Jump to content

Mecburen Satılık 3. Nesil Mazda 3 Power Sense Sedefli İnci Beyazı

robosapiens17

Tavsiye Edilen Mesajlar

03.05.2017 at 15:30, Revivo73 :

Şiir cok güzel. ÖTV siz almak nasıl mümkün oldu?  2014ten bu yana MTV'siz kullanmak ta mümkün oldu mu yoksa? Araç temiz. fiyatı da diğerleriyle karşılaştırınca mantıklı duruo. Bu arada benim aracın da sağ kapı altında hafif bir ezik var, aklıma getirmemeye çalışıorum : )

% 90 üzeri sağlık raporu ile alınabiliyor. Bu devletin tanıdığı bir güzellik. Benim felçli bir hastam var. Onun üzerine aldım.

5 yıl boyunca satmadığınız sürece sorun yok. Ayrıca bu süre boyunca da MTV ödemiyorsunuz.

Zaman geçtikçe ezik-çizik yerlere alışıyor insan:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

03.05.2017 at 14:20, İlhan :

Hayırlısı olsun..

Geçtiğimiz sene yine bu zamanlarda bir satma girişiminiz olmuştu. Sonra satmaktan vazgeçmiştiniz sanırım.

Satana da, alana da şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Haklısın. Şimdiki biraz daha uzun soluklu bir geçiş dönemi olacak gibi. Mecburen satmak zorunda oluşum da ayrı mesele. Sevdiğim bir araç. Ayrılmayı istemiyorum. Bakalım. Kısmet. Yıl sonunu atlatabilsek tamamdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, robosapiens17 :

% 90 üzeri sağlık raporu ile alınabiliyor. Bu devletin tanıdığı bir güzellik. Benim felçli bir hastam var. Onun üzerine aldım.

5 yıl boyunca satmadığınız sürece sorun yok. Ayrıca bu süre boyunca da MTV ödemiyorsunuz.

Zaman geçtikçe ezik-çizik yerlere alışıyor insan:)

Vergide avantaj için pek iyi olmayan bir yol. Ben öyle birşey pek yapmam veya yapsam da gizlerdim, sen açıkça söylemişsin, bir tek samimiyet açısından begendim başka birşey begenmedim. fotifoti begenmiş bir de nesini begendi ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu vergi avantajını evdeki bakım hastası için yapmış devletimiz. Bakım zor iş.

RoboZen yolladı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Revivo73 :

Vergide avantaj için pek iyi olmayan bir yol. Ben öyle birşey pek yapmam veya yapsam da gizlerdim, sen açıkça söylemişsin, bir tek samimiyet açısından begendim başka birşey begenmedim. fotifoti begenmiş bir de nesini begendi ki.

Damdan düşenin halinden damdan düşer anlar da o yüzden sevgili revivo :) Ben de ötv indirimli araç kullanıyorum. Bu 2. Mazda'm. ve indirim olmasa ikisini de alamazdım. Ayıp değil, günah değil :)  Ben engelliyim öbürünün hastası var , devlet imkan vermiş niye utanalım anlamadım ? Tekerlekli sandalyeye mahkum çocuğun olsa, ekonomik durumun da çok iyi olmasa faydalanmayacak mısın? Çocuğundan mı utanacaksın, indirimden mi ? biraz empati ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...