama cildim kız gibi narin. Her traş benim için bir işkence. Yuvarlak başlıları denemedim ama bu yataylardan bir zamanlar denemiştim. Hoşuma gitmişti. 

Ahanda benim makine buldum.

braun-wf2s-water-flex-tras-makinesi-1640

Huylanmazsan getirebilirim abi deneme amaçlı. 2 senedir hiçbirşey yapmadım hiç bozulmadı hiç su geçirmedi şarj süresi hiç azalmadı vs vs. Sadecce yanındaki sakal düzleştirici biraz köreldi o kadar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...