Jump to content

Bu Mazda Hepsinden Farklı

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

22 dakika önce, Devrim Babacan :

Absürd olacak, ama bu aracın yakıt tüketimini merak ettim. :)

Arababın verisi resimdeki gibidir. Şaka bir yana ben her türlü kullanım tarzı ile 9lt aşırı zorlarsam 10 civarında gezindim.

IMG_7940.JPG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seni arabandan soğuttuğum için kusura bakma kanka :D Ben de sürmek isterdim hakkını sizin gibi veremesek de :)

Bunu da sürmedim demezsin artık Türkiye' deki tek 2.0 motor mx-5 ve hafif bir araç özellikle  kıvraklık ve performansı çok iyidir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, M.E.G :

Seni arabandan soğuttuğum için kusura bakma kanka :D Ben de sürmek isterdim hakkını sizin gibi veremesek de :)

Bunu da sürmedim demezsin artık Türkiye' deki tek 2.0 motor mx-5 ve hafif bir araç özellikle  kıvraklık ve performansı çok iyidir...

Sürsen sende mazda6' dan soğurdun. :D İnşallah yeni kasasını sen sürüp bize detaylı bilgilendirme yaparsın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar youtube de Doğan KABAK'ın bu araç için Test sürüşü mevcut. Fiyat bilgisi de mevcut : 177.000 TL

Güzel bir söyleşi tavsiye ederim.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Club TR ve Mazda Türkiye yönetiminin yapmış olduğu bu etkinlik için bende teşekkür ediyorum. Burada yabancı bir kişi değilde bizden, içimizden birilerinin bu aracı deneme sürüşü yapması, çok daha samimi bir ortam yaratıyor ve markaya bizi daha da yakınlaştırıyor. Bu tarz etkinliklerin devamını bekliyoruz yönetimlerimizden.

Ali'ye de yakışmış araç bu arada. :) 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, mazda_ozan :

Mazda Club TR ve Mazda Türkiye yönetiminin yapmış olduğu bu etkinlik için bende teşekkür ediyorum. Burada yabancı bir kişi değilde bizden, içimizden birilerinin bu aracı deneme sürüşü yapması, çok daha samimi bir ortam yaratıyor ve markaya bizi daha da yakınlaştırıyor. Bu tarz etkinliklerin devamını bekliyoruz yönetimlerimizden.

Bu gazla mx-5 aldıracaklar :) Katılıyorum bizden birilerinin test etmesi daha güzel bilgilenmemize sebep veriyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, mazda_ozan :

Ufak bir yanlış anlamayı düzeltmek istiyorum.

Buradaki amaç bu hediyeyi kazanan kişinin test yapması değildi. Onu inşallah bu hafta biz yapacağız zaten ;) Gönül isterdi ki @Ali hafta sonu boyunca araç ile ne kadar eğlendiğini, ne tepkiler aldığını, duygularında ne çalkalanmalar olduğunu, ne elde edip ne kaçırdığını anlatsın  ama o test sürüşü tadında yazmış yazısını :) Biz de dokunmadan yayınladık :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapı gözleri olmamasının sebebi bu tür araçların içinde hareketli parça bulunmaması gerektiğini düşünen Mazda tasarımcılarının düşündüğü birşey bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4/3/2017 at 11:02, Burak :

Ufak bir yanlış anlamayı düzeltmek istiyorum.

Buradaki amaç bu hediyeyi kazanan kişinin test yapması değildi. Onu inşallah bu hafta biz yapacağız zaten ;) Gönül isterdi ki @Ali hafta sonu boyunca araç ile ne kadar eğlendiğini, ne tepkiler aldığını, duygularında ne çalkalanmalar olduğunu, ne elde edip ne kaçırdığını anlatsın  ama o test sürüşü tadında yazmış yazısını :) Biz de dokunmadan yayınladık :) 

- "Ben açıkçası bu arabaya hasta oldum. Son gün geldiğinde biraz buruk ve üzüntülü olarak Nida kulenin yolunu tuttum.  Günümüz doldu arabayı teslim edip son bir foto çekilip oradan ayrıldım. Sonra içimden Burak abiye madem alıyorsun bir hafta alsana şu arabayı deyip söylene söylene yoluma devam ettim." 

Burak, Valla son satirda duygularindaki calkalanmadan az cok bahsetmis Ali )))) Yazmaya biraz daha devam etse konu direkt ve komple sana baglanacakmis gibi )

Saka bi yana Ali sagolsun kendi yorumu ile fikir vermeyi basardi bana bu yazisi ile. Ama ben tabi yine " Araç yüksek hızlarda oldukça ses alıyor (doğal olarak :) )  "  kismina takildim kaldim.. Bu da mi gol degil ya?! :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, MFSX :

- "Ben açıkçası bu arabaya hasta oldum. Son gün geldiğinde biraz buruk ve üzüntülü olarak Nida kulenin yolunu tuttum.  Günümüz doldu arabayı teslim edip son bir foto çekilip oradan ayrıldım. Sonra içimden Burak abiye madem alıyorsun bir hafta alsana şu arabayı deyip söylene söylene yoluma devam ettim." 

Burak, Valla son satirda duygularindaki calkalanmadan az cok bahsetmis Ali )))) Yazmaya biraz daha devam etse konu direkt ve komple sana baglanacakmis gibi )

Saka bi yana Ali sagolsun kendi yorumu ile fikir vermeyi basardi bana bu yazisi ile. Ama ben tabi yine " Araç yüksek hızlarda oldukça ses alıyor (doğal olarak :) )  "  kismina takildim kaldim.. Bu da mi gol degil ya?! :)

Oradaki doğal olarak aracın üstünün açık olmasından kaynaklanıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Burak :

Oradaki doğal olarak aracın üstünün açık olmasından kaynaklanıyor :D

Ustu acik gezilecek kadar isindi mi yaw havalar? :) Mazda'da tek derdimiz motor sesi gurultusu olsa keske ya )) bu tarzda yorum gorene kadar Mazda satin almamaya karar verdim :):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, MFSX :

Ustu acik gezilecek kadar isindi mi yaw havalar? :) Mazda'da tek derdimiz motor sesi gurultusu olsa keske ya )) bu tarzda yorum gorene kadar Mazda satin almamaya karar verdim :):)

Kafanın üst 5 cm si donuyor ama geri kalanı alttan gelen sıcak hava ile rahat. Yoksa hava tam açık gezinti için hala serin ;)

Ama haksızlık etmeyelim 2017 Mazda 3 te ses sorunu bence kalmamış. Araç yağ gibi akıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

05.04.2017 at 16:20, Burak :

Kafanın üst 5 cm si donuyor ama geri kalanı alttan gelen sıcak hava ile rahat. Yoksa hava tam açık gezinti için hala serin ;)

Ama haksızlık etmeyelim 2017 Mazda 3 te ses sorunu bence kalmamış. Araç yağ gibi akıyor.

Ah birde motor 150-160 bg olaydı o zaman üstüne araç  tanımazdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...