Jump to content

Kullandığınız En Keyifli Araç

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

94 model Mazda mx3 1.8 v6 kullandım gayet keyif aldım , sonrasında 92 model rx7 fc kasa , ikisinide sattığıma bin pişmanım , gerçi rx7'im istanbulda ama mx3'ü kaybettim kayıplara karıştı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1998 model Mazda 323 Familia sedan kullandığım en keyifli araçtı.Mazda markasını tanımama açılan kapıydı o benim için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok şükür birçok Lux ve sport model kullanma şansım oldu ama içlerinde beni en cezbeden ve mutlaka alip binecegim dediğim (Allah nasip ederse ) AM DB9 Vanquish.. Resmen diğer yarım ı bulmuş gibi hissetmiştim ))) özellikle uzun yol için hala en en en dedigim bana göre herşeyi bir arada barındıran şu ana kadar sahip olduklarım içinde Porsche Panamera 4S idi. Şanziman sorunu çıkarmasa daha da iyiydi tabi))

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, dr_azoom :

94 model Mazda mx3 1.8 v6 kullandım gayet keyif aldım , sonrasında 92 model rx7 fc kasa , ikisinide sattığıma bin pişmanım , gerçi rx7'im istanbulda ama mx3'ü kaybettim kayıplara karıştı

Semihteki kırmızı senin miydi abi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok şükür birçok Lux ve sport model kullanma şansım oldu ama içlerinde beni en cezbeden ve mutlaka alip binecegim dediğim (Allah nasip ederse ) AM DB9 Vanquish.. Resmen diğer yarım ı bulmuş gibi hissetmiştim ))) özellikle uzun yol için hala en en en dedigim bana göre herşeyi bir arada barındıran şu ana kadar sahip olduklarım içinde Porsche Panamera I 4S idi. Şanziman sorunu çıkarmasa daha da iyiydi tabi))

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dsg mi vardı [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dsg mi vardı [emoji1]

[emoji3] aslında gayet özel bir Şanziman PDK, ama benim şansıma işte sorun çıktı.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...