Jump to content

Almayı düşündüğüm RX8, öneri ve tavsiyeleriniz?

umutdogan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok doğru söylüyorsunuz sonuna kadar hak veriyorum ama benim araba merakım alıyım bineyim gideyim değil zaten. Şuan hazırda 1.6 dizel bir aracım var zaten ve o duracak gündelik hayat için. Mazdayı alma sebebim alma açısından gücümün buna yetmesi. Haftasonları gezmek eğlenmek için kullanıcağım, yeri geldiğinde ellerimin kirleniceği bir araç istiyorum. Masraflarını bakımını iyice araştırdım zaten. Bakıldığında bebek gibi bakılmadığında ıstırap gerçekten dediğiniz gibi araç. Yaşınız benim iki katım yanlış anlamazsanız babamdan 4 yaş küçüksünüz sadece, öğütleriniz benim için çok değerli zaten :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D vay beee, yaşlandık desene. Bu forumda her türlü yardımı görürsün, zaten meraklı ve istekliysen zevk alarak bineceğin bir araban olur.

Babana selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnce yanak bence sorunlara davetiye çıkarmak gibidir. Yollarda bazen beklenmedik çukurlar oluyor onlar üzerinden her sessiz geçişimde "lastikler de emdi darbeyi" diye düşünürüm. Benim lastikler  225/45R18 yani yanakları kalın ve elalade bir görüntüsü var. 

RX-8 gibi araçta yay alçaltma ve ince yanak kullanmak ayrıca  gereksiz cunku araç en sıradan lastikle bile zaten etkileyici görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...