Jump to content

Satılık Ford Fiesta 1.6 Titanium - LPGli

Katil Balina

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar eşime ait aracı kısmetse bir mazda cx-3 ya da citroen cactus almak üzere satiyoruz, duruma göre bakacaz. ilgili olan varsa gerçekten sorunsuz bir araçtır. kendisi aracın ilk sahibi, kazası boyası yok. 39500 km'de. brc lpg takılı, ruhsata işli.

1305 liralık hasar kaydı avm park demirlerine ufaktan bindirilince kaskodan şişirilerek yaptırılmış. 

fiyat 52900 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlanın yayınlanabilmesi için aşağıdaki bilgilerin eksiksiz olması gerekir @katil balina aksi taktirde ilanı yayından kaldırmak durumunda kalacağız.

İlanlar muhakkak marka, model, üretim yılı, km, resim ve fiyat bilgisi veya bir ilan sitesi linki içermelidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, M.E.G :

Bide otomatik mi ve hangi donanım :)

haklısınız:)

ford fiesta, 39500 km, 2013 model makyajli kasa, 1.6 benzinli lpgli poweshift otomatik, titanium donanim kaza boya yok. 52900 tl 

ilan linki

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-fiesta-titanium-1.6-lpg-brc-39500-km-434154410/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar. Bir de daha yeni konusu geçmedi mi yav :D şu ilanlara güzel fotolar koyun lütfen. Hem gece çekmişiniz, hem de içi yok aracın. Belki direksiyonu yok, belki koltuk yerine sandalye var. Nereden bileceğiz ^-^

Geçen ki konuda da paylaşmıştım. Yine paylaşayım. Hem araç da aynı araç. Satarken koyduğum fotolar:

https://www.flickr.com/photos/zahitkara/sets/72157665396187272

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Tarahumara :

Hayırlı satışlar. Bir de daha yeni konusu geçmedi mi yav :D şu ilanlara güzel fotolar koyun lütfen. Hem gece çekmişiniz, hem de içi yok aracın. Belki direksiyonu yok, belki koltuk yerine sandalye var. Nereden bileceğiz ^-^

Geçen ki konuda da paylaşmıştım. Yine paylaşayım. Hem araç da aynı araç. Satarken koyduğum fotolar:

Satılık mı bu araç ? :D Alasım geldi :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Burak :

Satılık mı bu araç ? :D Alasım geldi :D 

Mazda'yı almak için sattımdı bunu :D 59.000 tl'ye alıp 10 ay sonra  63.000 tl'ye satmıştım. Mazda'ya tutulmasam satasım yoktu aslında. Uzun yıllar kullanırım diye özel sipariş getirtmiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, Tarahumara :

Mazda'yı almak için sattımdı bunu :D 59.000 tl'ye alıp 10 ay sonra  63.000 tl'ye satmıştım. Mazda'ya tutulmasam satasım yoktu aslında. Uzun yıllar kullanırım diye özel sipariş getirtmiştim.

Evet bahsetmiştin, baya dolu bir arabaydı.. Onu da Mazda'yı kullandığın gibi kullandıysan zaten ilk günkü gibi satmışsın demektir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Burak :

Evet bahsetmiştin, baya dolu bir arabaydı.. Onu da Mazda'yı kullandığın gibi kullandıysan zaten ilk günkü gibi satmışsın demektir :D

Fotolardan da anlaşılacağı üzere öyleydi :D O arabadan geriye aradığım tek şey geri görüş kamerasının kalitesi ve direksiyon açısına göre çizdiği çizgiler. Ha bir de şehir içi 4.6 lt/100km yakıt tüketimi. Şehir içi otomatik fren sistemi de bir tık daha iyi çalışıyordu Mazda'dan. Fiesta güzel araç gerçekten. Yol tutuşu falan muazzam. Piyasası da iyi epey. Arkadaş inşallah satar hemen istediği fiyata.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Tarahumara :

hocam araba zibil gibi her tarafta dolu. pencereden kafasını çıkaran bi tane canlısından görür zaten:) arabada da hasar  boya vs olmadığı için gerek duymadım. ama yine de haklısınız özenmek lazım. bi ara ankara'da hava düzelirse degisirim, foto eklerim.

14 saat önce, Burak :

Konu kurtardı paçayı :D  ama Cactus falan ısrar edersen kaldırırız :D:P

cactus bakmaya devam ediyorun:) citroen bayide dizel otomatik ust donanim (shine paket)  2016 modeline 83 dediler . normalde 93 bin tl. o olmasa 2. el düsük km bakmaya devam bakalım.

cx3'lerin fiyatlarına da yürü ya kulum demişler sanki. ne olmuş onlar öyle anlayamadım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...