Jump to content

Mazda 323 yay

PUMA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi yayları alçaltma için kullanıyoruz görünüm amaçlı ve de  daha büyük jant lastik takıldıktan sonra süspansiyonu sertieştirip yol tutuşa katkı için  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi görünüşü bosverin yaa ...benim hanım yay kesik halde kullanırken aklım onda kalıyordu ...dam dummm dalıyordu cukurlara tümseklere allaha şükür şimdi eski haline döndü araba:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sert yayla daha bi acaip süper  olur ne de olsa 115 beygir var önümüzde en azından at arabası havasını yakalarız kötümü  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Lantisime 16" jant  takmayı planlıyorum.Spor yay edinmeye çalışırken hangi ölçü spor yay arayacağım.Bildiğim kadarıyla ölçüleri var  mm bazında.En uygunu nedir aranızda bilen arkadaşlar varise yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Lantisime 16" jant  takmayı planlıyorum.Spor yay edinmeye çalışırken hangi ölçü spor yay arayacağım.Bildiğim kadarıyla ölçüleri var  mm bazında.En uygunu nedir aranızda bilen arkadaşlar varise yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.

Lantise özel değil, genel anlamda spor yay için yapılması gereken;

orjinal amortisörlerle kullanılacak yay ölçüsü 3cm. den fazla olmamalı. 5cm yay takarsanız standart amortisörler esneme anlarında dip yapacağı için amrtisörleri bozacaktır. ayrıca kabin içinde dip yapma esnasındaki küt küt vurma sesleri de cabası olacaktır. Bunun için 5cm yaylarla beraber spor amortisör alıp takılması gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
Guest mustafa_g

original amortisörde 5 cm yay takamazmıyız

bu yaylar lantise uyarmı hangi özellikte yay almamız gerekli

http://www.sahibinden.com/spor_yay_cok_ucuza_130_tl-77WQQaXQQ15345345WQQpXQQdisplayitem

Fotoğraftaki araba skoda değil mi?

Bunun yaylarının lantise uyabileceği fikri nerden geldi aklına?

5cm ile ilgili bilgi bir önceki mesajda mevcut.

Lantise özel değil, genel anlamda spor yay için yapılması gereken;

orjinal amortisörlerle kullanılacak yay ölçüsü 3cm. den fazla olmamalı. 5cm yay takarsanız standart amortisörler esneme anlarında dip yapacağı için amrtisörleri bozacaktır. ayrıca kabin içinde dip yapma esnasındaki küt küt vurma sesleri de cabası olacaktır. Bunun için 5cm yaylarla beraber spor amortisör alıp takılması gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...