Jump to content

Mazda 626 Plastik Klips Vida ve Segmanlar

Oziyal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkeslere merhabalar yarın İstanbul da olacak gibiyim duruma göre seni ararım uğramaya çalışacağım yanına @İlhan 

yarın hazır istanbula gitmişken benim arabanın kapı döşeme ve diğer yerlerinde kullanılan segman gibi plastik vidalar gibi ufak şeyleri alabileceğim uygun yerler var mı? 

Bayrampaşa esenler tarafında olursa daha iyi olur :) 

segman.jpg

segman1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Günaydın ve iyi haftalar olsun öncelikli olarak Yalçın.

An itibari ile mesajını fark ediyorum. H.sonu ctsi koşturmaca içindeydim. Pazar günü de oy sonrası kaçtık İst.dışına. Telefon pc filan hak getire, hiç yüzüne bakmadım. Şirkete gelince oturdum pc başına, öylelikle bildirimi gördüm. Üzüldüm vallahi şimdi. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, İlhan :

Günaydın ve iyi haftalar olsun öncelikli olarak Yalçın.

An itibari ile mesajını fark ediyorum. H.sonu ctsi koşturmaca içindeydim. Pazar günü de oy sonrası kaçtık İst.dışına. Telefon pc filan hak getire, hiç yüzüne bakmadım. Şirkete gelince oturdum pc başına, öylelikle bildirimi gördüm. Üzüldüm vallahi şimdi. :(

Önemli değil İlhan :)

niyetim cumartesi Bozüyük'ten çıktığımda sabahtan bi çayını içmeye uğramaktı sonraki sefere daha önceden haberleşiriz bende pazar sabah döndüm istanbul dan çalışmaya devam

sen nasılsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Oziyal :

Önemli değil İlhan :)

niyetim cumartesi Bozüyük'ten çıktığımda sabahtan bi çayını içmeye uğramaktı sonraki sefere daha önceden haberleşiriz bende pazar sabah döndüm istanbul dan çalışmaya devam

sen nasılsın

Çok şükür iyiyim.Ailecek bir 15 günün üzerinde hastalıklarla filan boğuştuk ama..Şimdi hepimiz toparlandık çok şükür..Bu hafta sonu da zaten eve gömülmenin acısıyla dışarılara attık kendimizi. Dün 160-170 km yol yaptım yeni yerleri keşfedeceğiz diye. :) Benim telefon numaram var mı sende ? Telefonla iletişime geçelim bir dahakine..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, İlhan :

Çok şükür iyiyim.Ailecek bir 15 günün üzerinde hastalıklarla filan boğuştuk ama..Şimdi hepimiz toparlandık çok şükür..Bu hafta sonu da zaten eve gömülmenin acısıyla dışarılara attık kendimizi. Dün 160-170 km yol yaptım yeni yerleri keşfedeceğiz diye. :) Benim telefon numaram var mı sende ? Telefonla iletişime geçelim bir dahakine..

Çok geçmiş olsun İlhan, telefon numaran var :) görüşürüz 

bu arada gerçekten bu parçaları internette birkaç yerde buldum tanesi 1 liraya geliyor bazı paketlerde ama düşündüm ki yerinden almak daha uygun olacak o yüzden istanbulda varsa gelmişken alayım dedim kapı tozluk segmanları kapı döşeme segmanları araçta kullanılan hepsininden almayı düşünüyorum uygun olursa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

3. nesil mazda 3 kapı klipsleri hakkında bilgisi olan var mı

şu hatırladığım kadarıyla uyuyor?

TRY 26.55 | 50x Yeşil Araba Tampon Klipler Tutucu Fastener Perçin Kapı Mazda Için 3 Atenza Mps 2 Axela Az-Offroad Carol Cx-3 Cx-5 Cx-7 Cx-9 6
https://s.click.aliexpress.com/e/W9c4gb4zN

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...