Jump to content

Mazda 626 (1999)

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim gözüm reno 12 de açıldı direksiyonuna oturdugumda boyum yetişmezdi yıllarca reno serilerine bindim

abi fotolarını eklicem valla buraya  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bende eklerim benim bu arabam 49 uncu arabam site alırmı acaba hepsinin resmini :D :D

senede kaç araba deiştirion abi sen ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende eklerim benim bu arabam 49 uncu arabam site alırmı acaba hepsinin resmini :D :D

Ben de birşey sormak istiyorum abi. Bu rakama önceki hayatlaırndaki araçlar dahil mi? Rus Çarıyken kullandığın at arabası vesaire gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de birşey sormak istiyorum abi. Bu rakama önceki hayatlaırndaki araçlar dahil mi? Rus Çarıyken kullandığın at arabası vesaire gibi :D

yok motorsuzlar sayıya dahil değil :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benımde 3 yılda 3 oldu...1990 323hb mi sattım...evlendim ertesi hafta 94 323hb aldım(hala duruyo) 1 hafta öncede 99 323astina gt aldım...buyuk konusmayayım ama bunu heralde 3-4 sene satmam gibi gorunuyo....

hayırlı olsun arabamı buldum diyorsun yani
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen oyle...astına yada lantıs cok ıstıyordum...cunku hem ekonomık hemde performanslı mazda3e gore...ama temiz ve full bi astına yada 98lantıs(makyajlı) bulamamıstım...

Performans olarak haklısın.Ekonomik için (lantis için)bence yanılıyorsu.Her iki arabanın otomatiğini kullandığım için bunu rahatlıkla söyleye bilirim.Bir kere Lantis 1840 motor.Ben öyle lira hesabından anlamam.Benim gidiğim yol her hafta bellidir.İşten eve,evden işe(Mağlum evlilik :D)Lantisle 100 Ytl le 1 hafta gidiyordum,şimdi ise 9-10 gün gidiyor.Zaten Lantis le ilgili en büyük şikayet çok yaktığıyla ilgili.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anılarım canlandı  :'( :'( babamda bi tane sedan vardı. lacivertti. hala bazen görüyorum ereğlide. 67 tc 556 idi plakası(unutmamışım hala :):tey: )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

Ben durumu hala anlamış değilim. Genelde H.B ve sunroof lu araçlara 136 hp diyorlar, ama bazılarında ne sis farı ne de alaşım jant var.Ayrıca  sedan sunrooflu sis farlı alaşım jantlı 626 buldum sizce o kaç hp ? Bir de şu var http://www.sahibinden.com/orjinal_cok_temiz_mazda_626_2_0_glx_sunroof_lu-23WQQaXQQ16457417WQQpXQQdisplayitem peki bu kaç hp ? Böyle donanımlardan mı anlıyorsunuz kaç hp olduğunu ? Biyerin de yazmaz mı ? Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Aracımın ilk sahibiyiz ailecek yani, yanlış hatırlamıyorsam bize en fulu diye verdiler ama benim tavanımda delik yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...