Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Yakıt Depo Kontrolu

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bugün Musluoğlu Mazda'dan aradılar beni. Belli bir serideki Mazda 3'lerin yakıt depolarında bir sorun tespit edilmiş. Servise çağırıyorlar ücretsiz kontrolunu yapmak için. Bilgisi olan var mıdır bu konuda?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Tarahumara :

Bugün Musluoğlu Mazda'dan aradılar beni. Belli bir serideki Mazda 3'lerin yakıt depolarında bir sorun tespit edilmiş. Servise çağırıyorlar ücretsiz kontrolunu yapmak için. Bilgisi olan var mıdır bu konuda?

aynen  beni de çağırdılar.

depo tahliye contasının değişmesi gerekebilirmiş.

kontrol yapıldıktan sonra bilgi veriyorlar.

bu gün uğramayı düşünüyorum. öğleden sonra bilgi kesin bilgi verebilirim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tuzla servise uğradım. Kontrol ettiler. Bir sorun yok. Benim araç düzgün imal edilmiş :)

ilk resimde görünen yakıt dolum borusunun giriş kısmı. Oradaki kaynak yarım olanlar varmış. Yakıt sızıntısı olabiliyormuş.Çok şükür benim araç sorunsuz çıktı. Darısı size artık.

20170516_144356.jpg

20170516_144340.jpg

20170516_144453.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, 

Geçtiğimiz Nisan da çağırdılar, kontrol ettiler bir problem olmadığını her şeyin düzgün olduğunu belirttiler. Ancak açıklama yapmıyorlar konu nedir dediğimde kontrol edeceğiz deyip geçiştiriyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Sedetmen :

Merhaba, 

Geçtiğimiz Nisan da çağırdılar, kontrol ettiler bir problem olmadığını her şeyin düzgün olduğunu belirttiler. Ancak açıklama yapmıyorlar konu nedir dediğimde kontrol edeceğiz deyip geçiştiriyorlar.

benim anladığım kadarıyla resimde görünen beyaz plastik parçanın sağ tarafındaki kısmında kaynak hataları oluyormuş. parça numarasını kontrol ediliyor. fabrika tarafından gönderilen parça numaraları aralığındaysa, yakıt deposunu kontrol ediyorlar. Herhangi bir sorun yoksa işlem tamamlanıyor. Eğer kaynak hatası varsa, sızıntı oluyor ve depo değiştiriliyor.

57 dakika önce, seriatsu :

20170516_144356.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kötü bir yoldan geçtiğim için, önceki aracım Clio'da mazot deposunu yerinden oynatmıştım ve park alanında fark edilir şekilde mazot damlalarını görmüştüm. Servise gidip tamir ettirmiştim. O zamandan kalan hastalık; ara ara aracın altına uzayıp bakarım. Gerçi aradığım daha çok yağ izi ama şimdiye dek başka bir şey de görmedim.

Bu problemi olan araçlarda yerde damlalar olacağını tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...