Jump to content

MazdaClubTR 10. Yıl Hediyeleri Mart Ayı Kazananları

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1 dakika önce, M.E.G :

Merakla sonucunu bekliyorum. Mx5 gibi belki bunda da bi şok yaşarız :)

sürprizlerle doluyum =)  

1550 kg 147hp   vs   1390 kg 231hp        

inanmak başarmanın yarısıdır =) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, Zealot :

sürprizlerle doluyum =)  

1550 kg 147hp   vs   1390 kg 231hp        

inanmak başarmanın yarısıdır =) 

Geçme şansın %0.

Baskı balata ve motor problemi yoksa.

Kaldı ki baskı balata da problem varsa ilk kalkışta kaçırır kavradıktan sonra şansın yok. 2-3-4. Viteslerde bitirmesi lazım seni. Sürekli kaçırıyorsa zaten kokudan geçilmez aracın içinde.

Drag yaparsanız senin ciddi dezavantajın var. Sen patinaj çekene kadar kalkar gider rx. Belli süre arka plakayı okursun sonra onu da göremezsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Burak :

Bu akşam çay eşliğinde sohbet ve hediye dağıtımına ne dersiniz arkadaşlar ? @SweepeR@Osman Örengül@Zealot@Servet

Ben söz veremiyorum, akşam 19:00 gibi oğlanı alacağım okuldan. Kaç gündür bilardo oynayalım diye tutturdu, oynamaya gideceğiz :D Sınav da yaklaştığı için taleplerine karşı hassasiyetim arttı. Ama bilardoyu bitirip eve geçmem çok uzun sürmezse geç de olsa gelirim inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Osman Örengül :

Ben söz veremiyorum, akşam 19:00 gibi oğlanı alacağım okuldan. Kaç gündür bilardo oynayalım diye tutturdu, oynamaya gideceğiz :D Sınav da yaklaştığı için taleplerine karşı hassasiyetim arttı. Ama bilardoyu bitirip eve geçmem çok uzun sürmezse geç de olsa gelirim inşallah

bilardo derken =) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Zealot :

bilardo derken =) 

Amerikan bilardo :) Ben hiç sevmem delikli bilardoyu, normalde 3 top oynardım (8-10 sene olmuştur oynamayalı) ama oğlanın bilardo yeteneği şu an amerikana yetiyor :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Servet :

Ooo akşam açık hesap bilardo mu var?

@Servet abi sen de mi bilardocusun :D Benim yeteneğim kısıtlı, maksat oğlanın gönlü olsun. Sınavlar dolayısıyla bilgisayarına el koydum çocuk yapacak birşey bulamayınca bilardo istedi, baba yüreği işte napalım :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

[mention=11198]Servet[/mention] abi sen de mi bilardocusun [emoji3] Benim yeteneğim kısıtlı, maksat oğlanın gönlü olsun. Sınavlar dolayısıyla bilgisayarına el koydum çocuk yapacak birşey bulamayınca bilardo istedi, baba yüreği işte napalım [emoji3] 

Babam eski Kocaeli şampiyonu idi [emoji88]
o saatte açık bilardocu olmaz ki. istiosanız go cart yapalım hemen dragos sosyal tesislerinin karşısında 

Hımm çıta yükseliyor
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Servet :

Babam eski Kocaeli şampiyonu idi emoji88.png

Abi sana hayırlı işler, bu iş genetikse sana karşı elimize ıstaka almayız :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Servet :

Hımm çıta yükseliyor