Jump to content

1. Nesil Mazda 3 4'lü Cam Açma Otomatiği

slckptr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yanan dual transistörü bulmak ayda çay içmek kadar zor. İç yapı belli, oraya uygun iki smd transistör monte ederek deneme yapacapım. Hemen dibindeki cpu inşallah sağlam kalmıştır. Yanan bölge regüle devresi. Durduk yerede yanmaz bunlar.

ebc64851babff1274d414e9a3b578656.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki neden yanar abi bunlar sebep ne olabilirki sence

Abi normalde camlar calisiyor ama marsa basinca sol sofor cami kendiliginden iniyor yine ayni sekilde yolda giderken iniyor diger camlarda sikinti yok birde uzerindeki aydinlarma isigi yanip yanip sonuyor 

Servis de aku voltaji yuksek geliyor demisti ondan olabilirmi ?? Yanliz ben sonradan olcturdim elektrikciye aku voltaji nirmal dedi anlamadim yani 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sürücünün yanması için hat üzerinde kısa devre olan bir yerler olmalı, yanan mini transistör tuş takımına bağlı. Karbon tuşlar bir yerlere temas ederse yanar. Su teması olsa leke olur oda yok. Ben oyumu dışarıdan müdahale ile yandı olarak kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasil yani disardan mudahale abi sanmiyorum ama hayirlisi yani kisa devre filanmi varki zaten aractan inerken kapinin metaline dokununca inanilmaz bir statik elektrik carpiyo 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok abi aldigim ihtiyar zaten bi takinti var diyodu bende sorun etmemistim ne diye mudahale ettirecekki biraz pimpirikli bir adamdi sanmam aracin bi yeriyle oynattiracagina

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustadim bu gun denedim eski sikintilarin hicbiri yok cok sukur ellerine saglik sadece arka camlari kontrol edemiyorum baska bi sikintisi kalmamis bu bile yeter ellerine saglik uatad O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka camlar için kilit aktif kalmış olmasın?

Araç başında olsak belki başka sıkıntı varsa hallederdik, olmasına sevindim. Güle güle kullan :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...