Jump to content

Yeni Mazda CX-5 e Yoğun İlgi

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda, yeni CX-5 modeline artan talebi karşılayabilmek için, aracı Hofu Fabrikası'nda da üretecek.

Mazda'nın Yeni CX-5 modeline Yoğun İlgi

Mazda Kasım ayından itibaren yeni Mazda CX-5 crossover SUV otomobilini Hiroşima fabrikasının yanı sıra, Yamaguchi bölgesindeki Hofu fabrikasında üreteceğini açıkladı. Üretici bu sayede hızlı ve esnek bir şekilde dünyada artan SUV taleplerine cevap verebilecek. Mazda crossover otomobillerdeki talep değişikliklerine esnek şekilde yanıt verebilecek bir üretim sistemi yaratmayı hedefliyor. Firma orta vadeli yapısal reformunun ikinci safhası kapsamında, 2019 yılı Mart ayına kadar dünya çapında 1.65 milyon adet satışa ulaşmaya çalışacak. Geçen yılın Aralık ayında firma Mazda CX-3 yarı kompakt crossover otomobili Hiroşima fabrikasının yanı sıra Hofu fabrikasında da üretmeye başladı.

Mazda-CX-5_EU-Version-2017-1280-07.jpg

Şubat ayında Japonya’da piyasaya sürülen yeni CX-5 yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık bir ayda satışlar beklentileri aşarak 16 bin 639 adete ulaştı.

Mazda-CX-5_EU-Version-2017-1280-01.jpg

Firmanın global üretimden sorumlu yöneticisi Masatoshi Maruyama üretimin Hofu fabrikasında da yapılacak olması ile ilgili “CX-3 ile olduğu gibi, CX-5’in üretiminin de Hofu fabrikasında yapılması fabrikalar ve modeller arasında bize esneklik sağlayacak bir üretim ağı yaratma hedefimizin bir parçası. Müşterilerimize istedikleri crossover otomobilleri mümkün olan en hızlı sürede teslim edebilmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Kaynak

Tüm haberi görüntüle

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilgiyi çok hak ediyor ama bu ilgi türkiye'den olmuyor bir türlü. üretimi yetiştiremiyorlarsa; burada fason üretebiliriz biz.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mehmet Özdemir :

ilgiyi çok hak ediyor ama bu ilgi türkiye'den olmuyor bir türlü. üretimi yetiştiremiyorlarsa; burada fason üretebiliriz biz.  

ondan sonra sorunsuz mazda'lara elveda :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, karakulak :

ondan sonra sorunsuz mazda'lara elveda :)

yok hocam işleri görülsün, zor durumda kalmasınlar diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ülkemize güvenin, bence çok güzel işler yapabiliriz [emoji4]

Honda , Toyota üretiyor . Mazda üretse neden kötü olsun ? Bizde şans yok :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Honda fabrikasında çalışan bir abimiz var tanıdık, fire oranları açısından mıydı tam hatırlamıyorum, biz İngiltere fabrikasından açık ara iyi üretim yapıyorduk. Elin adamı bize güveniyor zorluyor çalıştırıyor, biz kendimize güvenmiyoruz. Konya da wv arabalarına orijinal parça üreten firmalar var, Eski 626 aracımın alt takımını komple sıfırlamıştım çin malı ile malum öğrencilik, 6 ay sonda cortladı. Sonra parçacıya cırlayınca abi Türk malı var acaip kaliteli dedi taktık 3 sene bindim. en az 50-60bin km yaptım. karayazının elek gibi yollarından gittim geldim, hiçbirşey olmadı öylece sattım. Bunlar benim bizzat bildiklerim. Bilmediklerimiz de vardır. Keşke Türk Malı yedek parça üretsek de kullansak. En azından aynı fiyat bile olsa taşıma ücretine ödediğimiz miktar kalite olarak geri döner. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnanın ben yapabileceğimize inanmıyorum. Örneğin vw'in meksika'da da ürettiği arabalara hiç güvenmiyorum. Trim sesleri, işçilik hataları vs. Büyük Lastik üreticileri polonya ve almanya'da üretiyorlar. Ben özellikle alman üretimi aramıştım. Bu konuda yurtdışı birçok forumda insanlar böyle düşündüğü için yönelmiştim. Bilmem bana göre mazda'lar uzay teknolojisi ile üretiliyor gibi gelirken biz ancak bu güzelliği bozarız gibi geliyor. Adamlar farklı bence. Kötülemek istediğim mesajı anlaşılmasın. Ben de seviyorum ülkemi ama limitleri böyle bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnanın ben yapabileceğimize inanmıyorum. Örneğin vw'in meksika'da da ürettiği arabalara hiç güvenmiyorum. Trim sesleri, işçilik hataları vs. Büyük Lastik üreticileri polonya ve almanya'da üretiyorlar. Ben özellikle alman üretimi aramıştım. Bu konuda yurtdışı birçok forumda insanlar böyle düşündüğü için yönelmiştim. Bilmem bana göre mazda'lar uzay teknolojisi ile üretiliyor gibi gelirken biz ancak bu güzelliği bozarız gibi geliyor. Adamlar farklı bence. Kötülemek istediğim mesajı anlaşılmasın. Ben de seviyorum ülkemi ama limitleri böyle bence

Almanya'da da Türk işçi yapıyor [emoji1] biz de sorun yönetim. Yönetici iyi olursa is de işçi de iyi olur. Yurtdışında Türklere bakarsanız her yerde takdir görüyorlar. Çalışma ortamı, ahlakında sıkıntı var. Onu oturtan firmalar (yerli/yabancı) kesinlikle kaybetmiyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Almanya'da da Türk işçi yapıyor [emoji1] biz de sorun yönetim. Yönetici iyi olursa is de işçi de iyi olur. Yurtdışında Türklere bakarsanız her yerde takdir görüyorlar. Çalışma ortamı, ahlakında sıkıntı var. Onu oturtan firmalar (yerli/yabancı) kesinlikle kaybetmiyor

Kesinlikle eğitim şart :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adamlar yapmıs ama gelde ulkedekı vergıye ısyan etme sadece begenmekle kalcaz belkı ılerde uygun bı motorla gelırde alırız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tekrar 18:

:)
Türkiyede bana göre mazda satışlarının çok düşük olmasının yegane sebebi tanıtım/reklam.

Benim cx-5'i gören insanlar çoğuna soluna bakıyor çok güzel araç markası ne diyorlar. İnsanlar logo'dan markayı çıkartamıyor ise ciddi tanıtım ihtiyacı var demektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tekrar 18:
[emoji4]
Türkiyede bana göre mazda satışlarının çok düşük olmasının yegane sebebi tanıtım/reklam.
Benim cx-5'i gören insanlar çoğuna soluna bakıyor çok güzel araç markası ne diyorlar. İnsanlar logo'dan markayı çıkartamıyor ise ciddi tanıtım ihtiyacı var demektir.

Bu ara bütün maçlarda reklam çıkıyor . Süperlig , eurobasket , premier lig hepsinde gördüm
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, speed :

Mazda Mx5 deki 1.5 131 ps motoru Cx5 e koysalar keşke 

Mazda'nın 40 yıl geçse de yapmayacağını düşündüğüm bir hareket :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japonlarda Honda 1.5 Turbo ile öncülüğü başlattı ve bir başarı sağlayacaktır. Diğer japon üreticiler de bunu görmezden gelemezler diye düşünüyorum.

Tabi tam onu yaparlar biz bu sefer yav bunu neden hibritli yapmıyorları tartışmaya başlarız. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...