Jump to content

Mazda Genel Müdürü Nurkan Yurdakul: Çok Satmak Her Şey Değildir

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar konuyu dağıtayım Ozaman yeni bir üyeyim ve hiç mazdam olmadı kararsız kaldığım bir noktadayım şimdi herkese soruyorum hepinizin düşüncesi önemli

1: 2017 model mazda 3  hb kırmızı siyah deri power sense almak istiyorum 

A-sorun şu bayiler sipariş verirsem 5 ay sonra diyor 

b- yani ekim gibi geliyor 2017 yıl sonu

c- 2018 girmiş olacağız

d-2018 modeller ne zaman gelir 

e-yanılıyor olabilirim mazda 5 yılda bir modeli değiştiriyor 2014 ve 2018 yeni bir motor ve mazda 3 2019 gibi gelir diye düşünüyorum. 

evet işte burda kararsızım ama bu güzel arabayı almak istiyorum tabiki yeni modellerin sonu yok !  Gerekirse deliye vurur satar yenisini alırım Sizce almalımıyım ?

teşekkür ederim şimdiden .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başka bayiilerle görüştünüz mü? Hepsi mi 5 ay süre veriyor. Güncel kasa bilhassa makyajdan sonra çok hoş bir hal aldı, tüm sıkıntıları giderilmiş, yüzü epeyce sene eskimeyecek bir model satın almış olacaksınız. Hem 2019'da çıkacak diye düşündüğünüz yani model Mazda 3 ne zaman ülkemize gelir o da bir muamma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar konuyu dağıtayım Ozaman yeni bir üyeyim ve hiç mazdam olmadı kararsız kaldığım bir noktadayım şimdi herkese soruyorum hepinizin düşüncesi önemli
 1: 2017 model mazda 3  hb kırmızı siyah deri power sense almak istiyorum 
A-sorun şu bayiler sipariş verirsem 5 ay sonra diyor 
b- yani ekim gibi geliyor 2017 yıl sonu
 c- 2018 girmiş olacağız
d-2018 modeller ne zaman gelir 
e-yanılıyor olabilirim mazda 5 yılda bir modeli değiştiriyor 2014 ve 2018 yeni bir motor ve mazda 3 2019 gibi gelir diye düşünüyorum. 
evet işte burda kararsızım ama bu güzel arabayı almak istiyorum tabiki yeni modellerin sonu yok !  Gerekirse deliye vurur satar yenisini alırım Sizce almalımıyım ?
teşekkür ederim şimdiden .

Bayilerinde elinde olan bir durum değil. Yeni üretilecek . Bence araç kusursuz , fiyat farkından etkilenmeyeceğiniz bir anlaşma ile veriyorlarsa alın :) genelde Mazda sever alıp satmak icin tercih etmiyorlar, binmek ve keyfini çıkarmak icin tercih ediyorlar . Ben en az 5 yıl biniyorum, 2010 3'un hala albenisi var, Yeni kasa zaten çağ atlamış gibi. Araç da az olduğu icin yüzü eskidi sorunu yok. Geriye kalan kısımda zaten sorun yok :) 5 ay göz açıp kapatıncaya kadar geçer . Ayrıca yeni kasayı beğenmeyebilirsiniz, ülke şartlarından başka sorunlar çıkabilir . Ben genelde almadığım zaman pişman oluyorum :) tavsiyem almanız yönünde
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim yavaş yavaş mantığa geliyorum ! 

Maledef bayiler den net cevap alamıyorum ! İstanbul 2 bayi ile yüz yüze İzmit Tekirdağ ve İstanbul 1 bayi ile telefonda konuşmama rağmen sadece 1 bayiden bu cevabı aldım . Anlamakta zorluk çekiyorum ney alıcı olmama rağmen adamlar sanki satmak istemiyor havası veriyorlar . Konuyla alakalı mail face be tlf ile benzer soruları mazda merkeze ilettim aynı duyarsızlık onlardada var inat ediyorum bu bayilere inat alacağım inşallah . Sanırım tüm bayileri yüz yüze ziyaret etmeliyim ! Veya bir stratejimi bu elindekileri satmak için evet bu mümkün! Tabi güncel fiyattan veremeyiz demeleri ayrı bir dert kimbilir zam yapılırmı gelenlerde bilemem !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, ozmazda :

Teşekkür ederim yavaş yavaş mantığa geliyorum ! 

Maledef bayiler den net cevap alamıyorum ! İstanbul 2 bayi ile yüz yüze İzmit Tekirdağ ve İstanbul 1 bayi ile telefonda konuşmama rağmen sadece 1 bayiden bu cevabı aldım . Anlamakta zorluk çekiyorum ney alıcı olmama rağmen adamlar sanki satmak istemiyor havası veriyorlar . Konuyla alakalı mail face be tlf ile benzer soruları mazda merkeze ilettim aynı duyarsızlık onlardada var inat ediyorum bu bayilere inat alacağım inşallah . Sanırım tüm bayileri yüz yüze ziyaret etmeliyim ! Veya bir stratejimi bu elindekileri satmak için evet bu mümkün! Tabi güncel fiyattan veremeyiz demeleri ayrı bir dert kimbilir zam yapılırmı gelenlerde bilemem !

Bence bayiilerle tek tek görüşün, istediğiniz renk ve kasa yoksa, ellerinde olanların listesini yapın ve geç olmadan bir karar verin. Eylül de tekrar zam yapılacak, fiyat garantisi hiç bir firma vermez arada ki farkı ödemek zorunda kalmayın. 5 ay uzun bir süre, ben kesinlikle bekleyemezdim, beklerken yaşadığınız strese değmez :rolleyes:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba 

bayilerle görüştüm istediğim model Yok ellerinde seçenek sunuyorlar hatta uygun fiyata . Ancak istediğim araç bu güne kadar aldığım araçlar yanında ferrari gibi geliyor bana ve uzun yılar severek kullanacağıma Emin'im İnan'ın hergün you tube den sıkılmadan bakıyorum acayip bir şey bu :) ben yinede inatla 2017 hb kırmızı siyah deri power sense paketini bekleyeceğim inşallah çok fark olmaz fiyatta ama kapalım günümüz şartları çok ağır! 

Yine inatla yazacağım mazda bayilerinin ilgisiz alakasızlığına karşılık alacağım ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar hepimizin anlamadığı konuyu ögrendim . Röportajda Nurkan Bey'in bayilere yönelik söylemlerinin olmasının nedeni ropörtajı yapan gazetenin bayilere yönelik bir gazete olması . Yanı bu röportajın (sohbetin) hedef kitlesi biz değiliz bayiler . Bayiler de babalarının hayrına çalışmadığına ve para kazanmak zorunda olduklarına göre yanlış bir söylem göremiyorum .

Mazda 10 binde bakım yaptırıyor. 
Vw grubu 15 binde.
Opel insigna 15 binde.
60 bin km bakım maliyeti çıkardığımda vw daha ucuza geliyor ne yazık ki.
Mazda6 yı %20 indirimli 520 tl ye yaptırdım. Vw passat 700 tl indirimsiz, skoda superb 710 tl indirimsiz.
Hesabını buyrun yapın kime göre ucuz? 

Sen pazarlıksız iş yapmazsın kimi kandırıyorsun :) seni bir yere yollamaya korkuyorum adamlar aç kalır diye [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Fotifoti :

Arkadaşlar hepimizin anlamadığı konuyu ögrendim . Röportajda Nurkan Bey'in bayilere yönelik söylemlerinin olmasının nedeni ropörtajı yapan gazetenin bayilere yönelik bir gazete olması . Yanı bu röportajın (sohbetin) hedef kitlesi biz değiliz bayiler . Bayiler de babalarının hayrına çalışmadığına ve para kazanmak zorunda olduklarına göre yanlış bir söylem göremiyorum .

Sen pazarlıksız iş yapmazsın kimi kandırıyorsun :) seni bir yere yollamaya korkuyorum adamlar aç kalır diye emoji1.png

600 diyor bakıma, ben 300 veriyorum. En son 500 de buluşuyoruz :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç iyi güzel sorun yokta müdür çok satamıyoruz demiyor da çok satmak herşey değildir diyor;)

Müdürüm burası türkiye renault satar, fiat satar, tofaş satar ama mazda satmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Fotifoti :

@Mehmet Özdemir habere röportajın bayilere yönelik bir yayın organına yapıldığını eklesek mi? Yanlış anlaşılmalar oluyor bence . 

haber, forumumuz editörlerince hazırlanmış değil ki foti. ana kaynağında belirtilmemiş bir ibareyi biz de belirtmesek daha iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haber, forumumuz editörlerince hazırlanmış değil ki foti. ana kaynağında belirtilmemiş bir ibareyi biz de belirtmesek daha iyi olur.

Bizim okuyucumuz alıngan [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...