Jump to content

Ravenol Protect FL22 Türkiye'de

zoptrik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest Blue Lubricant

bu ürün konsantre bir ürün olduğu için saf su ile karıştırarak kullanılmalıdır.ayrıca karışımı aracı kullandığınız iklim şartlarına göre derecesini ayarlayabilirsiniz.tek başına kullanılması bu ürün için uygun değildir.bu ürünün hazır tip -40 -25 ve -60 olarak çeşitleri mevcuttur.biz karışımı iklim şartlarına göre ayarlanabilsin diyerek konsantre olanını getirdik.yani izmirde -15 ayarla karsta -37 tercih sizin.ürünlerin kullanılabilirliğini kişilerin görüşü değil uluslar arası standartlar belirler.imalatçı standartlarını karşılayan bütün ürünleri kullanabilirsiniz.tiribolojide orjinal ve yan sanayi diye kavramlar yoktur.tabi ki bir çok alanda olduğu gibi bu alanda da bilgimiz olmadığı için dışa bağımlıyız maalesef.ülkemizde üniversitelerimizde bölümü bile yoktur tiriboloji nin.sonuç olarak onaylı ürünlere yan sanayi demek doğru değildir.ayrıca gümrüklerden msds raporu olmayan ürünler geçiş yapamaz.ürünler laboratuara gider analiz yapılır msds ve tds raporları karşılaştırılır ve ürünler millileştirilir.ürünün burada evraklarını paylaşmayı bilemediğim için linki paylaştım.isteyen arkadaşlara tüm raporları mail atabilirim.amacım sadece doğru bilgileri paylaşmak.ayrıca forumdaki arkadaşlar bana ulaşıp bu ürünü getirmemi istediler.bizlerde getirdik.hiç bir çıkarları olmamasına rağmen bu kadar tartışmaya maruz kalmalarına üzüldüm.amacımız kimseyi üzmek değil.onları bu duruma düşürdüğüm için üzgünüm.sağlıcakla kalın iyi akşamlar.

.http://www.ravenol.de/en/products/usage/d/Product/show/p/ravenol-antifreeze-japanese-p-oat-green-konz.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sevgili kardeşim allah utandırmasın allah bol kazanç versin kimse diye kastettiğiniz benim. yakın tarihe kadar benden başka FL22 yi temin edip kullanan yoktu..benim FL22 temin etme sebebimde   wankel motor yapıyor olmam,illaki bu sıvıyı kullanmak durumundayım ..allah razı olsun o kadar zahmet çekmeden bir telefonla getirtdiğim fl22 artık getirmek için uğraşmaktan beni kurtardınız..  böyle dev bir firmanın özel bir formda (mazda club tr) insanlara yardımcı olması da ayrı bir takdiri hak ediyor..şu an türkiye ve komşu ülkelerimizde bulunan rx8 kullanıcılarının çoğunluğunu tanıyorum, eğer bir kampanya düzenlerseniz yardıma hazırım ,,bir telefonumla eminim bir çoğu iştirak edecektir...bir alana bir lt bedava gibi veya revanol kullanana 1lt yağ ücretsiz gibi. bu arada bu konudaki tüm doğruları sizin ve ekip arkadaşlarınızın bilmesi beni ayrıca bir sevindirdi ,yaklaşık 10 yıllık özel servis olarak armagarage ve yetkili servislerin bu konuda kendini geliştirememiş olması bizim açımızdan büyük eksiklik...  iyiki varsınız , sizden öğreneceğimiz çok şey olacak .. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Blue Lubricant

Rica ederim ekrem usta.doğrusu sadece sizi değil genel olarak yan sanayi ürünü niye kulanayım diyen arkadaşları da kast ettim.Bu ürünü istek üzerine belli bir kazanç payı gözetmeksizin birazda yaptığımız işin sorumluluğunu düşünerek getirdik.rusya,almanya,ukrayna,ingiltere,belçika,amerika ve hollanda gibi ülkelerden hem otomotiv hemde endüstriyel alanında ürünler ithal ediyoruz.ingiltere dekş partnerimiz tam 130 yıllık firma.Amerikadaki partnerimiz ilk sentetik yağların mucidi.ekip arkadaşlarımız Güneykore'ye gidip 3 yıl tiriboloji eğitimi aldılar.gerçekten işimizi çok önemsiyor ve layıkıyla yapmaya çalışıyoruz.FL22 konusu benim çok ilgimi çekti.ve gittiğim ülkelerden numuneler getirip test ettirdim.ve inanın %80 i içi başka üzerindeki standartlar farklı çıktı.özellikle rus ve romanya civarından.istismara acık bir iş doğrusu.fiyat ve doğruluk açısından şu an en uygun ürün ravenol fl22.fiyatlar satışlar artarsa tonaj artacağından düşecektir.kampanya konusunda satış departmanında arkadaşlarımız çalışıyorlar.sizin değerli fikirlerimize herzaman açığız.ayrıca ingiltereden full sentetik 20w50 nano teknoloji motor yağlarıda getireceğiz.ilk önce size denetmek isterim.teknik tecrübeniz bizim için önemli olacaktır.iyi niyetiniz ve ilginiz için çok teşekküreler.herzaman sizlere hizmet vermekten mutlu oluruz.görüşmek dileği ile sağlıcakla kalın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eksik olmayınız efendim.  Fakat yan sanayi diyen arkadaşları kast ederek yazdığınız bu kadar açıklamayı gereksiz buluyorum.  Zira onlar araçlarını çok iyi tanıyan  bir çok deneme yanılma sonucu tecrübe kazanmış ve bu formda oldukça zengin bilgilere sahip arkadaşlarımızdır.  Tabiki efendim siz getirin yeterki 20w50 yağıda kullanırız özellikle rx8 lerde. Bunun için kampanya yapmanıza bile gerek yok. Fl22 yi biraz fazla getirmenizi öneririm zira türkiyede oldukça fazla rx8 var.  Stoklarınızda bulunsun yani. Büyük ihtimal yetiştiremessiniz. Ticaret şekliniz maşallah çok güzel. Kimsenin malını kötülemeden.  Kimseyi karalamadan.  Kimseyle tartışmadan   Masum bir şekilde   Ürününüzü satmaya çalışıyorsunuz. Sizleri tebrik ederim Aman efendim beni gözünüzde çok büyütmeyin altı üstü küçük bir atölyede tamirciyim   Benim her tarafım tecrübe yada bilgi olsa neolur. Etik değerler konusunda   Sizlerin yanında lafım bile olmaz. Tekrar başarılar ve saygılar dilerim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Konu farklı yönlere kaydığı, haksız tartışmalara sebebiyet verebileceği gereçkçesiyle konunun kaldırılmasını, kaldırılamıyorsa düzenlenmesini talep ediyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, zoptrik :

Konu farklı yönlere kaydığı, haksız tartışmalara sebebiyet verebileceği gereçkçesiyle konunun kaldırılmasını, kaldırılamıyorsa düzenlenmesini talep ediyorum. 

Yorum ve önerin için teşekkürler Fatih, konuyu baştan sona tekrar okudum, şahsıma ve foruma iftira, tarafların karşılıklı ithamı ve ürün hakkında yanlış bilgilendirmeler olmakla birlikte bazı şeylerin bilinmesi açısından kalması gerektiğini düşünüyorum.

Buna ek olarak konunun düzenlenmesini sadece sen istemedin. Dün Berk de bizimle irtibata geçerek konu içinde isminin geçmesinden rahatsız olduğunu bilerek kaldırılmasını talep etti ve buna saygı duyduk.

Yönetim olarak düşüncemiz herkesin kendi ticaretini kendi alanında yapıp site kurallarına saygı duyması, duymayanların da yaptırımlara katlanması.

Bunun dışında hakaret, itham, mesnetsiz iftira veya ticari itibarı zedeleyecek her türlü mesajın da karşısında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bunlar zaten kanunla da korunan şeyler. Bu kavramların korunması için de hiç bir aksiyondan kaçınmıyor olacağız.

Senin iyi niyetini ve konunun bir tarafı olmamana rağmen bu duruma gelinmesinden rahatsızlık duyduğunu biliyorum. Bu sebeple daha da uzamaması için konuyu kilitliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...