Jump to content

Mazda 2 ile Kaza Yaptım

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6 saat önce, zafer76 :

İstanbul da serviste yaptirsam sigorta öder mi.yoksa onların belirlediği sigortada yaptırmak zorundamıyım.

P_20180516_180217.jpg

Poliçenizin içeriğine göre değişir, haliyle bizim de bunu bilmemiz mümkün değil.

Ama şu durum var ama geç ama erken her iki şekilde de paranızı alırsınız. Bir türlü işlem var anlaşmalı yere gidersiniz, aracınız yapılır kuruş para ödemeden çıkarsınız. Bir diğer işlem siz öder, aracınızı alır çıkar gidersiniz. Sigortadan paranızı sonra tahsil edersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle geçmiş olsun. Karşı taraf hatalıysa, onların sigortası yaptırıyor. Bizde Sompo Japan yaptırmıştı. Anlaşmalı bir yere (şansa kendi servisimdi) yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karşı taraf hatalı marphe sigortanın kendi servisi var.bugün götürdüm.kapı değişecek dediler.arkadaşlar başka yere bak boyayla kurtulur diyor.arada kaldık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim yaptırdığım servis İçerenköy’de Bosch Herford. Dilerseniz iletişime geçin. Anlaşmalı olabilir sigorta şirketiyle bende de ikinci kazada kapıya vurmuşlardı, değiştirmeden hallettiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, zafer76 :

Karşı taraf hatalı marphe sigortanın kendi servisi var.bugün götürdüm.kapı değişecek dediler.arkadaşlar başka yere bak boyayla kurtulur diyor.arada kaldık.

Bu ülkede "Boya" ve "Değişen" takıntısı devam ettiği sürece, sizin gibi arada kalanlar çok olduğu gibi. Bu tip sorular da daha çok sorulur.

Elinizde kaza kayıtları ve fotoğrafları mevcut. Kapınızın değişmesi gerekse de çok fazla takılmayın dert etmeyin derim. Netice de onarılan bir kapı yerine, sıfır fabrika orijinal kapı %100 daha iyi ve sağlıklıdır. Benzer ufak kazam benim oldu, kapının değişmesi için hiç tereddüt etmedim. Yok satarken problem olurmuş vs.. Artık ağızdan, ağıza..Kulaktan kulağa iyicene şehir efsanesi hale getirdiler bu durumu. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, İlhan :

Bu ülkede "Boya" ve "Değişen" takıntısı devam ettiği sürece, sizin gibi arada kalanlar çok olduğu gibi. Bu tip sorular da daha çok sorulur.

Elinizde kaza kayıtları ve fotoğrafları mevcut. Kapınızın değişmesi gerekse de çok fazla takılmayın dert etmeyin derim. Netice de onarılan bir kapı yerine, sıfır fabrika orijinal kapı %100 daha iyi ve sağlıklıdır. Benzer ufak kazam benim oldu, kapının değişmesi için hiç tereddüt etmedim. Yok satarken problem olurmuş vs.. Artık ağızdan, ağıza..Kulaktan kulağa iyicene şehir efsanesi hale getirdiler bu durumu. 

Ek olarak İstanbul gibi bir şehirde insanların kazasız, boyasız, hasar kayıtsız araç arama takıntıları kendilerini kandırmaktan başka bir şey değil. Adamlar 10 kazaya karışmış arabayı sigorta ve yetkili servise göstermeden tamir ettiriyor, sicili tertemiz kalıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, zafer76 :

Öncelikle geçmiş olsun.

Ben de benzer bir kaza geçirmiştim bir önceki aracımda. Park halindeki araca vurmuşlardı. Hata %100 karşıda idi. Yetkili servisi ( EVO - Maslak ) aradım,  "Getirin biz sizin kaskodan yapalım, sigortalar sonra mahsuplaşıp hasarsızlığınızı bozmadan sonuçlandırıyorlar" dedi.

Hem gönlüm rahat aracımı yaptırdım hem de hiç uğraşmadım para pul işleri ile.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İlhan :

Boya" ve "Değişen" takıntısı

@İlhan bey sizinle aynı düşüncedeyim, boya (Yama) yapmak yerine sıfır parça taktırmak çok daha iyi, aslında insanlar bu mantıkla davransalar hiçbir araçta boya olmaz, her araç sıfır gibi olur,benim aracımda boya yoktur sadece değişen vardır.

resimlerde gördüğünüz yerler için değişim yaptım.

20170216_124241.jpg

20170320_140136.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

Haklısınız fotograf ve kaza kayıtları mevcut.Ben de sizin gibi düşünüyorum ama etraftan gelen sesler acaba sorusu getiriyor.Firmaya güvenip sonuca bakıcam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...