Jump to content

1. Nesil 2006 Mazda 3 Far Aydınlatma Sorunu

slckptr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sizin arabalar 1. Nesil mazda 3 mu. Ledlerinizi nasil monte ettiniz. Farlarin Arka kisimlari bu kasada led icin pek uygun degil kapak mani oluyor. Fotosi varsa paylasabilir misiniz.. Guncel

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, ayhanest :

Sizin arabalar 1. Nesil mazda 3 mu. Ledlerinizi nasil monte ettiniz. Farlarin Arka kisimlari bu kasada led icin pek uygun degil kapak mani oluyor. Fotosi varsa paylasabilir misiniz.. Guncel

Olmuyor. Ya kapağı modifiye edeceksiniz ama farın içine toz vs girmemesi lazım. Ya da en kolayı ledleri geri gönderin forza h11 4300k xenon alın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vesile ile far arka kapağı çoğu zaman her türlü far/mercek değişiminde sorun olur, kapağı kesme biçme yapmak istemeyebilirisiniz, veya uygun olmayabilir, kasmayın, kalın tesa aluminyum bant (mesela) alın, kendi arka kapağınız yapıştıra yapıştıra kendiniztasarlayın. önemli olan işlevi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
01.04.2018 at 11:03, alpertunga333 :

Arkadaşlar aliexpressten bu ürünleri aldım gayet memnunum cam temizliği falan işe yaramıyor farı değiştirmeniz gerekiyor

Screenshot_2018-04-01-09-46-26.jpg

Dostum bk icin mi aldin aydinlatmasi nasil peki uzun kisa ikisi icinde varmi aydinlatirmisin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 hours ago, slckptr said:

Dostum bk icin mi aldin aydinlatmasi nasil peki uzun kisa ikisi icinde varmi aydinlatirmisin

Hocam selam. Ben kısa farlarım için linkteki ürünü aldım. Çok harika diyemem ama tatmin edici. Ayrıca bizim araçlarada uyumlu. Ben kendim değiştirdim. https://tr.aliexpress.com/item/Car-72W-Headlights-H11-H7-9005-9006-H4-H11-Hi-Lo-Beam-LED-Fog-Light-For/32815451992.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dn29bSL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Aracım 2005 mazda 3. Kısa h7 halojen farlar görüş konusunda sorun çıkardığı için led far taktırdım bugün. Kapak kısmı normal ledlere uymuyordu ama kapak lastik olduğu için uygun biçimde kesilerek yerine takıldı.  Çok ciddi fark ediyor standart halojen farlara göre tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de aynı problem var mercek sıkıntısı mercek temin edilebilir mi kendimiz takabilir miyiz farları göndermen gerekli diyor istanbul firması. Denizli firması istanbul firmasının iki katı fiyat istiyor. ne yapacağımı şaşırdım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...