Jump to content

Satılık Mazda 2 LPG'li

Katil Balina

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar 2014'ten beri severek kullandığım (3 yılda 60 bin km) mazda 2 aracımı satmaya karar verdim. en son kücük bir kaza yaptım zaten forumda konusu var. aracın km'sinin yüksek olmasının dışında pek bir sorunu yok. zaten ne türden bir sorun yaşasam burada konusunu açmışımdır. aracın boyası kazası hep şehir içi kazalar. benden önceki sahibinde bildiğim kadarıyla kaput, sağ çamurluk ve sağ kapı boyalı.kendi yaptığım kazaların fotosunu da eklerim zaten. bende sol arka kapı değişti. bir de son yaptığım kazada ön tampon ve far. aracı her ne kadar bu sene yaz gelmese de motosiklet almak için satıyorum (yamaha r25 ya da ktm 250)

araç 2009 model mazda 2 aurora blue (metalik?) 165000 km'de. brc marka LPG takılı manuel vites fiyat 26500tl. emsallerine göre uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. görüşlerinize açıktır efenim.

20170520_090016.jpg

20170520_085828.jpg

20170520_085841.jpg

20170520_085856.jpg

20170520_085907.jpg

20170520_090049.jpg

20170517_021001.jpg

20150527_153509.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29 dakika önce, katil balina :

araç ilanda birkaç saat kalmadan satıldı. konuyu kapatabilirsiniz. teşekkürler

bu ne hız arkadaş, daha hayırlı satışlar diyemeden :) ne alıyoruz şimdi?

motor alıyormuşsunuz ok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mehmet Özdemir :

bu ne hız arkadaş, daha hayırlı satışlar diyemeden :) ne alıyoruz şimdi?

motor alıyormuşsunuz ok :)

valla ben de şaşırdım. abartı fiyat koyup beklemek gibi bir olaya girmeyince hemen satılıyor. hanımın fiesta'yı satamadık mesela:) onu satinca bi citroen cactus almayı düşünüyorum. ben de bu yazı bir motorla gecirecem. sonrasinda kendime de bir arac bakarim herhalde.

şimdi araçlara olan ilgimi tamamen kaybetmis durumdayım. (öyle olmasa cactus almayı düsünemezdim herhalde:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mazda41 :

Hayirlisi olsun abi neden cactus

teşekkürler. neden bilmiyorum. galiba piyasada tutulmayan tipi değişik aracları seviyorum. ancak bugun esimle mazda baiiye uğradık. su an kedisi bir mazda 3 istiyor.. bakalım konusunu acalim uygun bir tanesini alabiliriz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar hızlı satınca diğer ilanlara baktım, 2009 lar içinde en uygun fiyatlı kalıyor.  Birisi 25bin TL demiş fakat tavan hariç her tarafı boyalı, bir kişi de kısa süreliğine indirmli  37bin TL demiş bu şartlar altında senin araç bulunmaz nimet gibi kalıyor. Geçirdiği bir iki kazaya rağmen araç temiz görüntüde zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

53 dakika önce, Revivo73 :

O kadar hızlı satınca diğer ilanlara baktım, 2009 lar içinde en uygun fiyatlı kalıyor.  Birisi 25bin TL demiş fakat tavan hariç her tarafı boyalı, bir kişi de kısa süreliğine indirmli  37bin TL demiş bu şartlar altında senin araç bulunmaz nimet gibi kalıyor. Geçirdiği bir iki kazaya rağmen araç temiz görüntüde zaten.

evet hocam dediğiniz gibi. fiyatı uygun tutunca satılıyor tabi. ama oradaki çoğu araç fiyatı şişik şekilde aylarca duruyor. satılıktaki bizim fiesta'ya da 53-55 diyenler olmuş benzeri temizlikte olanlara. az önce 50'ye anlaştık o da satıldı. iki bin tl için aylarca uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...