Jump to content

Mazda ya Forscan ile Bağlanmak (Arıza Tespit ve Kişiselleştirme Yazılımı)

ibrasoft
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

27 dakika önce, Mutlu Tekir :

:D şu anda hava yastığı uyarısı yanıp sönüyor ve sinir ediyor beni. İbrahim abiden orjinal asbuilt kodunu istedim bakalım. Son çare onun gönderdiği kodlar işe yarar da inşallah bu tuşun olmadığını geri öğretebiliriz. Sıkıntılı olabiliyor yani dikkat etmek lazım.

Mail olarak gönderdim Mutlu. Umarım çözersin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mutlu Tekir :

Yok valla çözülmüyor kaldı öyle. :D olmayan donanımı göremediği için hata veriyor akıllı.

Ama ben uyardım ne olduğundan emin olmadığın şeyi kurcalama diye :)
Sanane yolcunun hava yastığı iptal düğmesinden varsa var, yoksa yok  :D
Kızdırdın adamı, anahtar yoksa da noterden olmadığına dair kağıt getir yoksa ışığı söndürmem diyor. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, ibrasoft :

Ama ben uyardım ne olduğundan emin olmadığın şeyi kurcalama diye :)
Sanane yolcunun hava yastığı iptal düğmesinden varsa var, yoksa yok  :D
Kızdırdın adamı, anahtar yoksa da noterden olmadığına dair kağıt getir yoksa ışığı söndürmem diyor. :D

Aynen öyle abi. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen dediğiniz gibi. Bazı özelliklere kablodan dolayı ulaşamadım. 

Acaba bu düğme dönüşümünü benim wifi kabloya yapsam olur mu ki? Yoksa mecbur kablo alacaz :D 

Ekran Alıntısı00.JPG

Ekran Alıntısı01.JPG

O emniyet kemeri sesini ben de kapattım ama kapanmadı. Tekrar da girmedim. Yarın bakarız artık @Zealot la. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, zoptrik :

Aynen dediğiniz gibi. Bazı özelliklere kablodan dolayı ulaşamadım. 

Acaba bu düğme dönüşümünü benim wifi kabloya yapsam olur mu ki? Yoksa mecbur kablo alacaz :D 

O emniyet kemeri sesini ben de kapattım ama kapanmadı. Tekrar da girmedim. Yarın bakarız artık @Zealot la. 

Evet şuan ki verdiği hata kablodan kaynaklı. Bazı işlemlerde program ve araç arasındaki iletişim hızı artıyor, ve kablo chipi seçme durumu oluyor. 
Şuan ki gösterdiği hata kablonun HS/MS protokolünden kaynaklı değil. MS fonksiyonu olmayınca zaten o menülere hiç erişim olmuyor. Kablonuz şuan HS ve buna rağmen HS protokolüne bağlı işlemi uygularken hata vermiş. Kablo almanız gerekiyor gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Zealot :

@ibrasoft abi sen nerdesin bi çay içelim  =) 

Güneşli tarafındayım :)
Cuma (yarın) akşam bekarım mesela, çay olur, kuşburnu olur fark etmez, :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cuma hanım valide ziyaretine gidecek, ben de arabayla uğraşıyorum bekar kalınca diye dedim :)
Ne taraftasın bilmiyorum tam ama Starcity, Marmara Forum, Airport, 212 AVM gibi avmler de uyar bana fark etmez. Zor olacaksa başka zaman da tanışabiliriz. @Zealot

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar.
Benim aracim 92 model 323 hb ve kabutun altinda Diagnostic soketi var acaba ne icin kullaniliyor bilginiz var mi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, Ahmet ÇINAR :

Merhabalar.
Benim aracim 92 model 323 hb ve kabutun altinda Diagnostic soketi var acaba ne icin kullaniliyor bilginiz var mi?

Obd soketinden önce araca göre soketlerle bağlantı vardı. Bazı araçlar için bu soketlerin obd ye çevrimini anlatan veriler internette mevcut. Ama bağlandıktan sonra ne kadar veriye erişilebilir konusunu bilemiyorum. Bahsettiğiniz yıllar için bir çok araçta elektronik alt yapı ve sensör sayısı, beyin yapısı düşük kalıyor. Genelleme yapılamaz tabiiki, soket çevrimine ulaşabileceğiniz sayfalarda erişilebilen verilerin kapsamıyla ilgili detay vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ilginiz icin tesekkur ederim.aracim karburatorlu o yuzden her hangi bir bilgiye ulasamam diye dusunuyorum:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, Ahmet ÇINAR :

Ilginiz icin tesekkur ederim.aracim karburatorlu o yuzden her hangi bir bilgiye ulasamam diye dusunuyorum:)

:-)

Karburatörlü araç için pek bişeye ulaşabileceğinizi ben de zannetmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:-)
Karburatörlü araç için pek bişeye ulaşabileceğinizi ben de zannetmiyorum.

:):):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...