Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Sport Mode

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

[mention=11120]Tarahumara[/mention] merhaba Rusyadan  Withe2 'de çalışmalara başlamış bir kaç deneme yapmış....
https://www.drive2.ru/l/467530762023863228/?m=467613500273852844&page=0#a467613500273852844

Ozelden yazisiyorum kendisiyle surekli. Bakalim olacak mi.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Tarahumara :

Sizleri takipteyiz. İnş. olumlu bir sonuç alınır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vay arkadaş hayran olmamak elde değil,120 hp motor ver birde (gerçekte 100bg) ta...şk geçer gibi sport modu koy.Yalnız sport modundayken ne yük biniyordur şanzımana,patates gibi kızarıyordu yüksek torktan,hatta bir rivayete göre sport mod açıkken direksiyonu zaptetmek mümkün değilmiş.:) O yüzüne bile bakmayacağımız markalar senin verdiğin motorunun yarısı kadarı ile gaza dokunamıyorsun resmen tcs yanıyor.Neyse ben mazdaya bir mail atayım bu sport modu ışığının başka renkleri varmıymış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Tarahumara :

Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Alt devirlerde biraz daha hisli olursa süper olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Ali :

Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Alt devirlerde biraz daha hisli olursa süper olur. 

1- Çok ahım şahın değişiklik yok kanka. Sürpriz bişe beklemeyin. Sadece gaza %70 basmak herine %30 basıyorsun o kadar. Başka değişen  hiç birşey yok hislilik konusunda.

2- Deviri genelde 4000 civarında tutuyor. Gaza basmazsan büyültüyor vitesi. Dip gaz yaparsan bi küçük vitese atıp 6700 e kadar gidiyor. 

Sport moduna almadan da dip gaz yapsan aynı tepkileri veriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, M.E.G :

1- Çok ahım şahın değişiklik yok kanka. Sürpriz bişe beklemeyin. Sadece gaza %70 basmak herine %30 basıyorsun o kadar. Başka değişen  hiç birşey yok hislilik konusunda.

2- Deviri genelde 4000 civarında tutuyor. Gaza basmazsan büyültüyor vitesi. Dip gaz yaparsan bi küçük vitese atıp 6700 e kadar gidiyor. 

Sport moduna almadan da dip gaz yapsan aynı tepkileri veriyor.

Sıkıntı yok bir sene içinde zaten toptan bir çözüm geliyor bunlarla uğraşmayacağım :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...