Jump to content

Klasik Arabalar

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• Superas

7

• MuRDoC_111

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

çok pardon ama sen daha kendinle çelişiyosun :D

sedancıyla sataşın derken hb'ciye sataşın demek istemiştin heralde :D

e tamam işte istediginiz kadar sedancıyla toplasın gelin sataşın diyom yani, cümbür cemaat buyrun hesaabı :D benden kaynaklanan herhangi bi celiski söz konusu deil bu durumda :D o kadar kolay celişkiye düsmem zaten yaf, sen celişkiye düstün diince şaşırdım bi an acaba? die orda ufak bi çelişkiye düstüm.. desem büyük bi çelişki olur sanırsam acaba macaba die bişey demedim o yüzden :D ama siz buraya kadar yazdıklarımı okuyunca ne dio la bu diye devasa bi celiskinin karadeliğinde kaybolacaksınız onu biliom bak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helin'e teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiği için :D Bunları sırf bizim için yaptığını biliyoruz :D

O Cadillac ne öyle yaa cenaze arabası gibi.

Mercedes'in consept arabasını klasik diye sergilemişler :D

Eskiden lastikler çok sık patlıyormuş herhalde çift çift taşıdıklarına göre. Bir de ağırlık gibi bir dertleri yokmuş sanırım :D

O çift lastikli arabanın 0-100 ü kaçtır acaba ? :D Kadir kulakların çınlasın :D

İrfan, kendine gel ve canına susama :D Helin ile bu tartışmayı başlatırsan siteyi kapatmak zorunda kalırız. Daha doğrusu sebep olacağınız yoğunluktan dolayı bizi bu sunucudan atarlar :D Bünye kaldırmaz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

e tamam işte istediginiz kadar sedancıyla toplasın gelin sataşın diyom yani, cümbür cemaat buyrun hesaabı :D benden kaynaklanan herhangi bi celiski söz konusu deil bu durumda :D o kadar kolay celişkiye düsmem zaten yaf, sen celişkiye düstün diince şaşırdım bi an acaba? die orda ufak bi çelişkiye düstüm.. desem büyük bi çelişki olur sanırsam acaba macaba die bişey demedim o yüzden :D ama siz buraya kadar yazdıklarımı okuyunca ne dio la bu diye devasa bi celiskinin karadeliğinde kaybolacaksınız onu biliom bak :D

sen kendin başlıbaşına çelişkisin zaten olum :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vala cok raatım hersey gayet acık ve net :D daha önce cok muhabbetini yaptık, en son hatırladıgım kadarıyla wagon unvanından hiç zorlanmadan aklanıp saloon unvanı kullanımınıza sunmustuk :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helin'e teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiği için :D Bunları sırf bizim için yaptığını biliyoruz :D

O Cadillac ne öyle yaa cenaze arabası gibi.

Mercedes'in consept arabasını klasik diye sergilemişler :D

Eskiden lastikler çok sık patlıyormuş herhalde çift çift taşıdıklarına göre. Bir de ağırlık gibi bir dertleri yokmuş sanırım :D

O çift lastikli arabanın 0-100 ü kaçtır acaba ? :D Kadir kulakların çınlasın :D

İrfan, kendine gel ve canına susama :D Helin ile bu tartışmayı başlatırsan siteyi kapatmak zorunda kalırız. Daha doğrusu sebep olacağınız yoğunluktan dolayı bizi bu sunucudan atarlar :D Bünye kaldırmaz :D

tabiki sizler için yapttımm Burak Abi'm.. ben bu sitenin cahide kellesi değel miyim.. araştırmacı gazetecilik yapıyoz işte :D

O cadillac sanırım ambulans :D

ama neden kimse kırmızı bugatti'deki 5 egzoz çıkışını fark etmedi yaaaa.... resim biraz bulanık, tamam kabul ama fark edin biriniz ya.. bi de yazdım o kadar :D

irfan'a da şimdi geliyorum.. aslında Bülent abinin dediği gibi kendi başına bi çelişki zaten de cevapsız bırak mıyım şimdi.. içim el vermez :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dediğim gibi İrfan'cım, sen zaten ilk çelişkini hb alarak yapmışın ama bunu bi şekilde (sport diyerek) bastırmaya çalışıyosun. Station wagon arabaya biniyosun ama spor zannediyosun. sport demelerinin sebebi de mazda3'ün zaten başlı başına hedef bir grubu var. ve eğer o hedef gruba ulaşmak için aracın asıl kimliğini söyleseydiler (station wagon) bu sefer o hedef gruba ulaşamazlardı. o yüzden de böle küçük bir charming'le hedef grubuna ulaştı işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tam karşılığı yok türkçede işte.. cümle içinde anlarsınız siz.. zeki insanlarsınız.. anlamını cümleden çıkarmışsınızdır :)

valla o değil de bugün avusturya iflas hukukunun çevirisini yapmaya çalıştım, öle bi çevirdim ki, dedim ben jargon bilmiyom saçmasapan oldu galiba :D ama az çok yapmışım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dediğim gibi İrfan'cım, sen zaten ilk çelişkini hb alarak yapmışın ama bunu bi şekilde (sport diyerek) bastırmaya çalışıyosun. Station wagon arabaya biniyosun ama spor zannediyosun. sport demelerinin sebebi de mazda3'ün zaten başlı başına hedef bir grubu var. ve eğer o hedef gruba ulaşmak için aracın asıl kimliğini söyleseydiler (station wagon) bu sefer o hedef gruba ulaşamazlardı. o yüzden de böle küçük bir charming'le hedef grubuna ulaştı işte :D

vala az cok tanırım Matsuda babayı ki kendisi mazda nın kurucusudur :D benim bildiim Matsuda baba nın örencileri eger stationwagon modeli cıkarmıs olsalardı hiç kıvırmadan, utanmadan, cekinmeden adını stationwagon koyarlardı.. sonuc olarak mz6 dan örnek vermek gerekirse sedanı var, hb i var, sw ı var.. sport modeli ordada hb modeli yani mps ler hb oluyo bilindigi gibi.. mazda nın bu işi bildigini, araclarına güvenle bindigimizi her fırsatta söylüyorsak aynı güveni hangi modeli hangi isimle adlandırdıklarına gelincede göstermeliyiz..  sw olsaydı sw derlerdi zaten, mazda da pazar payı hesapları hiçbi zaman ilk sırada gelmez..

cok ufak bi nokta gerci sedancılar ısrarla anlamamazlıga versede (50 milyon defa söledim ordan biliom :D ) uzunluk sıralamasında herzaman hb<sedan<sw dur.. nitekim mz3 hb sedandan kısadır.. bu basit kuram, bu olayın temelidir arkadaslar.. bu sıra bosulmaz :)

sportluk mportluk olayına gelincede yine cok basit bi örnek verebilirim.. bilindigi gibi dünya ralli sampiyonası üreticilerin seri üretim modellerini konu alan bi motor yarısı organizasyonudur, ki bu modeller genelde o üreticilerin top seller modelleri olur.. bu organizasyonda boy gösteren üreticilerin top seller modelleri son senelerde büyük bir hızla sedan kasalardan hb kasalara dönüsmeye baslamıs hatta 1-2 marka dısında hepsinin modelleri hb olmustur.. e şimdi ralli diyoruz, moto yarısı diyoruz cart diyoruz curt diyoruz.. böyle bir platformda pabucu dama atılan sedanlar hakkında şu gün kim oturup sportlukdan falandan fişmandan bahsedebilir ki??? :D söliim, sizler yani sedancılar :D:D

kısacası dava budur.. tabiki kabullenmeniz kolay değildir sizide anlıyorum ancak aksini iddaa edip durduk yerde sataşmanız gereksiz bence :D cok basit şekilde degerlendirmek yeterli yani olayı komplike bi vaziyete sokmanın manası yok.. farkettiyseniz bi hb ci olarak cıkıyorum elimdeki anlasılması kolay temel dayanak noktalarıyla tezimi savunuyorum.. cok deil 1kere bile bi sedancının "hayır hb ler aslında sw, sedanlar sport asıl" diye kuru kuru dayanaksız bi sav üretip onu yine kuru kuruya desteklemesinden baska bişey gördük mü?? söliim, yine hayır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...