Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Bose Ses Sistemindeki Hoparlörde Paslanma

robosapiens17
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, robosapiens17 :

Siz hoparlörü gördünüz mü?

RoboZen yolladı.

hayır servis değiştirdi. sadece sesini dinleyip değişime onay verdiler. sol taraf değiştikten sonra sağın da patlak olduğunu fark ettik onu da doğrudan değiştirdiler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, agk :

hayır servis değiştirdi. sadece sesini dinleyip değişime onay verdiler. sol taraf değiştikten sonra sağın da patlak olduğunu fark ettik onu da doğrudan değiştirdiler.

Patlama sebebi nedir peki. yüksek ses mi yoksa başka bir sorun mu oldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, seriatsu :

Patlama sebebi nedir peki. yüksek ses mi yoksa başka bir sorun mu oldu

yüksek sesi çok yoğun kullandığım söylenemez. 

ben oto yıkamacılardan şüphelendim açıkçası. 

servise neden patlamıştır dediğimde "abi bilmem ki ben de ilk defa görüyorum patlayan bose'yi" demişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, agk :

yüksek sesi çok yoğun kullandığım söylenemez. 

ben oto yıkamacılardan şüphelendim açıkçası. 

servise neden patlamıştır dediğimde "abi bilmem ki ben de ilk defa görüyorum patlayan bose'yi" demişti.

yıkamacı ağzının tadını biliyormuş :)

hakkını vermiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimde sol hoparlörden zırıltı geliyordu söktüm durum sizin hoparlör gibi japon yapıştırıcısı ile gövdeden ayrılan kısmı yapıştırdım. Şimdi de sağ hoparlörden geliyor bu sefer servise gittim durumu izah ettim yenisi getirtelim dediler bakalım beklemedeyim . Fakat bu şekilde herkeste aynı hata varsa demek kronik bir durum var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yenisini istemek elbette olası. Fakat buradaki nem veya ıslanma sonrasındaki istenmeyen sonucu devreden çıkartmanın bir yolu bulunmalı. Mühendislik kullanılarak bir çözüm üretilmeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınızda cam filmi varsa, bu filmler suyla çekiliyor ve ne kadar kapatmaya çalışsalarda kapı içine su akıp orada birikebiliyor.

Sol kapıdan bazen zırıltı bende de geliyor ama dizimle hafif bastırınca kesiliyor. Kapılara bas hoparlörü koymak neyin kafasıdır onu da anlayabilmiş değilim, kapı gözüne ne koysam müzik sistemi açıkken ses yapıyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mantıklı. Aradan geçen 24 aydan fazla bir zaman var ama bu ses epey zamandır mevcut. Sanırım  "Leanback" sorumluyu yakaladı.

Aracı alırken ön camlara film istemiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

46 dakika önce, Leanback :

Aracınızda cam filmi varsa, bu filmler suyla çekiliyor ve ne kadar kapatmaya çalışsalarda kapı içine su akıp orada birikebiliyor.

Sol kapıdan bazen zırıltı bende de geliyor ama dizimle hafif bastırınca kesiliyor. Kapılara bas hoparlörü koymak neyin kafasıdır onu da anlayabilmiş değilim, kapı gözüne ne koysam müzik sistemi açıkken ses yapıyor..

Benim On camlar filimsiz  aracı kendim yikiyorum once sol hoparlör  patladı soktum kendim hallettim iç tarafta  pas vardı şaşırdım. Şimdide sag taraf patladı bakalim servisin cevabi ne olacak km yi gecirmedim ama ayı geçirdim . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Navim :

Benim On camlar filimsiz  aracı kendim yikiyorum once sol hoparlör  patladı soktum kendim hallettim iç tarafta  pas vardı şaşırdım. Şimdide sag taraf patladı bakalim servisin cevabi ne olacak km yi gecirmedim ama ayı geçirdim . 

Bu durumda yine mi sorumluyu bulamadık?

Ben ayları geçirdim servis konusunda. Ama 10 bin km olmuştu. Yani süre değil km olarak çalıştık:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğraf ve video nasıl yükleniyor bende yukleyeyim. Bu arada bir ayı geçti hoparlör için dönüş olmadı.

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün serviste kapidan gelen cızırtı icin kapı döşemesini söktüklerinde resimdeki paslanmanın ve hopörlörün paslanan yerden patlamış oldugunu gördük.bence bu iş kronik.)

Garantiden değisicek

umut hancı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...