Jump to content

İşte Mazda MX-5 ile Hafta Sonunu Kazanan Fotoğraf

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Oy veren ve tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum :) O vakitler gelmeye çalışacağım. Gelebilirsem zaten yan yan gezeriz :D  Olur da gelemezsem tüm haklarım gizli kalmak kaydıyla @Ali kardeşime devredeceğim :D 

22 dakika önce, Zealot :

mazdaclubtr nin en iyi şoförlerinden birinin kazanmış olmasına çok sevindim. arabanın hakkını verecektir =)

Gelemezsem sen hakkını verirsin Mazdaclubtr' nin en çılgın şoförü :D 

9 dakika önce, Fotifoti :

En genç ruhlu üyemiz @M.E.G  gelemeyecek olursan ben test edebilirim :)

Abi Ali' ye söz vermiştim. Sana da 1 tur verir sen git yine de :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, M.E.G :

İnşallah 2 hafta sonra biz de yanlayacağız zaten :D  ( Aracı Test Günlüğü serimiz çerçevesinde test edeceğiz )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, M.E.G :

Oy veren ve tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum :) O vakitler gelmeye çalışacağım. Gelebilirsem zaten yan yan gezeriz :D  Olur da gelemezsem tüm haklarım gizli kalmak kaydıyla @Ali kardeşime devredeceğim :D 

@M.E.GTebrikler kanka :D Sen gelirsen on numara olur eğer gelmezsen an ve an videolar ile seni taciz eder gelmediğine pişman ederim. Bana devrettiğin için çok ama çok teşekkür ederim :D Kendimi milli piyangoda kupon tutturmuş gibi hisettim. Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Burak :

İnşallah 2 hafta sonra biz de yanlayacağız zaten :D  ( Aracı Test Günlüğü serimiz çerçevesinde test edeceğiz )

Gece çekimi yapın abi sokaklar boşken bi yan videosu isterük  :D 

3 dakika önce, Zealot :

Ali'ciğim.. kardeşimm.. ben zaten seni hep çok sevmişimdir  =))

Bak taciz ateşleri başladı dikkat et @Ali kardeşim :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Zealot :

Ali'ciğim.. kardeşimm.. ben zaten seni hep çok sevmişimdir  =))

Bende seni Ufuğum :D Sevgimiz hafta sonu tavan yapacak :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler @M.E.G İstanbul'a gelirsen görüşürüz inşallah. Nasip Kısmet diyelim..

Gelemezsen zaten @Ali yabancı değil, onu yakalarız.:fiuw:

Mx-5 her yaştan kişiyi yoldan çıkaracak bir otomobil. Burak abi olsun ben olayım bizler sakin kullanıcılarız. Öyleki 3 şeritli otobanda en sağdan gidenlerdeniz. :D

Ama MX-5'in direksiyonuna geçtiğimizde bir başka kişiliğe bürünüyoruz.Tali yoldan çevre yoluna katılım sağlarken, en sol şeride bodoslama geçiriyor insanı. Adama aksiyon U dönüşü aldırtıyor...

Bilmiyorum denk getirebilirsek, aksiyon kameralarımızı alır geliriz yanınıza..Bir klip çekeriz inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun tekrar..Görüşmek üzere, sevgilerimle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:o:o:o:o 

Şehir efsanesi değilmiş ya la :o 

Ben iki gün sonra 'taaam taaam hacı sonra ayarlarız' falan derler diye yarışmaya katılmamıştım bile! :D Bakarsanız zaten fotoğraf falan da koymadım ben :D 

Tebrik ediyorum @M.E.G abi.

Şimdiden iyi yanlamalar.

'Arabanın hakkını ver hakkınıııı' diyordu bir opet reklamı :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Ömer626 :

:o:o:o:o 

Şehir efsanesi değilmiş ya la :o 

Ben iki gün sonra taaam taaam sonra ayarlarız falan derler diye yarışmaya katılmamıştım bile! :D Bakarsanız zaten fotoğraf falan da koymadım ben :D 

Tebrik ediyorum @M.E.G abi.

Şimdiden iyi yanlamalar.

'Arabanın hakkını ver hakkınıııı' diyordu bir opet reklamı :) 

Bende haksız rekabet olmasın diye katılmadım :)  

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, M.E.G :

@Burak hangi tarihlerde abi bu test sürüşü. Mayıs ise gelebilirim... Mart ise gelmemem :) 

Hem bu konu hem de bir öncekinde duyurmuştuk, 24 - 27 Mart 2017 tarihleri arasında Mustafa. Aracı rezerve ettik ve değişiklik çok kolay görünmüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Burak hangi tarihlerde abi bu test sürüşü. Mayıs ise gelebilirim... Mart ise gelmemem :) 

2 dakika önce, Burak :

Hem bu konu hem de bir öncekinde duyurmuştuk, 24 - 27 Mart 2017 tarihleri arasında Mustafa. Aracı rezerve ettik ve değişiklik çok kolay görünmüyor.

Mayıs yazıyor abi bu konuda.. Mart ayı ise gelemem Ali' ye aracı verebilirsiniz abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, M.E.G :

Mayıs yazıyor abi bu konuda.. Mart ayı ise gelemem Ali' ye aracı verebilirsiniz abi.

Haberdeki Mayıs yanlışlıkla yazılmış, düzelttim. Test Mart yani bu hafta sonu. Bu durumda @Aliyi güzel bir hafta sonu bekliyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...