Jump to content

İşte Mazda MX-5 ile Hafta Sonunu Kazanan Fotoğraf

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6 dakika önce, Burak :

Haberdeki Mayıs yanlışlıkla yazılmış, düzelttim. Test Mart yani bu hafta sonu. Bu durumda @Aliyi güzel bir hafta sonu bekliyor :D

Çok teşekkür ederim Burak Abi. :D  @Zealot Ufuğum şuan bidonlarla yarın için benzin sırasında :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40 dakika önce, Burak :

Yengemiz izin verecek mi ? :D 

Bu aralar izin vermeye çok meyilli hatta satta kurtulalım diyor :) 1-2 defa caddeye beraber çıktık, bakıyorlar arabaya, satmamı istiyor artık abi :D 

45 dakika önce, Fotifoti :

biz beğenelim sen sat iş mi? :)

Doktor çok beğendi yabancıya gitmesin :) 

Şaka bir yana önümüzdeki ay satabilirim, her gün 200 km yol içim acıyor kıyamıyorum bu arabaya...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, M.E.G :

Bu aralar izin vermeye çok meyilli hatta satta kurtulalım diyor :) 1-2 defa caddeye beraber çıktık, bakıyorlar arabaya, satmamı istiyor artık abi :D 

Şaka bir yana önümüzdeki ay satabilirim, her gün 200 km yol içim acıyor kıyamıyorum bu arabaya...

Yenge seni Fiat 128 BIS e bindirince rahat eder ancak :D  O zaman kimse bakmaz arabaya :D 

Senin takıntı da ilginç, fazla kilometre yapınca binemiyorsun arabaya :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Burak :

Yenge seni Fiat 128 BIS e bindirince rahat eder ancak :D  O zaman kimse bakmaz arabaya :D 

Senin takıntı da ilginç, fazla kilometre yapınca binemiyorsun arabaya :D 

Km konusunda psikolojim bozuk abi benim,  arabayı sürerken km sayacına sürekli bakıyorum, doktora gitmem lazım :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, M.E.G :

Km konusunda psikolojim bozuk abi benim,  arabayı sürerken km sayacına sürekli bakıyorum, doktora gitmem lazım :D

Evet MX-5 için geleydin önce seni MedicalPark'a götürecektik @Zealot ile  , hemen Nida Kule'nin yanında :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, M.E.G :

Bunu baştan deseydin gelirdim abi :))

Sen gel yeter ki biz ayarlarız bir şeyler ;) Şaka bir yana gelebilmeni hakikaten isterdim. Araç ile güzel videolar da çekerdik eminim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Burak :

Sen gel yeter ki biz ayarlarız bir şeyler ;) Şaka bir yana gelebilmeni hakikaten isterdim. Araç ile güzel videolar da çekerdik eminim.

İmkan olsa ben de gelmek isterdim abi ama şuan tam kapasite üretim yapıyoruz mayıs sonuna kadar çıkamam, nasip kısmet :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun kazanan arkadaşımıza. Bir tur verirsiniz artık :) Hiç mx-5 kullanmamış, hatta koltuğuna oturmamış bir Mazda meraklısı olarak çok merak ediyorum açıkcası.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, M.E.G :

O kadar param olsa binilebilecek tek araç bence. Güle güle bin güle güle sat İnşallah. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, zoptrik :

O kadar param olsa binilebilecek tek araç bence. Güle güle bin güle güle sat İnşallah. 

Doktor bile böyle diyorsa biz Mazda 6' yı rüyamızda süreriz o zaman :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Tarahumara :

Hayırlı olsun kazanan arkadaşımıza. Bir tur verirsiniz artık :) Hiç mx-5 kullanmamış, hatta koltuğuna oturmamış bir Mazda meraklısı olarak çok merak ediyorum açıkcası.

@Zealot bi program yapar @Ali yide çağırır bakarsınız. Heralde tadına baktırırlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki Ayarlarız bir şeyler. Aracı 2km sürmek için 50 tl veriyorsunz. 

Yolcu koltuğuna oturma  cesaretini kendinde bulandan para almadigimiz gibi, üste para da verebiliriz =) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

46 dakika önce, Zealot :

Belki Ayarlarız bir şeyler. Aracı 2km sürmek için 50 tl veriyorsunz. 

Yolcu koltuğuna oturma  cesaretini kendinde bulandan para almadigimiz gibi, üste para da verebiliriz =) 

Senin sürdüğün RX-8 in arka koltuğunda oturdum bu mu korkutacak beni ? :D

Esas sen benim yolcu koltuğumda oturabilecek misin ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Burak :

Senin sürdüğün RX-8 in arka koltuğunda oturdum bu mu korkutacak beni ? :D

Esas sen benim yolcu koltuğumda oturabilecek misin ? :D

valla zor otururum gibi geliyor..   bu da biraz tehlikeli  35 sn den önce 200e çıkıyor  :tey::tey:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40 dakika önce, Burak :

RX-8 in arka koltuğunda oturdum

@Zealot En son sefer de ben de oturdum..Bu laflarla korkutamadığını göstermek için gelirdim ammaa,çalışıyorum :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...