Jump to content

Kullandığınız En Keyifli Araç

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hepimiz otomobil tutkunu olduğumuza göre herkeste sürdüğü bir model farklı bir izlenim ve tat bırakmıştır. Sürdüğünüz en keyifli araç hangisi ?  Detaylı bir şekilde yazarsanız alacak insanlar veya hayalini kuranlar için güzel bilgiler bulabiliriz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kullandığım en lüx araba kendi arabam (2009 mazda 3 2. Nesil otomatik impresive) hafta sonu gelsinde arabayla uğraşsam, yol yapsam diye günleri iple çekiyorum bir önceki arabam seat cordoba 2002 benzinli modeliydi ondan sonra bu attan eşşeğe binmek gibi oldu 

Otomatik vites sürüş konforu için olmazsa olmazmış

Sunroof keyf için şartmış

Katlanan dikiz aynaların parmağınızın bir ucuyla kapanması düşman çatlatırmış

Ön cam rezistansı ve koltuk ısıtma kütahya gibi soğuk memlekette velinimetmiş

Dsc si rvm si kararan dikiz aynası arka kol dayaması iç tasarımı dış tasarımı insanı kendinden alıyor

İşyerinde bmw ye binen adamda donup bakıyor mercedese binende gelip bakıyor hee yokmu kusuru performans yok araba keyf arabası herkezin hayattan beklentisi aynı değil sonuçta...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbette en güzel araç o anda sahip olduğunuz araçtır ama kullandığım en keyifli "otomobil" hiç şüphesiz 2016 Mazda MX-5 1.5L - Power Sense. Bilmem bunda @Zealot ile yaptığımız testin de etkisi var mı :P ama kesinlikle bir "otomobilden" beklentimi kökünden değiştirdiği doğrurur ve bana "Bu otomobil ise diğerleri ne ?" dedirtmiştir.

large.DSC_0008.jpg.c5409f510f62c60c751b5

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Audi RS5 4.2 FSI Coupe Quattro. İngiltere'de bir arkadaşımın arabasıydı. Gaza köklediğimde attığım çığlığı unutamıyorum :D 

450 hp, 430 tork, 0-100 4.3 saniye. Aracın yol bilgisayarındaki yakıt ortalaması 35.3 l/100 kmdi (8 mpg)

69v203.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayallerimde yaşıyor artık :D

Hem asfalt hem mecbur bırakılmayan yolda müthiş araç. İngiliz asaleti denen 4 teker.. Hava şartları ne olursa olsun evine güvenle gidebileceğin araç..

679df4b16321ba8d2a31ba99f076b238.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdiye dek kullandığım 5 marka araçtan, en fazla sürüş keyfi aldığım araç 2006 model  Alfa Romeo (2. aracım) TS

alfa-romeo-156-932-[24].jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Burak :

Ne değerlere sahipti seni bu kadar etkileyecek?

6100cc  yaklaşık 500hp 

355/21/21" arka lastikler  

devasa gövde

turuncu parklar =)

rölantide gaza basınca, arabanın sağa sola sallanması

malüm emanet arabayla fazla basamadım ama biraz hızlıydı diyebilirm =) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az evel mx5'in üstünü açıp yol yapınca önceden sürdüğüm ferrari, lambo ve envai çeşit vasıtayı unuttum :) benim aracın üstünü nasıl açacağım ben ya [emoji1]#longliveroadster

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mx5 2.0 da bence son derece keyifli
üstü açık
2 kişilik roadster çok dikkat çekiyor
kilitli diferansiyel ile müthiş drift 
çok kıvrak 
yeterince hızlı

2.0-1.5 0-100'de 1sn fark var. Bu da 8'de çıkıyor . Tabi ben 53 kilo olduğum icin daha çabuk çıktı [emoji1] ölçüm falan benim gibi ehlikeyf adama lazım değil . Performans yeterli. Direksiyon tepkisi gokart kıvamında dediğin gibi acayip kıvrak [emoji847]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 in sürüşü  2.0 a göre oldukça bence..

hayatımda ilk defa bi arabayı hardcore sürerken bocaladım..  o da 1.5 mx5.  

2.0 hiç öyle değil..   video ya çek. ders diye izlettir okullarda =) 

sanırım billstein süspansiyonlardan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...