Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Quad Core Android 6.0 2GB DDR3 Bluetooth 4.0 WIFI Multimedia

quiteguide
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

28 dakika önce, Mehmet Özdemir :

allah bağışlasın. bebekle çok zor; hele iki bebekle düşünemiyorum bile :)

Beğen butonu arattin bana 2 saat :D

Eyvallah sağol.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsallah, yeni Mazda 3 ile bir yerlerde denk geliriz. O zamana çocuklar da büyür benim. Şu an en fazla Kayseri'ye gidebiliyoruz. Biri 9 aylık diğeri 2.5 yaşında.

Tmm Senin mazeretin geçerli [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, DHL veya herhangi bir başka özel şirketin gümrük uygulamalarını okuyunca ürüne ederinin 2-3 katı gümrük ıvır zıvırı ödemek istemediğim için ilk siparişi iptal ettim, satıcıya durumu anlattım o da seve seve EMS ile gönderiyi Turkiye için aktif etti. EMS için 32 dolar fark ödedim ama kafam oldukça rahat. Ptt ile en yakın gümrük ofisine gelir, çağırırlar %23 daha ücret öderim helali hoş olsun derim.

Ürünün fiyatı bu süre içerisinde artmış, ilk siparişi iptal edince indirim isteyecek yüzümüz de kalmadı. Toplam maliyet 327.32 oldu. Buna %23 gümrük vergisi de ekleyince 402 dolara geliyor. Hamdolsun(!) dolar düşüyor da yüzümüz biraz güldü.

Bu arada daha imei kayıtı var 140 TL. :-

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Türkiye dağıtımı daha uzun zaman alacak :D

Sorgulama sayfasında Gümrük vergisi, damga vergisi, gümrüğe sunma ücreti hepsi görünüyor Mehmet hocam.

Artik, gumruk kaynaklı bir sorun olmayacağı kesin.

Umut ediyorum, en geç önümüzdeki hafta içinde elimde olur. 

Bayramı bekleyen çocuklar gibiyim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.05.2017 at 18:49, quiteguide :

Sorgulama sayfasında Gümrük vergisi, damga vergisi, gümrüğe sunma ücreti hepsi görünüyor Mehmet hocam.

Artik, gumruk kaynaklı bir sorun olmayacağı kesin.

Umut ediyorum, en geç önümüzdeki hafta içinde elimde olur. 

Bayramı bekleyen çocuklar gibiyim. :)

bende hemen hemen aynı üründen aldım aliexpressten ve satıcı ile anlaşıp ürünün fiyatını düşük gösterdik   sadece 90tl vergi ödedim bilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mesut3d :

bende hemen hemen aynı üründen aldım aliexpressten.

Gümrükte sorun çıkma ihtimalini göze alarak (PTT sorgulama sayfasında çıkan 'Değer konulmuş ucreti' ibaresi) satıcıdan böyle bir talebim olmadı. Bu arada gümrük görevlileri teslimattan once kredi kartı ekstresi/ödeme dekontu, fiyat kıyaslaması yapmak için alışveriş yapılan sayfanın adresini sorma hakkına sahipler. 

Bunların hepsi de kilifina uydurulabilir mi, evet. Ben bunlarla uğraşmak istemedim. 

Ne olur?

Aracı satarken fiyata siz size olan maliyeti eklersiniz,ben bana olan maliyeti eklerim.

Kardeşi vergi müfettişi olan birisi olarak da, nacizane, bu tarz şeyleri umuma açık yerlerde dile getirmemenizi tavsiye ederim.

Sizi bu duruma iten etkenleri de anlıyor ve hak veriyorum orası ayrı mesele.

Bu arada, montajı yaptıysanız Gps ve varsa 3/4 g antenlerin nereye koydunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

47 dakika önce, quiteguide :

Gümrükte sorun çıkma ihtimalini göze alarak (PTT sorgulama sayfasında çıkan 'Değer konulmuş ucreti' ibaresi) satıcıdan böyle bir talebim olmadı. Bu arada gümrük görevlileri teslimattan once kredi kartı ekstresi/ödeme dekontu, fiyat kıyaslaması yapmak için alışveriş yapılan sayfanın adresini sorma hakkına sahipler. 

Bunların hepsi de kilifina uydurulabilir mi, evet. Ben bunlarla uğraşmak istemedim. 

Ne olur?

Aracı satarken fiyata siz size olan maliyeti eklersiniz,ben bana olan maliyeti eklerim.

Kardeşi vergi müfettişi olan birisi olarak da, nacizane, bu tarz şeyleri umuma açık yerlerde dile getirmemenizi tavsiye ederim.

Sizi bu duruma iten etkenleri de anlıyor ve hak veriyorum orası ayrı mesele.

Bu arada, montajı yaptıysanız Gps ve varsa 3/4 g antenlerin nereye koydunuz?

O0 montaj kısmında sana bir tavsiye vermem lazım. normal şartlarda ben kendim de yapardım montajı bilgisayarcıyım kendim çocukluktan beri de elektronik ile uğraşıyorum buna rağmen çok titiz olduğum için bana 90km olan İzmir mazda servisin gittim randevu almamıştım ama rica ettim takarmsınız diye  en fazla 20 dakikalık işlem bu ücretini de fazlasıyla verceğimi söyledim ama beni geri çevirdiler bende yine izmirde yolumun üstünde şık görünüşlü bu işleri yapan yere uğradım işte o andan sonra olanlar oldu aracın eski teybini sökerken konsolun küçük bölümü yırttılar sonra bir sürü kavga gürültü 3-4 gün uğraştım bir tane airbag işi yapan bir kişiye tamir ettirdiler ama tabi orijinli gibi olmadı tavsiyem elinizden geliyorsa youtube da videolar var açmak için malzeme temin edip kendiniz yapın zaten soketler aynı orijinal teybi söküp aldığınızı takarsınız kamera biraz ugraştıryor sadece ya da  yetkili serviste yaptırın tabi şansınız varsa bende yetkili servislerden yana da şans yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O videoları en az 10 kere izledim. Arka tampon reflektorlerini sokup taktiktan sonra, bu iş çok kolay görünüyor.

Yalnız, bu kitte 2 adet 4g anteni var, USB soketlerini de torpidoya almam gerekecek. Onlar düşündürüyor biraz. 

Hediye gelen geri görüş kamerasinin kablo uzunluğu yeterli mi onu da bilmiyorum.

Bebeği kucağına bir alayım gerisi kolay.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, quiteguide :

O videoları en az 10 kere izledim. Arka tampon reflektorlerini sokup taktiktan sonra, bu iş çok kolay görünüyor.

Yalnız, bu kitte 2 adet 4g anteni var, USB soketlerini de torpidoya almam gerekecek. Onlar düşündürüyor biraz. 

Hediye gelen geri görüş kamerasinin kablo uzunluğu yeterli mi onu da bilmiyorum.

Bebeği kucağına bir alayım gerisi kolay.

benimde usb potları torpidoda gps anteni de çok basit gaz pedallarının oradan yukarı tavana aldım o 4g yi aynı  şekilde yaparsınız orası en kolay kısmı zaten kolay gelsin .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu şapkasız peri bacasının üzerine, bir multimedya koymanın vakti geldi artık. 

12121.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu da son halimiz, ürünü sökme takma 15-20 dakika aldı. Sağda solda herhangi bir deformasyon yok.

Üstte ki hava kanallı plastikle birebir uyumlu yapılmış, hiç sırıtmıyor.

Geri görüş kamerası hariç (takmadığım için), bütün fonksiyonlar çalışır durumda, direksiyondan komut dahil.

İşlemci çok hızlı donma kasma 0. 

En çok hoşuma giden yanı da ses sistemindeki kalite & radyonun çekiş gücü, hoparlörleri de upgrade şart oldu.

Cihaz ayarlarından imei numarasını aldım, bugün yarın da onun kaydını yaptıracağım.

GPS anteni mıknatıslı yapılmış, yani cihazın üzerine lop diye oturdu.

4g antenlerinin birini 3m yapıştırıcı ile, soldan direksiyonla kadranın arasına aldım, torpidoyu delmek istemediğim için diğer anten ve usb potlarını ön yolcu ayak kısmının üzerinde ki plastiğe yerleştirdim, ayrıca sim kart girişi de burada, olur da hat değiştirmek gerekirse tekrar sök takla uğraşmıyayım diye.

Wifinin çekiş gücü hariç şu an için olumsuz bir düşüncem yok.

IMG-20170512-WA0018.jpg

IMG-20170512-WA0019.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

44 dakika önce, Mehmet Özdemir :

güle güle kullan @quiteguide arkadaşım. tek endişeli nokta ses kalitesiydi, onu da beğenmişsin.

Sağol Mehmet hocam, daha iyileri sizin olsun. Max. ses seviyesi 30. kaliteli ses ve görüntü dosyalarında gümbür gümbür. Daha iyi mid ve bassi olan bir set çok daha tatlı olacaktır.

Youtubedan indirdiğim Arash - OMG'da denedim. Güzeldi.

Yalnız dashcomman'a bluetooth ile bağlantı kuramadim. Telefonda sorun yok, eşleşme yapıyor bağlanıyor. Dashcomman'a için  USB çıkışlı obd2 cihazı almak gerekecek.

İyi olur LPG ayarını da kendim yaparım.

43 dakika önce, Mesut3d :

hayırlısı olsun güle güle kullanın parlak düğmeler dışında çok şık duruyor.

Mersi.

Bu tarz elektronik cihazlarda takildigim en son şey görüntüdür. Donanım, yazılım ve fiyat olarak alınabilecek en mantıklı ürün buydu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, quiteguide :

Bu da son halimiz, ürünü sökme takma 15-20 dakika aldı. Sağda solda herhangi bir deformasyon yok.

Üstte ki hava kanallı plastikle birebir uyumlu yapılmış, hiç sırıtmıyor.

Geri görüş kamerası hariç (takmadığım için), bütün fonksiyonlar çalışır durumda, direksiyondan komut dahil.

İşlemci çok hızlı donma kasma 0. 

En çok hoşuma giden yanı da ses sistemindeki kalite & radyonun çekiş gücü, hoparlörleri de upgrade şart oldu.

Cihaz ayarlarından imei numarasını aldım, bugün yarın da onun kaydını yaptıracağım.

GPS anteni mıknatıslı yapılmış, yani cihazın üzerine lop diye oturdu.

4g antenlerinin birini 3m yapıştırıcı ile, soldan direksiyonla kadranın arasına aldım, torpidoyu delmek istemediğim için diğer anten ve usb potlarını ön yolcu ayak kısmının üzerinde ki plastiğe yerleştirdim, ayrıca sim kart girişi de burada, olur da hat değiştirmek gerekirse tekrar sök takla uğraşmıyayım diye.

Wifinin çekiş gücü hariç şu an için olumsuz bir düşüncem yok.

IMG-20170512-WA0018.jpg

IMG-20170512-WA0019.jpg

Çok beğendim çok güzel olmuş elinize sağlık. İş için sık sık Çin'e giden arkadaşlarım var acaba bu ürünü bulabilirler mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, NeW3 :

Çok beğendim çok güzel olmuş elinize sağlık. İş için sık sık Çin'e giden arkadaşlarım var acaba bu ürünü bulabilirler mi ?

Bu soruya en net yanıtı zamanı ve sabrı varsa arkadaşınız verebilir. Şimdiden bir tavsiyede bulunayım, olurda ürünü temin eder getirmeye çalışırsa aldığı yerden mutlaka fiş/fatura alsın yoksa Çin'den çıkarken sıkıntı  yaşayabilir. Tecrübeyle sabit.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, quiteguide :

Bu soruya en net yanıtı zamanı ve sabrı varsa arkadaşınız verebilir. Şimdiden bir tavsiyede bulunayım, olurda ürünü temin eder getirmeye çalışırsa aldığı yerden mutlaka fiş/fatura alsın yoksa Çin'den çıkarken sıkıntı  yaşayabilir. Tecrübeyle sabit.

Teşekkür ederim aldığınız sitede satıcının adresi yazıyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...