Jump to content

Araç Boyama Rezaleti - 3A Otomotiv

SpeedMazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bunu boyayan ustanın renk körlüğü var mı acaba? Bunlar elleriyle mi karıştırıp boyayı buluyorlar.

Sonuçta renk kodunu makinaya giriyorlar, makina o koda göre rengi çıkarıyor. Ya makina kalibrasyonunda sıkıntı var ya da renk kodunu yanlış giriyorlar falan... Bu kadar renk farkı olmaz...

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

büyük geçmiş olsun..güzelim aracı ne hale getirmiş beceriksizler.. İyi bir usta ile düzeltilir yine de. Alla beterinden saklasın..

Bende ön tampona benzer işlemleri düşünüyordum ama şimdi vazgeçtim valla.. parasıyla rezil olmak var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok can sıkıcı bir sorun. benim mavi mazda 2'yi de başayar yetkili servis olmasına rahmen tutturamamıştı. bi de biz kodu giriyoruz diğer yerler yılların verdiği renk değisıkligi gibi bir yalana sığınırlar. oysa daha önce sanayide bir tanıdık kaportacı iyi bildiği bir yerde başka kapıyı boyatmiştı ve rengi sedefi vs nefis tutturmuşlardı fark etmek mümkün degildi. 

bu ise tam bir rezalet gerçekten. dönüp bakmamışlar mı ne yaptıklarına. insan utanır ya teslim ederken.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18.03.2017 at 12:17, M.E.G :

Bunu boyayan ustanın renk körlüğü var mı acaba? Bunlar elleriyle mi karıştırıp boyayı buluyorlar.

Sonuçta renk kodunu makinaya giriyorlar, makina o koda göre rengi çıkarıyor. Ya makina kalibrasyonunda sıkıntı var ya da renk kodunu yanlış giriyorlar falan... Bu kadar renk farkı olmaz...

Yahuuu göz hesabıyla bile daha iyi bir ton tutturulurdu. :fiuw:

Bunu yapan adamı ibrete alem olsun diye. Maslak oto sanayinin ortasında elini kolunu bağlayıp 2-3 tüp sprey boya ile boyayacaksın. :geyik:

@SpeedMazdaNedir bu konudaki son durum ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...