Jump to content

2. Nesil 2012 Mazda 3 Dizel Yakıt Filtresi ve Trigger

mehmetsel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar uzun bir süredir sahip olmak istedigim Mazda3'ü şükürler olsun satin alabildim ve bu ailenin bir üyesi olduğum için sevinçliyim.Öğrenmek istedigim ve yardımcı olursanız sevineceğim sorum şudur; Aracim 2012 model impresivve dizel.Satın aldıktan sonra serviste bakımını yaptirdım klasik bir bakım yaptılar.Yakıt filtresini değiştirmemişler.Araç 48 bin küsürde.Acaba değiştirmem gerekirmi? Birde bu araclarda triger kayışmı, zincirmi onu ne zaman değiştirmeliyim.Bilgisini paylasan olursa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis hangi bakımda neyin değişmesi gerektiğini iyi bilir. Değişmesi gereken bir parçayı değiştirmemezlik etmezler çünkü para kazanıyorlar. Her 20 bin veya 40 binde yakıt filitresi değişiyordu heralde,sizden önce değişmiş olabilir.

Dizelde zincir değil kayış var. 100 binde değişmesi gerekiyor ama kullanıma göre artıp azalabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17.03.2017 at 20:23, M.E.G :

Servis hangi bakımda neyin değişmesi gerektiğini iyi bilir. Değişmesi gereken bir parçayı değiştirmemezlik etmezler çünkü para kazanıyorlar. Her 20 bin veya 40 binde yakıt filitresi değişiyordu heralde,sizden önce değişmiş olabilir.

Dizelde zincir değil kayış var. 100 binde değişmesi gerekiyor ama kullanıma göre artıp azalabilir. 

Mustafa benim araç 130 bin km'yi devirdi. Bu güne kadar 40 bin ve katlarında değişti yakıt filtresi.

Benim triger 105 bin km'de değişti. Değişmeside iyi oldu, deformeler başlamış çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, İlhan :

Mustafa benim araç 130 bin km'yi devirdi. Bu güne kadar 40 bin ve katlarında değişti yakıt filtresi.

Benim triger 105 bin km'de değişti. Değişmeside iyi oldu, deformeler başlamış çünkü.

MEG bunu beğendi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...