Jump to content

2. Nesil Mazda 3 - Android Multimedya - Cruise Control - Bluetooth

onderarikan2
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar. 2010 model touring aracıma multimedia sistemi taktırmayı düşünüyorum. Eski paylaşımları okudum biraz. Yeni yakın taktıran forumda bilinmeyen işte şu yeni çıkmış kardeş güzelmiş diyebileceğiniz bir androidli sistem var mıdır?? hantal bi cihaz istemiyorum.  

2. Cruise Control taktırmayı düşünüyorum. Bunun için büyük bir operasyon gerekir mi araca..Taktıran var mı? orjinal gibi verimli mi?

3. ben arabada bluetooth kullanabiliyorum. şöyle bi aparatım var. 20 liralık bişey değil. ses kalitesi cd ye göre çok kaliteli temiz ve yüksek. tavsiye ederim. a 101 den 5 tl ye bir araç şarjı alcaksınız bu cihaze ek. aux ile araca bağlanacaksınız. nfc etiketini telefona değdirip direk müziğe geçmek de ayrıca rahat oluyor :)

tweak_dk_tplink-ha100_3045_576px.jpg

DSC_0349.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1- Piyasadaki çoğu multimedya eski nesil cpu ve ram kullanıyor. Belirli bir noktadan sonra  hantallaşacaktır tabiki de. Yine de alırsanız android işletim sistemi olanlardan alın derim. 

2- Evet zaten orijinal hız sabitleyici takılıyor. Servislerde fiyatı 700 küsür birşey. Mazda yazılımıyla araca bağlanıp hız sabitleyici seçeneğinin de aktifleştirilmesi gerekiyor. Aliexpresste yok, ebayde 100 dolara bulunabiliyor. Ama dediğim gibi her türlü özelliği açtırmak için yetkili servise uğramanız gerekecek. IDS ile bağlanmanın ücreti de 100-150 tl civarı diye hatırlıyorum. Ek olarak direksiyon airbagini sökmek de riskli.

3- Mazda 3 aux bluetooth adlı konuda paylaşıldı zamanında zaten, ben de paylaştım. Faydalı ve güzel bir ürün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...