Jump to content

Orijinal Mazda CX-3 18" Toyo Lastikleri Stoklarımızda

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İhtiyacı olan Mazda CX-3 sahibi üyeler için tek tek veya set olarak toyo orjinal desen, orijinal ebat 18" lastik sınırlı adetlerle stoğumuza girmiştir. Öncelikle forum sakinlerine güzel avantajlarla verilebilecektir.

Lastiğin var olduğu bilgisine MazdaClubTR üzerinden ulaşan arkadaşların bunu bize bildirmesi durumunda ekstra iskonto ve/veya kargo kolaylığı sağlanacaktır. Bu lastiğe ihtiyacınız varsa ve bize bu yazıyı okuduktan sonra ulaşırsanız bu durumu bildirin, avantajdan faydalanın...

Gören Oto / Mazda Muğla

Okan. 0542-266 96 61

Sipariş ve bilgi için: Mesai saatlerinde 0252-225 55 55 den dahili 116 (Serkan Bey)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Proxes r40 mı abi? Toyoda aynı ebat ve Cx-3 için orjibal ekipman görünen bir model daha var onun verimlilik ve yol tutuşu daha iyiydi etiket olarak. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu çözüm ebedi değil. 3-4 set kadar lastik var. Bitince malesef bitti... Sonra bi daha bekleyiş...

19 saat önce, Burak :

Bilgilendirme için teşekkürler @okkko bir ara çok mevzusu olmuştu bu ebat lastiklerin bulunamaması.

2 saat önce, Sertang :

lastik sorunu da çözülmüş oldu bilgilendirme için teşekkür 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu çözüm ebedi değil. 3-4 set kadar lastik var. Bitince malesef bitti... Sonra bi daha bekleyiş...

Sana güveniyoruz [emoji1] benim en az 1 yıl ihtiyacım olmaz. Şerbet usta gibi lastiği kesmezsem tabi [emoji1]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tazelerrrrr

Öncelikle Okan, ve tabiki Serdar Ekinci. Her ikinizede teşekkür ederim ilginiz için. Hadi tekeri gönderdiniz bari kargoyu ben ödeyeyim dedim yok anam yok. Adamlar inat çıktı napim :D

IMAG1686.jpg

IMAG1684.jpg

IMAG1683.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tazelerrrrr
Öncelikle Okan, ve tabiki Serdar Ekinci. Her ikinizede teşekkür ederim ilginiz için. Hadi tekeri gönderdiniz bari kargoyu ben ödeyeyim dedim yok anam yok. Adamlar inat çıktı napim [emoji3]

IMAG1686.thumb.jpg.80f1ba1ac1e71aeec2747535427c20fb.jpg
IMAG1684.thumb.jpg.4a0f9d4c2659e834aaea31e80166590a.jpg
IMAG1683.thumb.jpg.0e93bac1d2d21b2b3d15efd37d34e296.jpg

4 teker üstüne düşmüşsün şerbet usta [emoji1]
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Servet :

Tazelerrrrr

Öncelikle Okan, ve tabiki Serdar Ekinci. Her ikinizede teşekkür ederim ilginiz için. Hadi tekeri gönderdiniz bari kargoyu ben ödeyeyim dedim yok anam yok. Adamlar inat çıktı napim :D

IMAG1686.jpg

IMAG1684.jpg

IMAG1683.jpg

Hayırlı olsun abim güle güle kullan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 teker üstüne düşmüşsün şerbet usta [emoji1]

Kasten şeker gibi çocuk imajı verdiğinin farkındayım fatihciimmm :D
İlk resimdeki ufak lastikler de bonus sanırım [emoji3]

Subli satış tekniğimi yakaladı atmin [emoji14]
Hayırlı olsun abim güle güle kullan [emoji3]

Evvallah mirim :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Ekim gibi kış lastiği almam gerekecek evi izmit de köye taşıyorum kış şartları baya zorluymuş, cx 3 power sense e göre lastik bulabilirmiyim acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, ali yılmaz :

Ekim gibi kış lastiği almam gerekecek evi izmit de köye taşıyorum kış şartları baya zorluymuş, cx 3 power sense e göre lastik bulabilirmiyim acaba?

Pirelli Sottozero 3 ve Continental P 850 Suv modellerinde orjinal ebatta kış lastiği var. Ben pirelli kullanıyorum memnunum karda tutuş muhteşem. Buzda denemedim ama 4x4 olduğu için zorluk yaşamazdı lastikler kaliteli. 

Türkiyede ki ana bayiyi arayın 444 lü hatlar gibi stok olup olmadığı bilgisine ulaşabilirsiniz. 

Orjinal ebat dışına çıkacaksanız şayet ebatı büyültmeyin küçültün. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, SafaTR :

Pirelli Sottozero 3 ve Continental P 850 Suv modellerinde orjinal ebatta kış lastiği var. Ben pirelli kullanıyorum memnunum karda tutuş muhteşem. Buzda denemedim ama 4x4 olduğu için zorluk yaşamazdı lastikler kaliteli. 

Türkiyede ki ana bayiyi arayın 444 lü hatlar gibi stok olup olmadığı bilgisine ulaşabilirsiniz. 

Orjinal ebat dışına çıkacaksanız şayet ebatı büyültmeyin küçültün. 

Pek anlamıyorum bu lastik işinden, tam olarak budur dermisiniz? İnternet adresi verirseniz çok sevinirim.

Ona göre satın alayım
Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17.08.2017 at 19:52, ali yılmaz :

Pek anlamıyorum bu lastik işinden, tam olarak budur dermisiniz? İnternet adresi verirseniz çok sevinirim.

Ona göre satın alayım
Teşekkürler

Pirelli ;

https://www.pirelli.com/tyres/tr-tr/car/find-your-tyres/products-sheet/winter-sottozero3#/size-range

İletişim: 444 77 10

Continental ;

http://www.continental-lastikleri.com.tr/binek/lastikler/otomobil/kis-lastikleri/contiwintercontact-ts-850-p

İletişim: 444 8 258

İkisinde arayıp stok durumunu öğrenin. İlk tercihiniz pirelli olsun kullanıyorum ve memnunum. Kendime almayacağım şeyi tavsiye etmem. 

Continentalinde bu modelinin bütün testlerini incelemiştim ama stok  yoktu Türkiyede. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17.08.2017 at 19:52, ali yılmaz :

Ona göre satın alayım
Teşekkürler

kumho kış lastiği almayın da :) tutmuyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.08.2017 at 00:40, SafaTR :

Pirelli ;

https://www.pirelli.com/tyres/tr-tr/car/find-your-tyres/products-sheet/winter-sottozero3#/size-range

İletişim: 444 77 10

Continental ;

http://www.continental-lastikleri.com.tr/binek/lastikler/otomobil/kis-lastikleri/contiwintercontact-ts-850-p

İletişim: 444 8 258

İkisinde arayıp stok durumunu öğrenin. İlk tercihiniz pirelli olsun kullanıyorum ve memnunum. Kendime almayacağım şeyi tavsiye etmem. 

Continentalinde bu modelinin bütün testlerini incelemiştim ama stok  yoktu Türkiyede. 

Çok teşekkür ederim.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...