Jump to content

Klasik Arabalar

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu arada bu konuda yazdıgım hiçbi mesajda en ufak bi çelişki içerisinde dahi deilimdir, bunu iddaa edenlerin bütün mesajlarımı tek tek yeniden gözden gecirmelerini kendi adlarına gerekli buluyorum :D dediğimi yaparsanız baslıbasına bi celişkisin lafının ne denli bi çelişki oldugunu uygulamalı olarak öreneceksinizdir :D saygılar sevgiler, herkese ii geceler :Dzzz.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• Superas

7

• MuRDoC_111

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

İrfan valla okuyacak halim yok ya.. zaten senin mesajlar destan gibi öldürüyor beni :D bana cevap diye yazdın bunu farkındayım da, yarın okur cevap veririm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aferin İrfan güzel açıklamışsın, gerçi bunlar bunu da okumazlar 3 gün sonra başka bir konuda yine ezberledikleri kalıpları savururlar marifet gibi....:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aferin İrfan güzel açıklamışsın, gerçi bunlar bunu da okumazlar 3 gün sonra başka bir konuda yine ezberledikleri kalıpları savururlar marifet gibi....:)

okumaz olurlar mı abi ya, gerci kendilerininde bildigi seyler lakin sayfayı acar acmaz yasamla diger tüm baglantılarını koparıp ekrana kilitlendiler hatta gerekli yerlerde notlar filan cıkardılar :D o yarın okurum muhabbeti yazılacaklar için 1 günlük düsünme payı :D yeterli gelir mi emin deilim :D

Gerek yok çok yazmış az söylemiş :D

kolay kavranabilsin diye özendim, elimden geldigince basit örnekleri uzun uzun, literatürdeki yazımı ve okunması en kolay ve günlük dilde en fazla kullanılan kelimelerle acıklamaya calıstım sizin için.. :D bu şekilde mi tesekkür ediyosunuz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok yaf estafurullah o nası söz öle :D ama aynı şeyi 500 defa anlattık yine hep aynı benzetmeler aynı sözler falan filan.. siz bana çelişiksin olum sen dediginizde hakaretten sayıyom mu hiç :D ya da çok yazmıs az sölemiş :jedi: falan :D hem okuyamicam diye naz ediyosunuz :P dinlemiosunuz etmiosunuz sonra okumadıgınız yazılarda cevabı gecen sorularla tekrar yüzyüze bırakacak sekilde aynı şeleri paso söleyip duruyosunuz 8:) napim ben simdi.. bişey sölüyosunuz cürütüyoruz gayet mantıklı bi şekilde sonra ya okumadıgınız halde laf ediyonuz ya da okuyup olayın gayet basit mantıgını anladıktan sonra bile içi boş demeye getiriyonuz.. sen olsaydın benim yerimde?? 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olmadı :D son cümledeki "hb sport" tan sonra virgül koyarsan barısırız :D sportla sedan kelimelerini yanyana görmeye tahammül edemez oldum sizin yüzünüzden :D yoksa üstüm sennen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hatta mümkünse nokta, 2 nokta, 3nokta, bunların yanyana ve üstüste olan tüm kombinasyonlarıyla birlikte noktalı virgül, ünlem, soru işareti koyarda bide satırbaşı yaparsan sefiniris :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla biz sizin gibi ütopik şeyler söylemiyoz biz. sedan sporttur demiyoz ki :D hb sport değildir diyoz :D ama hadi seni kırmayalım.. çok yumuşak insan oldum ben burda.. artık her şeye yumuşak yumuşak yaklaşıyorum.. ne diyosanız doğrudur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla biz sizin gibi ütopik şeyler söylemiyoz biz. sedan sporttur demiyoz ki :D hb sport değildir diyoz :D ama hadi seni kırmayalım.. çok yumuşak insan oldum ben burda.. artık her şeye yumuşak yumuşak yaklaşıyorum.. ne diyosanız doğrudur :D

çakmışlar tıfıla sport diye sende kırma aferin kabul et gitsin :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...