Jump to content

Mazda Baharda Bakım Kampanyası Yapar mı ?

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba abilerim arkadaşlarım. Aracımın 60000 bakım vakti yaklaştı hatta geldi servise gittim 950 tl ücret talep ettiler. İçerisinde yağ , yağ filtresi, hava ve polen filtresi birde gerekliyse AT yağı var. Kulağı delik arkadaşların bahar için bir kampanyayla ilgili duyumu var mı acaba ? 

Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen hafta ben bakım için gittiğimde bir ihtimal bahar kampanyası olabileceği konuşuluyordu. Olur mu bilmem ama olursa sonbaharda olduğu gibi bu sefer de kampanyayı kaçırmış olurum :-

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Osman Örengül :

Geçen hafta ben bakım için gittiğimde bir ihtimal bahar kampanyası olabileceği konuşuluyordu. Olur mu bilmem ama olursa sonbaharda olduğu gibi bu sefer de kampanyayı kaçırmış olurum :-

Bu konuda ne Mazda ne de servisler pek ser verip sır vermiyorlar ( müşterileri beklentiye sokmamak için sanırım ) bu sebeple ya başladığında ya da bir kaç gün kala öğrenebiliyoruz hep.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekonomi kötü, bu nisan da ben de kampanya bekliyorum. En azından Mazda sahiplerinin yüzü gülsün :)

Bence iyi yapıyorlar, beklenti oluştuktan sonra birşeyin olmaması hiç olmamasından çok daha kötü etki yaratıyor.

50 dakika önce, Burak :

Bu konuda ne Mazda ne de servisler pek ser verip sır vermiyorlar ( müşterileri beklentiye sokmamak için sanırım ) bu sebeple ya başladığında ya da bir kaç gün kala öğrenebiliyoruz hep.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...