Jump to content

Test Günlüğü: 2017 Mazda 3

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 saat önce, Mümin :

vagcı değilim ama kötülediğim kadar da kötü değilmiş hani arabaları :) 

adam akıllı mantıklı bi mazda bulamadım, bende Leon aldım. napam @Weya Said abi düzgün bir renk almamış ki Power'ı. Yoksa ondakine dadanırdık.

Sayın @Mümin 

renk hem meteor hem de  gri. Gündüz ledleri 100km den belli ediyor kendini.

Bir yılan gibi süzülüşü var

Hasta ediyor hem milleti hem de beni

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

2017 Mazda 3 te renk değişimi de olmuş galiba. Bugün uzaktan da olsa görme fırsatım oldu. Renk çok yakışmış.

Boyada iyileştirmeye gittiler mi? Bence en büyük sorunlardan biriydi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar makyajlı kasada kör nokta uyarı sistemi hud mevcutsa donanım bağımsız hud da aracın yaklaştığını gösteriyor mu? Yoksa donanıma göre değişiyor mu? Örnek power da aynada power sense'te hud da gibi.Cevap verirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar makyajlı kasada kör nokta uyarı sistemi hud mevcutsa donanım bağımsız hud da aracın yaklaştığını gösteriyor mu? Yoksa donanıma göre değişiyor mu? Örnek power da aynada power sense'te hud da gibi.Cevap verirseniz sevinirim.

Ikisinde de hud oldugundan ikisinde de hem aynada hem hudda gosterir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

39 dakika önce, ikarayel :

Hocam Konya  yetkili satıcıda power da olmadığını söyledi kafam karıştı.

Power'da hud mu yok, yoksa kör nokta mı yok dediler. İki özellik de Power donanımda var. Olmaması çok saçma. Konya'dakilerin yanlış bilgi verdiğine inanıyorum. İnşallah yanılmıyorumdur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, ikarayel :

var tabiki

Power Sense Paketi (Mazda Radar Hız Kontrol Sistemi, Adaptif LED ön farlar, Şerit Takip Sistemi)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Fotifoti :

var tabiki

Power Sense Paketi (Mazda Radar Hız Kontrol Sistemi, Adaptif LED ön farlar, Şerit Takip Sistemi)

Arkadaşın sorduğu soru o değil Fatih abi . Aşağıdaki resimde elimle çizdiğim kırmızı yuvarlak içindeki şeyleri soruyor arkadaş. Aynalardaki kör nokta ışığı yandığı zaman hud'da da aynı çizdiğim gibi uyarı çıkıyor ekranın köşelerinde.

vbvYPv.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Tarahumara :

Arkadaşın sorduğu soru o değil Fatih abi . Aşağıdaki resimde elimle çizdiğim kırmızı yuvarlak içindeki şeyleri soruyor arkadaş. Aynalardaki kör nokta ışığı yandığı zaman hud'da da aynı çizdiğim gibi uyarı çıkıyor ekranın köşelerinde.

vbvYPv.jpg

anlaşıldı. 3 tane çizgiyi mi çok görmüşler power pakete? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Fotifoti :

anlaşıldı. 3 tane çizgiyi mi çok görmüşler power pakete? 

Ben olduğunu düşünüyorum. Power'da da Power Sense'de de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Tarahumara :

Ben olduğunu düşünüyorum. Power'da da Power Sense'de de.

power'a eski hud koymadıklarına göre kesinlikle vardır 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Leanback :

Acaba 2017'lerde geri görüş kamerasındaki sarı çizgileri direksiyon açısına göre dönüyor mu?

Hayır malesef dönmüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar kullanıcı kılavuzuna baktım varmış.10 km hızdan sonra devreye giriyormuş.Ve Yukardaki fotoda belirtildiği gibi uyarı veriyormuş.Bundan bahsedilmemişti.Makyajsız kasada 25 km den sonra devreye giriyordu.Cruise control yine 25 km ve üstünde sabitlemeye başlıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, ikarayel :

Evet arkadaşlar kullanıcı kılavuzuna baktım varmış.10 km hızdan sonra devreye giriyormuş.Ve Yukardaki fotoda belirtildiği gibi uyarı veriyormuş.Bundan bahsedilmemişti.Makyajsız kasada 25 km den sonra devreye giriyordu.Cruise control yine 25 km ve üstünde sabitlemeye başlıyor.

MRCC 30 km/sa ve üstünde çalışmaya başlıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, robosapiens17 :

MRCC 30 km/sa ve üstünde çalışmaya başlıyor.

30'da devreye giriyor 25'de devreden çıkıyor, 18 km'de fren yapmayı bırakıyor yol düz ise. Sense modellerde var tabi ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen yaz bahçede siyah bir uzunkasa (sw- nasıl Türkçe yapacağımı bilemedim.) Mazda görünce hemen bahçeye indim ve incelemeye başladım. Mazda 6 ve dizel otomatikmiş. Sonrasında sahibi geldi ve 1 saat kadar konuştuk. Bir dünya özelliği paslaştık. Şimdi aklıma geldi: O araçta park yerinden geri geri çıkarken arka ve yanların kontrol edildiğini söylemişti ki bazı videolarda gördüm. Fakat bizim araçlarda bu yok. Sense paketlerde bile.

* Acaba makyajlı kasada bu var mı?

* Diğer bir konu da: 4 cama da tek dokunuşla açma kapama gelmiş. Acaba uzaktan kumanda ile bu kontrol edilebiliyor mu? Yani kapılar kilitlenince açık kalan cam ya da camlar kapanıyor mu?

* Diğer camlarda da sıkışma önleme sistemi var mı? 

* Camların sürücü tarafından kilitlenmesi durumunda, sürücü de dahil camları indirip kaldıramıyordu. Makyajlı kasada bu unsur nasıl çalışıyor? Bana mantıklı gelen ki 94 model 323 guzumda böyleydi, bu şekilde çalışması.

* İçeriden bagaj açma var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Zealot
      Yazan: Zealot
      Test günlüğü serimizde sıradaki aracımız 2016 model Mazda MX-5 2.0 160ps 
      MazdaClubTR'nin 10. yılı şerefine geçtiğimiz hafta sonu @Ali arkadaşımıza emanet ettiğimiz aracı,  şimdi MazdaClubTR ekibi olarak detaylı incelemeye alacağız. 
      Türkiye'ye şimdilik sadece 1 adet getirilen 2.0 motorlu Miata'nın 1.5 ten başlıca farkları,  
      neredeyse 30sn civarında 200km hıza çıkabiliyor olması..  
      Kilitli diferansiyel,
      Billstein süspansiyonlar
      ve
      17" jantlar.. 

Araç ile ilgili merak ettiklerinizi şimdiden sorabilirsiniz..  

Benim ön inceleme için yarım saat civarı kullandığım hızlı roadster hakkında en çok merak ettiğim şeylerin başında,  yolda RX-8 e karşı nasıl bir performans sergileyeceği..  
      RX-8 sahibi ateşli arkadaşları h.sonu bi çay içmeye bekleriz =)
      Ayrıca mx-5 testimizde konuk olarak katılmak isteyen arkadaşların, "sağ koltuğa kendi rızamla oturdum  ve başıma geleceklerden mazdaclubtr sorumlu değildir" yazılı noter imzalı belgeyi ek'te yükleyerek konuya cevap atmalarını rica ederim..   

• Yeni Oluştur...