Jump to content

Mazda 2 ile Kaza Yaptım

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

29 dakika önce, Ufuk Değirmenci :

Geçmiş olsun. Bu kadar kısa bir süre + mazda + uygun fiyat = mükemmel sonuç tebrikler. Kazasız belasız...

teşekkürler. toplamda 48 saati görmedi galiba. bir rekor olabilir:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstad mantara takıldı.altta silecek suyu aparatı kırıldı suyu boşalttı.neyse usta aparatin fazlalık olduğunu ilerde far yıkama için yapıldığını söyleyip kırık aparatı çıkarıp kör tipa yapıp parca kullanmadan halletti hepsi bu ve tamponun tırnakları saglamdi:)tez canlılık var biraz bir kerelik müşteri kazandı.

Helâli hoş olsun.arabamı polo deneyiminden sonra çok seviyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, zafer76 :

Geçmiş olsun çok iyi fiyat vermişler...tamponu yerine takma silecek suyu hortumunu geriye takma 200:)

P_20170524_151014.jpg

geçmiş olsun. biraz pahalıya patlamış. benim de silecek suyu haznesi boşalıyor bi ara ona baktırmam lazım.

14 dakika önce, Burak :

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun @katil balina , sana da geçmiş olsun @zafer76 tamponu yerine takmakta ne var ki ? ittirip tırnakları yerine oturtacaklar. Yukarıdan ilk çentiğin altında ufak bir kırık mı var yoksa orası öyle mi orijinalde ?

çok teşekkürler hocam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
36 dakika önce, Demarcus :

2 gün önce eşim arabaya nazarlığı taktı... Tampon + kapı 600 TL’ye patlayacak bize.

46C5D491-D6F3-4323-968B-BFD70E2430DF.jpeg

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CANI GÖNÜLDEN büyük geçmiş olsun... Allah hepimizi beterlerinde esirgesin..

mazda 2 aldım bugün , resimlere bakınca direk balkondan bizimkine bakındım içim cııızzz etti yav..

kendi arabam gibi üzüldüm..

illa bizim de başımıza gelecek diye hayıflandım az.. maum ben baya baya acemiyim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Killua :

CANI GÖNÜLDEN büyük geçmiş olsun... Allah hepimizi beterlerinde esirgesin..

mazda 2 aldım bugün , resimlere bakınca direk balkondan bizimkine bakındım içim cııızzz etti yav..

kendi arabam gibi üzüldüm..

illa bizim de başımıza gelecek diye hayıflandım az.. maum ben baya baya acemiyim...

Merhabalar, teşekkürler güzel dilekleriniz için. Allah korusun hepimizi, eşim de acemi sayılır, bu kadarla kalsın. Sizin de arabanız hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.09.2017 at 08:05, Demarcus :

2 gün önce eşim arabaya nazarlığı taktı... Tampon + kapı 600 TL’ye patlayacak bize.

46C5D491-D6F3-4323-968B-BFD70E2430DF.jpeg

Yengemizin canı eniştemizin cebi sağolsun :D Geçmiş olsun abi olur böyle şeyler önemli olan can sağlığı hem arabanın nazarıda çıkmış oldu 

Ayrıca jantlarıda boyatsana benim Linea nında paslanmıştı 4 jantı 30 tlye boyattım tekerlek degısım ve rot ayarı dahil 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...