Jump to content

2017 Mazda İlkbahar Servis Kampanyası

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İzmir yeni otonun değişik bi kafası var her seferinde şans vereyim diyorum olmuyor hele kampanya zamanı işçilik den parayı kazanıyorlar tüm malzemeler benden  motor yağ değişimi yağ soğutucu temizliği soğutma sıvısı değişimi ( tüm sıvı kalorifer dahil) 5 saat  de yapacaklarını söyleyip saati 140 tl den işçilik hesapladılar uzatmadım konuyu :) .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, karsiyakaliozi :

İzmir yeni otonun değişik bi kafası var her seferinde şans vereyim diyorum olmuyor hele kampanya zamanı işçilik den parayı kazanıyorlar tüm malzemeler benden  motor yağ değişimi yağ soğutucu temizliği soğutma sıvısı değişimi ( tüm sıvı kalorifer dahil) 5 saat  de yapacaklarını söyleyip saati 140 tl den işçilik hesapladılar uzatmadım konuyu :) .

aynen abi bende 2.şans vereyim dedim 2 gün önce aradım fiyat vereceklerdi ama hale dönen olmadı bugun kendim aradım verdikleri fiyat normal kampanyasız fiyattan bile yüksek abuk sabuk bir sürü ekelme yaptılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Garantiye sokmamaya çalıştılar. Fakat daha önce forumda garantiden değiştiren arkadaşlarımızın bakım faturalarını gösterince yelkenleri indi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, robosapiens17 :

Garantiye sokmamaya çalıştılar. Fakat daha önce forumda garantiden değiştiren arkadaşlarımızın bakım faturalarını gösterince yelkenleri indi.

Bu faturaları paylaşabilirmisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, karsiyakaliozi :

Enteresan, kampanya hem işçilik hem de parça için geçerli. Sanırım 140 + KDV standart işçilikleri olmuş. Yani olması gereken 98 + KDV .

Saat işi çok manasız, yağ ve fl22 değişimi toplasan 1 saat sürer. Yağ soğutucusu temizliği için tampon çıkartılıp yapılacağından o da 1 saat sürer. Bir ihtimal yağ soğutucusunun içini temizlemek uzun sürüyor olabilir, o konuda @Ekrem Usta RX-8 usta bize süre verebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, SweepeR :

Enteresan, kampanya hem işçilik hem de parça için geçerli. Sanırım 140 + KDV standart işçilikleri olmuş. Yani olması gereken 98 + KDV .

Saat işi çok manasız, yağ ve fl22 değişimi toplasan 1 saat sürer. Yağ soğutucusu temizliği için tampon çıkartılıp yapılacağından o da 1 saat sürer. Bir ihtimal yağ soğutucusunun içini temizlemek uzun sürüyor olabilir, o konuda @Ekrem Usta RX-8 usta bize süre verebilir.

Yav ne kadar uzun sürerse sürsün bizim guzuların servis ücretlerinde il il tutarsizliklar var 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, NeW3 :

Yav ne kadar uzun sürerse sürsün bizim guzuların servis ücretlerinde il il tutarsizliklar var 

İstanbul da ilçe ilçe değişiyor. :) Üşenmeden hepsini ararım ben fiyat alırım uygun olana giderim. Çünkü bir kaç kez dilim yandı artık daha temkinli yaklaşıyorum ve araştırmadan bir işe kalkışmama ya çalışıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, SweepeR :

Ekrem usta daha önce yazmıştı yağ soğutucular iç taraf dan davlumbaz sökülerek temizleniyor 10-15 dk işlem demişti tampon v.s sökülmüyor yani yani max 2 saat sürsün çay molası v.s ile 2,5 saat 250 tl desin 600-700 tl nedir arkadaş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, karsiyakaliozi :

Ekrem usta daha önce yazmıştı yağ soğutucular iç taraf dan davlumbaz sökülerek temizleniyor 10-15 dk işlem demişti tampon v.s sökülmüyor yani yani max 2 saat sürsün çay molası v.s ile 2,5 saat 250 tl desin 600-700 tl nedir arkadaş.

Benim aklımda tampon sökülecek diye kalmış, gerçi önemli değil. Yaklaşık süreler aynı tutar, fiyatın böyle anormal olması ilginç.

Öte yandan şu an aklıma şöyle bir şey geldi. Acaba yağ değişimi 30 dk. , soğutma sıvısı 45 dk , filtrelerin değişimi vs gibi standart süreler olabilir mi? Yani bazı ustalar işinin ehli oluyor, çok hızlı işlem yapıyor ama servis olduğundan bu sürelerin yazılması mı gerekiyor? Servisi olan birisi varsa bizi aydınlatsın :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Ali :

İstanbul da ilçe ilçe değişiyor. :) Üşenmeden hepsini ararım ben fiyat alırım uygun olana giderim. Çünkü bir kaç kez dilim yandı artık daha temkinli yaklaşıyorum ve araştırmadan bir işe kalkışmama ya çalışıyorum. 

Fiyat alacağın yer zaten sınırlı..

Evo / Merser / Musluoğlu.

Muhtemelen en yüksek fiyatı Merser verir..

Evo/Musluoğlu kafa kafaya fiyat verir..Musluoğlu bir tık iyi fiyat verme ihtimali çok yüksek. 

Lakin öyle olmuş olsa bile tercihim Evo olur.. Evo'daki deneyim tecrübe sadece bir Merser'de var. İsmail usta adam ömrünü Mazda'ya vermiş 25 yıllık Mazda ustası..Diğer Gökay usta olsun yine aynı keza öyle. Ama en önemli asıl faktör servis müdürü Cem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, İlhan :

Fiyat alacağın yer zaten sınırlı..

Evo / Merser / Musluoğlu.

Muhtemelen en yüksek fiyatı Merser verir..

Evo/Musluoğlu kafa kafaya fiyat verir..Musluoğlu bir tık iyi fiyat verme ihtimali çok yüksek. 

Lakin öyle olmuş olsa bile tercihim Evo olur.. Evo'daki deneyim tecrübe sadece bir Merser'de var. İsmail usta adam ömrünü Mazda'ya vermiş 25 yıllık Mazda ustası..Diğer Gökay usta olsun yine aynı keza öyle. Ama en önemli asıl faktör servis müdürü Cem.

Merser neden yüksek fiyat veriyor. Diğer bayilerden farkı nedir. Ne bileyim aracı beklerken soğuk sandviç mi ikram ediyorlar 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, İsot :

Herhangi bir servise gidip ben şunu şunu almak istiyorum deyip , alabiliyor muyuz

Bu biraz da servis ile iletişimine bağlı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...