Jump to content

2. Nesil Mazda 3 MT vs 3. Nesil Mazda 3 AT

Zealot
 Paylaş

2. Nesil Mazda 3 MT vs 3. Nesil Mazda 3 AT  

16 oy

1. 1. 0 - 100 Denemesinde Hangisi Üstün Gelir ?

• 3. Nesil Mazda 3 AT
      7
    • 2. Nesil Mazda 3 MT
      9
  2. 2. 0 - 150 Denemesinde Hangisi Üstün Gelir ?

• 3. Nesil Mazda 3 AT
      8
    • 2. Nesil Mazda 3 MT
      8
  3. 3. 100 - 150 Denemesinde Hangisi Üstün Gelir ?

• 3. Nesil Mazda 3 AT
      13
    • 2. Nesil Mazda 3 MT
      3

Bu anket yeni oylara kapatılmıştır

Tavsiye Edilen Mesajlar

Diger skylar gbi gitmiyo ama baya iyiydi ben hic sevmiyodum yeni nesilleri bu hosuma gitti ama denk deneyemedik duzgun bir yok bulamadik ayarlarsaniz yarin halledelim ama benim araci ben kullaniyim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Burak :

Bu testin kadran ile alakası yok zira araçlar yan yana idi. Yani geçti geçmedi görsel olarak teyit edildi. 2017 Mazda 3 stok bir araç 2000 km de ve hiç bir ek özelliği yok.

Maşallah o zaman.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2017 Mazda3'ün resmi bülteninde bilgisi şu şekilde ;

"SKYACTIV-MT manüel veya SKYACTIV-Drive otomatik 6 vites şanzımanlarla eşleştirilen sistem, Mazda3 Hatchback modelinin 0 km hızdan 100 km hıza 11 saniyede (11.6 AT)  ulaşmasını sağlar ve maksimum hız 185 km’ye kadar çıkabilir."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Uluç Pulat :

Benimkinde 12.2 yaziyo abi ona bakarsan ama dun 1 boy ondeydi 100 e kadarbiliyosun 130 da yan yanaydi

Senin araba stok değil ama ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama agirlikta esit degil ;) bu yeni skyactive dahada hadifletilmis internerteki bilgilere gore birde 15 hp ve tork farki var ama ben eminim 150 den sonra kesilirdi skyactive

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Uluç Pulat :

Ama agirlikta esit degil ;) bu yeni skyactive dahada hadifletilmis internerteki bilgilere gore birde 15 hp ve tork farki var ama ben eminim 150 den sonra kesilirdi skyactive

@Zealot pek öyle düşünmüyor, SKYACTIV her türlü alır diyor :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde stock ve at olsa2.nesil skyactive baya gider ben oyle gidicegini hic tahmin etmiyodum ufuk abiyle cok sasirdik zaten

Benim araci bana kullandirmadiniz diyorum ya yarin ayarlayin 0-200 filan ben gelirim her turlu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Burak :

2017 Mazda3'ün resmi bülteninde bilgisi şu şekilde ;

"SKYACTIV-MT manüel veya SKYACTIV-Drive otomatik 6 vites şanzımanlarla eşleştirilen sistem, Mazda3 Hatchback modelinin 0 km hızdan 100 km hıza 11 saniyede (11.6 AT)  ulaşmasını sağlar ve maksimum hız 185 km’ye kadar çıkabilir."

2017 ler 11.8 başkanım.

ve siz 2 kişisiniz...12.2 falan sizin 0-100.

Bu arada uluçta 235 lik lastik varmış. Gitmez o araç 205 leri tak direk geçersin ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hepsinde sky boşa demedim. :D Arkadaşlar bu arabanın konforlu gidişi size gitmiyor hissi verdiriyor. Ben arabayı almadan önce bir mazda ustası ile bir saat konuşmuştum yıllardır tanıdığım bu senin birinci nesili yer demişti demek doğruymuş. :D  Benim en çok merak ettiğim ikinci nesil mazda3 dizel ile deneme yapılması lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi 0 dan 100 de 2. Nesil baya aciyo hepsi sky degil yani benim lastik 225 ama ondada 18 jant vardi birde 2 kisi olsak nolucak karsidaki 105 kg biz ikimiz 147 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

34 dakika önce, M.E.G :

2017 ler 11.8 başkanım.

ve siz 2 kişisiniz...12.2 falan sizin 0-100.

Mazda Resmi bülteni yalan mı söylüyor yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Burak :

Mazdanın ikinci nesil manual seçeneğide bundan hantal gösteriyordu :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, Burak :

Pardon yanlış yazmışımm.... Makyajlılarda değişti o değerler. Tüketim düştü 0-100 değeri arttı. 11.8 sedanı hatırlamışım. Hb 11.9 sn. 

Mazda' nın resmi sitesi yalan söylüyor onlara söyle sen :D 

IMG_5143.JPG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, M.E.G :

Pardon yanlış yazmışımm.... Makyajlılarda değişti o değerler. Tüketim düştü 0-100 değeri arttı. 11.8 sedanı hatırlamışım. Hb 11.9 sn. 

Mazda' nın resmi sitesi yalan söylüyor onlara söyle sen :D 

IMG_5143.JPG

Ağırlık değerleri de böyle bunların her yerde ayrı yazıyor.  Neyse biz kendi değerimizi kendimiz buluruz o zaman :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Burak :

Ağırlık değerleri de böyle bunların her yerde ayrı yazıyor.  Neyse biz kendi değerimizi kendimiz buluruz o zaman :D

Teknik değerleri kolay kolay unutmam hacı abi :))

Siz video çekin abi ölçelim....En sağlıklısı o olacak galiba :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar her şartta kazanan sky.

Yok bende şu lastik var, yok sen 3 kilo ağirsın.. Öbürünün fabrika verisi şöyle... Bosver in bunları.. 

Yanyana Bastık, kalkışta da, yüksek hızda da , sky götüm götüm geçer... 

Varsa aksini iddia eden, arabasını alsın gelsin =) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Zealot :

Arkadaşlar her şartta kazanan sky.

Yok bende şu lastik var, yok sen 3 kilo ağirsın.. Öbürünün fabrika verisi şöyle... Bosver in bunları.. 

Yanyana Bastık, kalkışta da, yüksek hızda da , sky götüm götüm geçer... 

Varsa aksini iddia eden, arabasını alsın gelsin =) 

Mustafanın mazda6 ile kaldıralım yeni üçü :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• fmvurgun
      Yazan: fmvurgun
      Arkadaşlar merhaba,
      2.si Yazılım konusunda ne düşünüyorsunuz. Aracım 2017 model dizel. 25-30 hp ve 50-60nm tork artışı sağlanıyormuş. Ayrıca yakıt tasarrufu olduğunu da iddia ediyorlar. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
    • Mzda3hb
      Yazan: Mzda3hb
      Herkese Merhaba Öncelikle forumu aktif kullanmasamda dışarıdan konuları takip etmekteyim ama artık Aradada olsa foruma katkı sağlayacağım... Gelelim Asıl Konumuza ;
      Bildiğimiz Üzere M3 3. Nesil İçin Ön lip- Yan marşpiyel - Diffüsör Türkiyede sadece Orjinal olarak var ve yurdışındaki o güzelim araçların modifiye hallerini gördükten sonra bizim neden olmasın diye Mazda 3 Hb 2015 model aracımla yola çıkıp bir tuningçiyle anlaştım sırf Mazda 3 3. nesil için “ Ön Lip - Yan marşpiyel - Diffusör “ Kalıbı yarattık.  2018 Şubat ayında parçalar hazır olunca boyası vs yapılınca aracımın Genel Görüntüsünü paylaşacağım.. En önemliside  “ Spoiler “  çalışmamızda olucak ve set halinde olucak ister Tuning Dükkanında ister türkiyenin heryerine kargo fırsatıyla ürünleri aracınıza alabileceksiniz..
    • Salih çetin
      Yazan: Salih çetin
      Arkadaşlar hayırlı forumlar mazda 3  ümün subabları değiştricem ancak hiç biyere güvenemedim sakarya veya izmit civarında önerebileceğiniz usta varmı teşekkürler
    • UtkuSaray
      Yazan: UtkuSaray
      2. Nesil Mazda 3'üme dün +35 hp yüklemesi yaptık ve daha alıştırma sürecinde olmama rağmen müthiş farklılıklar mevcut. Bu konu da sorusu olan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim  
    • bozkurt358
      Yazan: bozkurt358
      forumdaslarim; ingilteredeki BBR GTİ  firması ile görüştüm, geliştirdikleri yazilim bizim 1.5 120 lik araçlarda 20 hp 15 lb/ft güç artırıyor. bu kadar yüksek artışın sebebide araçlarımızın ecusu mx5 ile aynıymış galiba. yalnız tek başıma satın almak istemiyorum çünkü 600 sterlin. bu paket içerisinde ecu programını araca yükleyen cihaz da var. Kafasina yatan varsa ortak alalım. kişi sayısı arttikca fiyat düşer 
      (aracin orjinal programi da flash bellekte saklaniyor )
      firmayi merak edenler, google dan biraz baksin. 25 yildir mazda uzerine tuning, turbo donusum gibi hizmetleri var.
      SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Yeni Oluştur...