Jump to content

Mazda 626 Radyatör Çürümesi ve Antfiriz

Ali kaplan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

SLM ARKADAŞLAR uzun zamandır foruma girmiyorum keyifler nasıl . benim ateş böceğinde bir sorun oluştu 3 ay önce radyatörün sağ plastik kazanı üst burunun oradan çatladı ne yaptımsa olmadı usta bir radyatörcüye götürüp plastik kısmını söküp aliminyumdan yaparak kaynakladı . lakin 1 hafta önce kaynak yapılan tarafın peteklerin dip kısmından çatladı radyatörcü çürümüş olduğunu komole değişmesi gerektiğini söyledi ve değiştirdim. ustam bana kırmızı antfiriz koymamı söyledi bi araştırma yaptım bayabi marka var organikmiş bu antfiriz yalnız kafamı karıştıran 3 litresi 20 lirayada var 200 lirayada var sizden isteğim bana bu konuda yardımcı olmanız.başından geçen biride olabilir servisten biride olabilir bir marka ismi istiyorum hangi marka kırmızı antfirizi tavsiye edersiniz. teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kırmızı antifriz ile ilgili iyi şeyler söylenmiyor. Onun dışında radyatör sıvısı yenilenirken çeşme suyu kullanmamak gerekli, 100% saf su kullanılması iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kırmızı antifiriz hakkında neden iyi şeyler söylenmiyor ? kırmızı antfiriz organik ötekilerin asit oranı yüksek olduğundan korozyona uğramış radyatörleri çözdüğünden patlamasına sebep oluyor ama kırmızı antfiriz böylebir zararı yok ben sadece bir marka istemiştim yani mazda kullanıcıları genelde hangi markayı tercih ediyor diye. ayrıca suyu kim söylemişse sakın deneme senin saf su dediğin bizzat çeşme suyunun kaynamış soğumuş halidir . en kötü antfirizi koy ama suyu asla koyma .ayrıca su 100 derecede kaynar antifiriz 112 derecede.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...