Jump to content

Mazda Eskişehir Servis - Esoto Servisi Bıraktı mı ?

Tolga26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam Arkadaşlar, Bildiğiniz gibi 31 Mart itibari ile ESOTO serviside bıraktı. Sürecin buraya geleceği belli olmasına rağmen ilgisiz Mazda yetkilileride Sanırım süreci yönetemediler. Konu ile ilgili buradan bilgi alışverişinde bulunursak sevinirim. Ben deki en so bilgi görüşmelerin???? Devam ettiği yönünde..... Ama pekde umutlu değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüşme olduğunu zannetmiyorum satışı bıraktıklarında zorunlu olarak belli bir süre servise devam etmeleri gerekiyordu o zorunlu süre de bitti....2016 eylül ayında "bırakabiliriz sözleşmeyi bekliyoruz" demişlerdi..zaten eskişehirdeki mazda sayısı da belli...hal böyle olunca servis anlaşması yenilenmedi..

yıllardır dile gelen bir şehir efsanesi yine hortladı doğruluk payı nedir bilmiyorum ama otokoç un türkiye genelinde mazda servislerini alma ihtimali olduğu söyleniyordu hala da söyleniyor....bu iş olursa eskişehirde nasibini alır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En son test aracı almak için gittiğimde Mazda Türkiye'den yeni bir bayi veya servis gelecek mi soruma "şimdilik yok" bilgisi almıştım ama takdir edersiniz ki bu tür bilgileri gerçeklik payı olsa da vermeyebilirler.

Hatta bir ara İstanbul - Akyıldız'ın da başka bir firma tarafından devralınacağı dedikodusu yayılmıştı ama o da gerçekleşmedi.

Otokoç meselesine gelince o zamanlar da hiç olasılık verilmiyordu şimdi de pek olasılık görmüyorum. Dedikodudan ziyade bana insanların temennisi gibi geliyor. 40 kere söylersen olur şeklinde :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar teyit ettim ESOTO servis hizmetinide 31.03.2017 tarihinde bırakmış...farklı bir şahıs devam edecekmiş ama yetkili servis değil özel servis olarak sanırım..Esoto nun tüm malzemelerini satın almışlar şu an düzen kurmaya çalışıyorlarmış..muhtemelen bir hafta ya da 10 gün sonra hizmete başlayacaklarmış...adres ise esoto nun bir arka sokağı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11.04.2017 at 17:17, FatihT :

arkadaşlar teyit ettim ESOTO servis hizmetinide 31.03.2017 tarihinde bırakmış...farklı bir şahıs devam edecekmiş ama yetkili servis değil özel servis olarak sanırım..Esoto nun tüm malzemelerini satın almışlar şu an düzen kurmaya çalışıyorlarmış..muhtemelen bir hafta ya da 10 gün sonra hizmete başlayacaklarmış...adres ise esoto nun bir arka sokağı...

Bilgi için teşekkürler. Açıkcası benim için önemli olan yaptıkları bakımların garanti kapsamında olup olmayacağı.  Mazda ile bir anlaşma yaparlarsa süper olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, ben geçen hafta mazda resmi sitesine mail atmıştım. " Esoto servisi bırakmış, Kütahyada yaşıyorum ve bakım için zorluk çekeceğimizi, muhtemelen aynı sıkıntıyı Eskişehir ile birlikte Bilecik, Afyon, Kütahya gibi çevre illerdeki mazda kullanıcılarının da yaşayacaklanı, yeni bir planları olup olmadıklarını" sormuştum. Sağolsun bugün Genel Müdürlükten bir yetkili telefonla arayıp bilgi verdi. Söylediğine göre bir ay içerisinde yine Eskişehirde yeni bir servis açılacakmış. Üzerine basarak sordum, yetkili servis mi, özel servis mi diye. Kesinlikle yetkili servis olacağını söyledi. Sabah sabah neşem yerine geldi:)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, ekaton043 :

Arkadaşlar, ben geçen hafta mazda resmi sitesine mail atmıştım. " Esoto servisi bırakmış, Kütahyada yaşıyorum ve bakım için zorluk çekeceğimizi, muhtemelen aynı sıkıntıyı Eskişehir ile birlikte Bilecik, Afyon, Kütahya gibi çevre illerdeki mazda kullanıcılarının da yaşayacaklanı, yeni bir planları olup olmadıklarını" sormuştum. Sağolsun bugün Genel Müdürlükten bir yetkili telefonla arayıp bilgi verdi. Söylediğine göre bir ay içerisinde yine Eskişehirde yeni bir servis açılacakmış. Üzerine basarak sordum, yetkili servis mi, özel servis mi diye. Kesinlikle yetkili servis olacağını söyledi. Sabah sabah neşem yerine geldi:)

esoto nun malzemelerini almışlar demekki yetkili servis olarak devam edecekler...esoto nun bir arka sokağı dediler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Esoto nun arka tarafına açılan servis yetkili olmayacaklarını özel servis olarak devam edeceklerini söyledi..Servisi araç kiralama işi yapan Escar açmış...Mazda Müşteri Hizmetlerini arayıp sordum şu an hazırda yetkili bir servis olmadığını fakat yetkili servis için talip olan bir kaç kişiyle görüşmelerin devam ettiğini söylediler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Eskişehir-Kütahya-Bilecik bu üç şehirde Mazda kullanıcı potansiyeli oldukça yüksek. Durum böyleyken yetkili servisin kapanması gerçekten çok üzücü. İnşallah kullanıcılar mağdur olmadan, iyi bir özelde olsa Mazda servisi açılır inşallah. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar,

Maalesef, Bunların herhangi bir hamle yapacağını düşünmüyorum. Kendilerine göre bir dünya yaratmışlar tıngırdayıp gidiyorlar.  Kısa zamanda herhangi bir servis yada satış için showroom falan açacaklarını düşünmüyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
21 saat önce, 26Mazda :

Herkese Merhaba,

Eskişehirli arkadaşlar nereye gidiyor servise?

öncelikle eskişehirde yetkili servis esoto nun bu işe veda etmesinden sonra hemen arka tarafına açılan escar oto servisine gittik fakat pek memnun kaldığımızı söyleyemeyiz ne kadar tecrübeli oldukları muamma..yetkili servis olarak devam edeceklerini belirttiler sonra bir takım sorunlar olmuş özel servis olarak devam ediyorlar japonların geneline bakıyorlar ve önceliklerinin mazda olduğunu söylüyorlar..

sürekli olarak gittiğimiz bir ustamız var kendisi daha önceden mazda servisinde çalışmış...garantisi devam eden arkadaşlarda bursa inallara gidiyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Herkese merhaba,

Eskişehir Hybrid Bosch Car Servisi. Mazda'ya servislik konusunda başvuru yapmışlar. Mazdaclub üyelerine yardımcı oluyorlar. Orijinal parçalarla bakım yapıyorlar. Detay isteyen olursa özelden ulaşabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok çok uzun bir süreden sonra merhabalar. :) Askerlik ti nişandı derken tekrar foruma dahil oldum :) Malesef esoto bıraktı. 76000 km bakımını mecburen sanayide yaptırdım alet edavat olsa kendimde yapardım ama :)

5 saat önce, 26Mazda :

Herkese merhaba,

Eskişehir Hybrid Bosch Car Servisi. Mazda'ya servislik konusunda başvuru yapmışlar. Mazdaclub üyelerine yardımcı oluyorlar. Orijinal parçalarla bakım yapıyorlar. Detay isteyen olursa özelden ulaşabilir.

Umarım biran önce olur abi ihtiyaç fazlasıyla var. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Mazda 2017 yılında servis açılacağını söylemişti ama Nisan 2018 itibariyle hala bir gelişme yok.
Bu kafa değişmediği sürece ben kullandığım aracı değiştireceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, TylerDurden :

Mazda 2017 yılında servis açılacağını söylemişti ama Nisan 2018 itibariyle hala bir gelişme yok.
Bu kafa değişmediği sürece ben kullandığım aracı değiştireceğim.

Merhaba Umut,

Nerede açılacaktı, Eskişehir'de mi? Bu bilgiyi Mazda Türkiye'mi vermişti?

Bilmiyorum İstanbul'da mısın ama, biz İstanbul'da olan kullanıcılar. Tüm yurt genelindeki Mazda kullanıcılarından oldukça fazla şanslıyız. Sanırım bende bir başka şehirde yaşıyor olsaydım, Mazda, Subaru, Suzuki gibi markaları tercih etmeye cesaret edemezdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...