Jump to content

2017 Tüyap İstanbul Autoshow Başlıyor

SpeedMazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İstanbul Autoshow 2017 oganizasyonu başlangıç ve bitiş tarihleri açıklandı. 21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan organizasyon bir çok markanın organizasyona katılmama kararıyla bir dönem iptal edilme aşamasına kadar gelmişti. 2017 Otomobil Fuarına katılım sağlayacak olan ve yeni modellerini sergileyecek olan markaların  Alfa Romeo, Aston Martin, BMW, Dacia, Fiat, Ferrari, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Maserati, Mercedes- Benz, Nissan, Opel, Renault, Smart, Ssangyong ve Toyota olması bekleniyor. Henüz katılımcı markalar net olarak açıklanmasa da markaların kendi açıklamaları doğrultusunda 2017 Otomobil Fuarında yer almayacak markalardan bazıları ise şöyle: Bugatti, Porsche, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, Citroen, DS, Subaru, Infiniti, Kia, Suzuki, Mazda ve Volvo'nun fuara katılmayacağı daha önce belli olmuştu. Son olarak Land Rover, MINI, Jaguar'da bu listeye eklendi. Markaların Fuara katılmamalarının başlıca sebebi ise Türkiye'deki vergi ve maliyetlerin çok yüksek oluşu.

Önceki senelerde yapılan organizasyonlara göre bu yıl daha az markanın katılımıyla gerçekleşecek olan organizasyon motivasyonunu kaybetmiş durumda görünüyor. Fuar boyunca yapılacak etkinlikler merak konusu..

mx5-autoshow.thumb.jpg.5ba3d864d74cffd8df203fb826f4acc6.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dünyanın arabasını sat, kıytırık sebeplerle fuara katılma. Mazda yı bi kenara koyalım hangi markayı kastettiğimi anladınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mustafa Y. :

Dünyanın arabasını sat, kıytırık sebeplerle fuara katılma. Mazda yı bi kenara koyalım hangi markayı kastettiğimi anladınız.

Mazda yı neden bir kenara koyuyoruz? Katılmayan tüm firmaları aynı kefeye koyarım

SAYGISIZLIK gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda dünyada yılda 1,5 milyon araç satıyor, Türkiye de geçen sene 1500 adedi zor gördü. Katılmaması normal değil mi.

7 dakika önce, Oziyal :

Mazda yı neden bir kenara koyuyoruz? Katılmayan tüm firmaları aynı kefeye koyarım

SAYGISIZLIK gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, Mustafa Y. :

Mazda dünyada yılda 1,5 milyon araç satıyor, Türkiye de geçen sene 1500 adedi zor gördü. Katılmaması normal değil mi.

"Hiç satmasın o zaman 1500 satacağına"

Böylemi olmalı yani. 

Ne olursa olsun başlıca sebep bu ise "Markaların Fuara katılmamalarının başlıca sebebi ise Türkiye'deki vergi ve maliyetlerin çok yüksek oluşu."

Ülke olarak ayıbımız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani Mazda'yı açıkcası sevdiğim ve kullanıcısı olduğum için daha çok eleştirmem gerekir diye düşünenlerdenim ben de. Fakat burada şöyle bir durum da var. Markaların büyük çoğunluğunun böyle bir karar vermesinin altında oluşan bu şartları değiştirmek üzere bir tavır koymak istemesiyle alakalı olabilir. Bu konuda da ticari olarak baktığımda hak vermiyor değilim... Diğer taraftan da bu maliyetlerin markayı hiçbir şekilde sarsmayacağını düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, SpeedMazda :

Yani Mazda'yı açıkcası sevdiğim ve kullanıcısı olduğum için daha çok eleştirmem gerekir diye düşünenlerdenim ben de. Fakat burada şöyle bir durum da var. Markaların büyük çoğunluğunun böyle bir karar vermesinin altında oluşan bu şartları değiştirmek üzere bir tavır koymak istemesiyle alakalı olabilir. Bu konuda da ticari olarak baktığımda hak vermiyor değilim... Diğer taraftan da bu maliyetlerin markayı hiçbir şekilde sarsmayacağını düşünüyorum.

O yüzden başlıca sebebi gerçekten vergi ise bu bizim ayıbımız dedim ve eğer sen malını sergilemez isen nasıl satacaksın. Yada sen gerek yok zaten Türkiye pazarına diyeceksen hiç satma bizde Mazda kullanmayalım o zaman 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...