Jump to content

İşte Mazda MX-5 ile Hafta Sonunu Kazanan Fotoğraf

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

7 dakika önce, Ömer626 :

@Zealot En son sefer de ben de oturdum..Bu laflarla korkutamadığını göstermek için gelirdim ammaa,çalışıyorum :) 

sen trafiğe kapalı alanda oturdun 8)8)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@M.E.G Hızlı davranmışsın kanki :D  Araba çok güzel detayları güzel bir yazı ve resimlerle sizlere paylaşacağım. Dünyada neden insanlar mx-5 hastası şimdi gerçekten çok iyi anladım. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İmkan olsa ben de gelmek isterdim abi ama şuan tam kapasite üretim yapıyoruz mayıs sonuna kadar çıkamam, nasip kısmet [emoji4] 

Garibim evliler [emoji17]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gelememe nedenim evlilik değil fotican iş durumu [emoji4] Genel olarak evlilere gariplerim diyorsan haklısın [emoji3] 

Ben de aksini demedim Canım [emoji12]işin vardır kazak erkeksindir, yenge sana hesap soramaz [emoji1] birini hatırladım [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı dün geri teslim ettim. Ayrılması zor olsa da bize bunu sürme şansını veren MazdaClubTR yönetimine ve Mazda Türkiye yetkililerine teşekkür ederim. @M.E.G sanada ayrı teşekkür ederim.

Araba insanı kendine aşık etti ve gitti :D Fakat onun yere yakınlığına alışıp şuan diğer araçlara binince hepsi jeep etkisi yaratıyor :D 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benlik birşey yok kanka :) @Burak abi, Mazda Türkiye ve Fotoğrafı beğenen arkadaşlara teşekkür ederiz... Sana bu eğlenceli hafta sonunu sundukları için :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araba tam bir yılan yaa..Zeki Kaya'dan Ersin bey ile görüştüm,Konya'ya önümüzde ki ay bir tane mx-5 gelecekmiş ama test olur mu olmaz mı belli değilmiş..Ben de sürmek istiyorum bunu..

Aşık etti resmen :D 

Evi arabayı ne varsa satacan alacan abi bundan iki tane :D Her eve lazım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benlik birşey yok kanka [emoji4] [mention=2]Burak[/mention] abi, Mazda Türkiye ve Fotoğrafı beğenen arkadaşlara teşekkür ederiz... Sana bu eğlenceli hafta sonunu sundukları için [emoji4] 

Bana verseydin Erzurum yapar dönerdim :) böyle uzaktan seyret [emoji12]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...