Jump to content

MazdaClubTR 10. Yıl Hediyeleri Nisan Ayı Kazananları

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

5 saat önce, Zealot :

bence hediye olmasada bi  teselli ödülü olabilr..  sevgi de çok tatlı bişey ama..  şöyle bi Aksaray falan yapsaydık iyiydi

çibörek veriim abime :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aaaaaa foruma girmeyeli gelişmeler olmuş :D
Herkese çok teşekkürler. Benim bir şey yapmam gerekiyor mu? birde Periyodik bakım oylaması hakkında bilgi alabilir miyim? teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, SpeedMazda :

Aaaaaa foruma girmeyeli gelişmeler olmuş :D
Herkese çok teşekkürler. Benim bir şey yapmam gerekiyor mu? birde Periyodik bakım oylaması hakkında bilgi alabilir miyim? teşekkürler.

Az kaldı hakkını kaybediyordun, İstanbul da nerede oturuyorsun ? Kargo mu yapalım yoksa bir buluşmaya geldiğinde mi alırsın polarını ?

Haziran ayı içerisinde 5 ayın kazananını sitede oylayacağız. Siteye en çok katkı sağladığını düşündüğünüz üyemiz kimdir diye, 15 gün sonunda üyelerin oyları ile kazanan periyodik bakım kazanmış olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zahmet olacak ama kargo daha iyi olur benim adıma. Buluşma günü beklenmedik bir işim çıkarsa üzülürüm çünkü :)  bu aralar epey yoğun geçiyor. Foruma dahi giremiyorum.. @Burak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎13‎.‎05‎.‎2017 at 22:31, SpeedMazda :

Zahmet olacak ama kargo daha iyi olur benim adıma. Buluşma günü beklenmedik bir işim çıkarsa üzülürüm çünkü :)  bu aralar epey yoğun geçiyor. Foruma dahi giremiyorum.. @Burak

O zaman özelden isim - adres - cep telefonu paylaşırsan en kısa zamanda kargoya vereyim ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hediyemi aldım, beklediğimden  çok daha kaliteli ve güzel bir polar severek giyeceğim. Burak bey ile de tanıştım bu sayede.
Tüm forum ahalisine ve MazdaClubTR'ye teşekkürler :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.05.2017 at 11:09, SpeedMazda :

Hediyemi aldım, beklediğimden  çok daha kaliteli ve güzel bir polar severek giyeceğim. Burak bey ile de tanıştım bu sayede.
Tüm forum ahalisine ve MazdaClubTR'ye teşekkürler :)

Güle güle kullan Ömer :) Tanışma için vesile oldu buna sevindim. Ne zaman istersen beklerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kişisel görüşüm: öncelikle ödül kazanan arkadaşları kutlarım. Vefa bir gerçekse, bazı arkadaşların (isim yazmak istemiyorum, biliniyor çünkü) ödülü hak ettiğini düşünüyorum, geçmişte kalan trim sökme konusundaki son derece cesaretli paylaşımları ve diğer teknik konulardaki çok sayıdaki destekleri, katkıları, hepimizin yararlandığı otomobillerimizin hayati konularına değinmesi, mesala onur ödülü gibi ödüller düşünülemezmi. Kurucu, editör arkadaşların dikkatine sunuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Renegade :

Kişisel görüşüm: öncelikle ödül kazanan arkadaşları kutlarım. Vefa bir gerçekse, bazı arkadaşların (isim yazmak istemiyorum, biliniyor çünkü) ödülü hak ettiğini düşünüyorum, geçmişte kalan trim sökme konusundaki son derece cesaretli paylaşımları ve diğer teknik konulardaki çok sayıdaki destekleri, katkıları, hepimizin yararlandığı otomobillerimizin hayati konularına değinmesi, mesala onur ödülü gibi ödüller düşünülemezmi. Kurucu, editör arkadaşların dikkatine sunuyorum.

Bu konuda özellikle yönetim olarak biz hediye dönemi boyunca karar verici olmamaya özen gösterdik ve şartlarımızı en başta açıkladık. Aşağıdaki linkte de görüleceği gibi kazananın belirlenmesinde temel kriter kişinin teknik konularda aldığı beğeni ve bunun sürekliliği. Zaman zaman tek bir konudan dolayı hediye kazananlar olmuş olsa da görünen o ki üyelerimiz sürekli katkıda bulunanların ve aktif olarak sitede paylaşım yapanların konularını daha çok beğeniyor ve hediyeleri de bu kişiler kazanıyor. Şartlar en başta açıklanmış ve hediyeler bu şartlara göre sahibini bulmuşken en azından bu dönem için ek bir kriter veya ödül kategorisi koymayı şu anda düşünmüyoruz. Belki başka bir sefer bu tarz bir düşünceye girersek yine ve sadece sizlerin verdiği oylar ile hediye vermekten mutluluk duyarız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Renegade :

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Benimki bir temenni idi. İleriki zamanlarda hak edenlerin alması umuduyla.

Fikir ve görüşlere her zaman açığız ve bunları dinlemekten mutluluk duyuyoruz.Yine de belirtmek isterim ki üyelerimizin oylarının belirlediği bu kişilerin sonuna kadar hak ettiğini düşünüyoruz. Gönül isterdi ki eşit şartlarda yapılan bu jestte daha fazla çekişme olup her seferinde çok daha farklı kişiler de hediyelerimize hak kazansaydı. Eğer bunun temini için farklı önerileriniz varsa iletmenizden mutluluk duyarız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...