Jump to content

4. Nesil Mazda MX-5 ND için Kısa Anten

gnr700
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba. Yeni mx5in radyo antenini kısa antenle değiştiren ya da nereden frekans kaybı kayda değer olmayan anten bulunabileceği konusunda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, gnr700 :

Herkese merhaba. Yeni mx5in radyo antenini kısa antenle değiştiren ya da nereden frekans kaybı kayda değer olmayan anten bulunabileceği konusunda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler

Gördüğüm kadarı ile standart bir anten Mazda MX-5 üzerinde gelen. Rahatlıkla piyasadan dah kısa ve performans olarak bir problem oluşturmayacak ucuz bir anten bulabilirsiniz. Çok problem olursa orijinalini tekrar takarsınız. Aşağıdaki resimdeki gibi ;

ant5.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanıt için teşekkürler, internette ben de bu resimleri gördüm, ancak İstanbul'da nerede bulabilirim konusunda yardıma ihtiyacım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
15 dakika önce, TarkanÇ :

Ali express de kısa antenler mevcut oradan sipariş verin derim..

Tabanı üniversal, her yerde kolayca bulunabilir bu antenler ;) Sipariş et, bekle, değmez bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
16.03.2017 at 22:36, gnr700 :

Yanıt için teşekkürler, internette ben de bu resimleri gördüm, ancak İstanbul'da nerede bulabilirim konusunda yardıma ihtiyacım var.

Merhaba ben 1-2 aksesuarciya baktim. Bizim anten dibi cok kalin oldugu icin tabandaki metal parca acikta kaliyor ve goruntu olarak kotu duruyor. Bu yuzden biraz daha tuzluya geldi ama "the stubby" markasi altinda amazon dan nd miata icin olan anteni siparis gectim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...