Jump to content

2017 Mazda İlkbahar Servis Kampanyası

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

servise giderken yanıma kesinlikle aldıklarım;

1. 1 paket kısa marlboro
  2. serviste çalışan sayısından biraz fazla halka tatlı
  3. 2,5 litre cola

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. 1 paket kısa marlboro
  3. 2,5 litre cola

Adamsın [emoji317]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Mehmet Özdemir :

1. 1 paket kısa marlboro
  3. 2,5 litre cola

vay arkadaş para veriyoruz yetmiyor üstüne birde adamların gönlünü eyle. Oh ne ala.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence gönül eylemek değil. Atalarımızdan bize kalan: Elin boş gitme! olayı. ..

RoboZen yolladı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Mehmet Özdemir :

1. 1 paket kısa marlboro
  3. 2,5 litre cola

bölee mi müşteirmiz olmadıı , sube mi açsak istanbula ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, dr_azoom :

bölee mi müşteirmiz olmadıı , sube mi açsak istanbula ;D

konya'dayım hocam, yakın aslında buyurun gelin, beklerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

Fiyat alacağın yer zaten sınırlı..

Evo / Merser / Musluoğlu.

Muhtemelen en yüksek fiyatı Merser verir..

Evo/Musluoğlu kafa kafaya fiyat verir..Musluoğlu bir tık iyi fiyat verme ihtimali çok yüksek. 

Lakin öyle olmuş olsa bile tercihim Evo olur.. Evo'daki deneyim tecrübe sadece bir Merser'de var. İsmail usta adam ömrünü Mazda'ya vermiş 25 yıllık Mazda ustası..Diğer Gökay usta olsun yine aynı keza öyle. Ama en önemli asıl faktör servis müdürü Cem.

Bence akyıldız denenmeli :) Bu ara ben memnunum orada İsmail usta var çok ilgili umarım devamlı böyle giderler. Fiyat konusunda beni şu son dört bakımdır üzmediler. Üç farklı mazda modelini götürüyorum ve hepsinde genel olarak memnun çıkıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, NeW3 :

vay arkadaş para veriyoruz yetmiyor üstüne birde adamların gönlünü eyle. Oh ne ala.

Bu bir iletişim/yaklaşım tercihidir.

Sizin taraftan düşünüldüğünde, o halde yemek yediğiniz yerde size hizmet eden garsona bahşiş vermekte tuhaf bir durum !

Servise gittiğime her biriyle tek tek merhabalaşır, tokalaşır hal hatırlarını sorarım. Benim o servisi tercih etme sebebimdir "Ustam" / "Ustalarım"

Bir restaurantın yemekleri ne kadar güzel/lezzetli olursa olsun. Yapılan servis yavaş, eksik kötü ise. Bir daha o mekana uğramam, ihtimal değil. Mekan kadar garsonlarda çok büyük önem arz ediyor..

Tatlı dil, iyi ilişkiler her zaman fayda sağlar..

1 dakika önce, Ali :

Bence akyıldız denenmeli :) Bu ara ben memnunum orada İsmail usta var çok ilgili umarım devamlı böyle giderler. Fiyat konusunda beni şu son dört bakımdır üzmediler. Üç farklı mazda modelini götürüyorum ve hepsinde genel olarak memnun çıkıyorum. 

Açık ve net, gel aracına bedava bakım yapacağız deseler, aracımı Akyıldız'a götürmem !

Bundan sakın şu anlam çıkmasın.. Servise gittim, bir şey yaşadım, bir şey gördüm filan durumu söz konusu değil !

Benimkisi tamamen duygusal..:fiuw:

Hissiyatlarımdan kaynaklı.. Firmanın kurumsal kimliği ile Mazda'yı oldum olası örtüştüremiyorum. 3.nesil Mazda 3 lasnmanında ilk tanışmıştım o tayfa ile.. Orada ilk sinyali vermişlerdi. Şu an satış olayı bitti sadece servis devam ediyor sanırım. 

Neyse derin mevzular.. Gidene gitme demem. Ben biraz ters/kıl adamamım. Pire için yorgan yakarım bazen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, İlhan :

Sizin taraftan düşünüldüğünde, o halde yemek yediğiniz yerde size hizmet eden garsona bahşiş vermekte tuhaf bir durum !

Servise gittiğime her biriyle tek tek merhabalaşır, tokalaşır hal hatırlarını sorarım. Benim o servisi tercih etme sebebimdir "Ustam" / "Ustalarım"

Bir restaurantın yemekleri ne kadar güzel/lezzetli olursa olsun. Yapılan servis yavaş, eksik kötü ise. Bir daha o mekana uğramam, ihtimal değil. Mekan kadar garsonlarda çok büyük önem arz ediyor..

Açık ve net, gel aracına bedava bakım yapacağız deseler, aracımı Akyıldız'a götürmem !

Bundan sakın şu anlam çıkmasın.. Servise gittim, bir şey yaşadım, bir şey gördüm filan durumu söz konusu değil !

Hissiyatlarımdan kaynaklı.. Firmanın kurumsal kimliği ile Mazda'yı oldum olası örtüştüremiyorum. 3.nesil Mazda 3 lasnmanında ilk tanışmıştım o tayfa ile.. Orada ilk sinyali vermişlerdi. Şu an satış olayı bitti sadece servis devam ediyor sanırım. 

Neyse derin mevzular.. Gidene gitme demem. Ben biraz ters/kıl adamamım. Pire için yorgan yakarım bazen..

Benim tampon olayımda bende biraz ters düştüm zamanında ama sonrasında oturduk güzel güzel sohbet ettik baya gülüp tatlıya bağladık. Şuan bir sıkıntı yok kadro değiştiği için bence yakın olan kişiler gidebilir. Tabi kişiden kişiye değişir her servisi herkes sevmek zorunda değildir :)  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İlhan :

Abi ben tuhaf bir durum demedimki sizin tarafınızdan baktığınızda ise marketten kuaföre doktordan hemşireye hepsine iyi  ikili ilişkiler için birşeyler ikram etmeliyiz. Ben tatlı dilin bu ilişkiler için kâfi olduğu kanısındayım. Zaten işini iyi yapması için gelen müşteriden bahşiş ikram bekliyorsa o tür yerlerle hiç işim olmaz.

Saygılar 

3 saat önce, robosapiens17 :

Bence gönül eylemek değil. Atalarımızdan bize kalan: Elin boş gitme! olayı. ..

RoboZen yolladı.

Abicim ikram etmek güzeldir ama vermeden işini güzel yapması benim için daha öncelikli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, İsot :

Hiç bir servisle iletişimim Yok@burak abi emoji85.png

Öyleyse dans :)  alamazsan pm at , Allah'ın sevdiği bir üyemizden alabiliriz sanıyorum :)

35 dakika önce, NeW3 :

Abi ben tuhaf bir durum demedimki sizin tarafınızdan baktığınızda ise marketten kuaföre doktordan hemşireye hepsine iyi  ikili ilişkiler için birşeyler ikram etmeliyiz. Ben tatlı dilin bu ilişkiler için kâfi olduğu kanısındayım. Zaten işini iyi yapması için gelen müşteriden bahşiş ikram bekliyorsa o tür yerlerle hiç işim olmaz.

Saygılar 

Abicim ikram etmek güzeldir ama vermeden işini güzel yapması benim için daha öncelikli

Bak Mevlana'dan Alıntı yapmışsın imzanda ama Karşılık beklemek var mı Pirimin yolunda? Her şey maddiyat değil. Adama işinin karşılığını patronu verecek ben, sen değil. Usta zaten maaşlı çalışıyor. Burada iyilik yapıyorsun, sadaka olarak da sayabilirsin. Ben dün doğalgaz kapatmaya gittim, kuyruk sıra da çok değildi. Hanımefendi ne işitme engelli olmama aldırdı, ne elimin kalem tutmamasına. Ben yine güler yüz gösterdim ama kırıcıydı. Yine de Maaşını (Hakk'ını) Aldı. Neticede işimi yaptı hem de güzel yaptı gaz kapandı mı ? Kapandı :)  ama hiç yapmasa da olurdu :D ben kimseye Karşılık bekleyerek bir şey vermem, bizim töremizde de yoktur. Burada hediye götüren insanlarında farklı düşündüğünü sanmıyorum. Allah iyiliği sever, bu kadar basit. Hiç bir servis bilmediği şeyi tatlı götürdük diye yapacak değil :)  Ben çok servisten (tanımadığım hem de) ücretsiz tamirat gördüm. Farklı markalarda da .iyilik yap iyilik iyidir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

53 dakika önce, Fotifoti :

Öyleyse dans :)  alamazsan pm at , Allah'ın sevdiği bir üyemizden alabiliriz sanıyorum :)

Bak Mevlana'dan Alıntı yapmışsın imzanda ama Karşılık beklemek var mı Pirimin yolunda? Her şey maddiyat değil. Adama işinin karşılığını patronu verecek ben, sen değil. Usta zaten maaşlı çalışıyor. Burada iyilik yapıyorsun, sadaka olarak da sayabilirsin. Ben dün doğalgaz kapatmaya gittim, kuyruk sıra da çok değildi. Hanımefendi ne işitme engelli olmama aldırdı, ne elimin kalem tutmamasına. Ben yine güler yüz gösterdim ama kırıcıydı. Yine de Maaşını (Hakk'ını) Aldı. Neticede işimi yaptı hem de güzel yaptı gaz kapandı mı ? Kapandı :)  ama hiç yapmasa da olurdu :D ben kimseye Karşılık bekleyerek bir şey vermem, bizim töremizde de yoktur. Burada hediye götüren insanlarında farklı düşündüğünü sanmıyorum. Allah iyiliği sever, bu kadar basit. Hiç bir servis bilmediği şeyi tatlı götürdük diye yapacak değil :)  Ben çok servisten (tanımadığım hem de) ücretsiz tamirat gördüm. Farklı markalarda da .iyilik yap iyilik iyidir :)

İyilik yapmadığımı nerden biliyorsun kardeşim ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Fotifoti :

Servise de yap, servisin ne günahı var emoji1.png

Bilemiyorum belkide biraz ön yargılıyım daha önce sattığım aracıma 200000 bin bakımı için 6000 tl fiyat çıkardılar amortisöründen direksiyonuna bir sürü ariza yazdılar dışarıda bir ustaya götürdüm abi hiç bir şeyi yok dedi satarken ekspertiz yaptırdım yine birşey çıkmadı sanırım servise ve ustalarına güvenim kalmadığından öyle bir tepki verdim. Yoksa canlı olan herşeyi karşılıksız sevindirmeyi çok severim O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilemiyorum belkide biraz ön yargılıyım daha önce sattığım aracıma 200000 bin bakımı için 6000 tl fiyat çıkardılar amortisöründen direksiyonuna bir sürü ariza yazdılar dışarıda bir ustaya götürdüm abi hiç bir şeyi yok dedi satarken ekspertiz yaptırdım yine birşey çıkmadı sanırım servise ve ustalarına güvenim kalmadığından öyle bir tepki verdim. Yoksa canlı olan herşeyi karşılıksız sevindirmeyi çok severim O0

New kardeşim kişisel algılama. Sözüm meclisten dışarı. Seni kırdıysam özür dilerim , genel olarak yazdım. Hayatta her zaman iyiler kötüler olacak. Çok iyi bildiğim, referans olduğum adam arkadaşıma takla atmış araba sattı [emoji1] dünya işte [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, Fotifoti :

New kardeşim kişisel algılama. Sözüm meclisten dışarı. Seni kırdıysam özür dilerim , genel olarak yazdım. Hayatta her zaman iyiler kötüler olacak. Çok iyi bildiğim, referans olduğum adam arkadaşıma takla atmış araba sattı emoji1.png dünya işte emoji1.png

Olurmu öyle şey yanlışım varsa düzelten birinden asla alınmam ve kırılmam özür dilenecek bir durum yok ortada  serviste bir ustanın yaptığı için tüm ustaların aynı kefeye koyarak iyilerininde günahını aldım. :-

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugun aracimin bakimlarini yaptirmak icin Yilmaz Yilmazlar'a gittim. Yag, yag filtresi,polen filtresi,yakit filtresi, hava filtresi, buji değişti. Sag on sis panjuru ve sag arka bir tane bijon degisti. İndirimli fiyat 619 lira. 

Parayi gectim ne derse veriyoruz zaten. Asil sorun su. Bir kac sorun saydi su degistirilmeli deniyor fiyat 700,  tamam degistirin diyorum ama parca yok. Baska bir sorun soyleniyor fiyat diyorum cifti 550 lira tamam olabilir degistirebiliriz diyorum ee parca var mi yok. Calisan arkadaşlara da sorun bulamiyorum. Mazda ceki duzen vermeli kendine.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...