Jump to content

2. Nesil Mazda 3 FM Verici (Transmitter) Tavsiye

Bektaş
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum..

2. Nesil mazda 3 kullanan arkadaşlar araçlarında ne şekilde müzik dinliyor?

Usb kullanımı için kütahya eskişehir civarında Yatour - xcarlink kurulumunu titiz bir işçilikle halledebilcek usta varmı? servis bu işlere giriyormu? Ücretlendirmesi ne şekildedir?

Fm transmitter kullanan arkadaşlardan dayanıklı uzun ömürlü kaliteli ürün tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı?

Orj. Cd dışında cd çalıştırırmı araba veya benim bildigim adaptorlerin dışında başka türlü müzik dinleme imkanı varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
26.03.2017 at 16:08, Bektaş :

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum..

2. Nesil mazda 3 kullanan arkadaşlar araçlarında ne şekilde müzik dinliyor?

Usb kullanımı için kütahya eskişehir civarında Yatour - xcarlink kurulumunu titiz bir işçilikle halledebilcek usta varmı? servis bu işlere giriyormu? Ücretlendirmesi ne şekildedir?

Fm transmitter kullanan arkadaşlardan dayanıklı uzun ömürlü kaliteli ürün tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı?

Orj. Cd dışında cd çalıştırırmı araba veya benim bildigim adaptorlerin dışında başka türlü müzik dinleme imkanı varmı?

Ben bu problemi cep telefonu + Spotify + AUX ile çözdüm. Ek hiç bir maliyeti yok.

Orijinal dışında CD çalıştırıyor ben denedim ama bzen teklediği de oluyor.

2. Nesil araçlarda AUX girişi varmı XCarLink için ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ufak bir araştırmadan sonra yatour - xcarlink taktırmanın zahmetli olduğu fikrinden dolayı kafamdan komple çıkardım.. aux girisinden mp3 ile müzik dinlemenin şarz sıkıntısı doğuracağından eledim bluetooth nispeten işlevsel gelsede fm transmiter de karar kıldım "s-link sl-fm65" diye bir urun aldim kolçağın içindeki çakmaklığa taktım flaşma attığım şarkıları özgürce dinliyorum aracın kontak kapanınca kapanıyor açınca kaldığı yerden çalmaya devam ediyor estetikde geldi gözüme yaşadığım şehir kütahya boş frekans sıkıntısı çekmiyorum ses kalitesi çok güzel dreksiyondan müdahale edilemiyor o açıdan eksik sadece telefon şarz için ayrı bir usb girişide mevcut sanırım hatta aux girişide var ben 

beğendim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Burak :

Ben bu problemi cep telefonu + Spotify + AUX ile çözdüm. Ek hiç bir maliyeti yok.

Orijinal dışında CD çalıştırıyor ben denedim ama bzen teklediği de oluyor.

2. Nesil araçlarda AUX girişi varmı XCarLink için ?

Mantıklı :-) teknik olarak yeterli bilgiye sahip değilim 2. Nesillerde aux girişi var xcarlink icin yeterlimi bilmiyorum formlarda bahsi gectigini gordum konunun başında da bilgi alırım ümidiyle değindim ama artık benim için gerek kalmadı..

2 dakika önce, Burak :

HAyırlı olsun diyelim o zaman :)

Teşekkür ederim.. :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...