Jump to content

2017 Model Mazda CX-5 Ne Zaman Gelecek ?

selmazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2017 Yeni Kasa CX-5 ne zaman Türkiye'ye gelecek bilen var mı arkadaşlar? Yeni kasa ile ilgili başlık bulamadığım için konuyu açtım.

Tahminen Nisan-Mayıs aylarında gelir diyorum, ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, İlhan :

Sanırım bu soruya en net cevabı @okkko Okan verir.

Haziran 2.yarısı bizim showrooma girer... Daha önce gelecek araç yok...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Avrupa prömiyeri bugün Cenevre Motor Show da yapıldı. Verilen bilgilere göre yazın başında tüm Avrupa'da satışa sunulacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Burak :

Avrupa prömiyeri bugün Cenevre Motor Show da yapıldı. Verilen bilgilere göre yazın başında tüm Avrupa'da satışa sunulacak.

Benim üretim sipaeişi aracım var. Dışı yeni kırmızı rengimiz. Kristal soul red, içi beya deri. Nisan da üretilecek. Haziranda showroomda. Avrupayla aynı anda oluyor bu durumda...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Burak :

Kendine mi sipariş ettin Okan :D heyecanından sanki öyleymiş gibi algıladım 

Kendime makina gri RF. :) Ama yeni cx5i de merak etmiyor değilim... aynı ay üretilecek, aynı gemiyle gelecek kuzular. O sebeple tarihler aklımda...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, okkko :

Kendime makina gri RF. :) Ama yeni cx5i de merak etmiyor değilim... aynı ay üretilecek, aynı gemiyle gelecek kuzular. O sebeple tarihler aklımda...

Allah kavuştursun diyelim o zaman :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendime makina gri RF. [emoji4] Ama yeni cx5i de merak etmiyor değilim... aynı ay üretilecek, aynı gemiyle gelecek kuzular. O sebeple tarihler aklımda...

Çok güzel renk :) Allah sarhoşlardan şaklasın beklesin :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Öhhhm! (Müsaadenizle konuyu ve kendimi şurdan bi hortlatayım :) )

bu yeni gelecek vatandaşın motor kombinasyonları ve fiyatları hakkında okkko beyciğim bize bi tüyo verebilir mi acaba  ???

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 saat önce, honuuu :

Öhhhm! (Müsaadenizle konuyu ve kendimi şurdan bi hortlatayım :) )

bu yeni gelecek vatandaşın motor kombinasyonları ve fiyatları hakkında okkko beyciğim bize bi tüyo verebilir mi acaba  ???

Var olan 2.0 motordan daha farklı bir seçenek olmayacaktır sanırım Onur. Açıklanan bilgiler şu şekilde ki bunlardan 2.2 dizel ve 2.5 Benzinlinin Türkiye'ye geleceğini pek sanmıyorum. Fiyatlar konusu ise beni aşar :D@okkko ya bırakıyorum sözü burada :D 

Alıntı

Yeni CX-5, SKYACTIV-G 2.0 ve SKYACTIV-G 2.5 benzinli ve SKYACTIV-D 2.2 temiz dizel motorlarını barındıran SKYACTIV Teknolojisinin tüm ürün ailesini sunuyor. Bu üç motor da güçlü ve lineer bir performansın yanı sıra gerçek dünyada mükemmel bir yakıt tasarrufu ve önemli oranda düşük emisyonlar sağlıyor. Yeni modelde aynı zamanda, yeni bir Jinba Ittai  olan ve Mazda’nın teknolojisini geliştiren G-Vectoring Control özelliği de yer alıyor. Bir diğer önemli özellik de ön cama yerleştirilen ve sınıfında bir ilk olan baş üstü ekranı ve uzaktan kumandalı elektrikli bagaj kapağı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece 2.0 benzinli gelecekmiş. Fakat donanim seçenekleri olacakmiş sanirim Doğan Kabak testinde bahsediyordu. En alt donanim 170 bin civari diyolardi....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yotube de bir medyacı arkadaş test etmiş avrupada, sanırım fransa idi, arabayı çok övmüş, gerçekten araç emsalsiz, emsalsiz derken duruşu bile ayrıcalıklı, sıradan değil.Ah birde ülkemize 1,5 veya 1,6 turbo dizeller gelebilse, manuelide olsa ne iyi olurdu, bu araca memur olarak ulaşamamak, ülkemize has bir durum sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öhhhm! (Müsaadenizle konuyu ve kendimi şurdan bi hortlatayım [emoji4] )

Önce yere in de sonra konuşalım :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@okkko yeni cx-5'lerin ülkemizde satılan modellerinde adaptif cruze olacak mı? Olacak ise makyajlı yaklaşık fiyatlar ne olur, 2015 cx-5'in üstüne kabaca ne koymak gerekir :=) ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En alt donanın 170 bin nedir hocam bu ne ya, insan binecek buna :( Emsallerine göre zaten az satıyordu, artık sokakta görünce yanına geçer fotoğraf çekiliriz herhalde  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En alt donanın 170 bin nedir hocam bu ne ya, insan binecek buna [emoji20] Emsallerine göre zaten az satıyordu, artık sokakta görünce yanına geçer fotoğraf çekiliriz herhalde  :'(

Adamın altında uçak olunca tabi piyasadan uzak kalıyor [emoji1] kuga 1.5 full 177bin ₺. Bu 2.0 artık bize hayal ama maalesef piyasa bu hale geldi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlaşılan araç haziran sonu veya Temmuz başı gibi gelecek ve fiyatı da son zamları, kur farkını gözonüne alırsak mevcut power modeli 190 binden aşağı olmaz bence. Refleks de 167 olur. Başka donanım çeşitleri olur mu bilmem

HTC One X9 dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

190 civarı verip 2,0 benzinli araç almak ??? bilemiyorum :-

Yukarıda bahsedildi, 1.5 Kuga, 1.5 dizel honda vb. aynı fiyatlarda. Onlarla kıyaslayınca çok değil bence. Fiyatlar aşırı şişti gerçekten, enflasyon artıyor, ekonominin bozulduğuna işaret

HTC One X9 dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...