Jump to content

Atiker Gold Vs. Atiker Grand Farkları

FatihT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Merhaba,

Lpg taktırmayı düşünüyorum..Araştırdığım kadarıyla Atiker lehine bir memnuniyet oluşmuş durumda..bende atiker de karar verdim..gold serisinde enjentör kitinin grup olduğu grand da ise tek tek olduğu söyleniyor. bu konuda bilgisi olan var mı? gittiğim yerler grand öneriyor enjektörde sorun olursa daha az masrafın olur dıyorlar ama montajınında kolay olduğunu söyledikleri için işçilik açısındanda kazanımları olacağı kanısına vardım..kolay işçilik aynı kâr...birde yağlama kiti önerenler var..araç kullanım şeklimi anlattım sert kullanırım yuklenırım gaza dedım ozaman "sana yağlama şart" diyenlerde var gerek yok dıyenlerde var..bu da bı kararsızlık aslında..bu konuda yardımcı olursanız sevınırım..farklı marka önerilerede açığım ama öneri yaparken gerekçe sunulmasını rıca edıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağlama şart değil. OBD li kitini taktırın, yolda ayar yapılsın yeterli. Fatih bence Ankara Şaşmazlarda Quattro Garage'a git derim ben. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mutlu OBD 2 kiti her ikisindede mevcut..mazda servisinde ayrılmış bir ustamız var gold taktır dıyor sende gold öneriyorsun bakalım ankarayı bır aramak lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Golf ile Grant arasında enjektör farkı vardır. Yüksek devirde farkı ortaya çıkar. Ama zaten bizim subapları hassas olduğundan yüksek deviri LPG ile görmeyeceksin 4000 ya da 4500 üstünde benzine geçecek şekilde ayarlatacaksın. Bu durumda da enjektör farkına kalitelisi ne gerek kalmıyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...