Jump to content

Sevdiğiniz Müzikler ve Klipler - 2017

Arman-1999
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@İlhan  ilginç bir şarkı olmuş. Kızın çok kuvvetli bir sesi var. Tellafuzda bir sıkıntı mı var yoksa bilerek mi yapıyor anlamadım ama. Sanki İngilizce şarkısı daha güzel gibi geldi bana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Burak :

@İlhan  ilginç bir şarkı olmuş. Kızın çok kuvvetli bir sesi var. Tellafuzda bir sıkıntı mı var yoksa bilerek mi yapıyor anlamadım ama. Sanki İngilizce şarkısı daha güzel gibi geldi bana :)

Abi bence bilinçli yapıyor..Birden Geldi Aklıma diye bir şarkıya düet yapıyor bir grupta..Orada gayet güzel muntazam tellafuz var.. (Spotify)

İngilizce şarkılarda kesinlikle daha başarılı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, İlhan :

Abi bence bilinçli yapıyor..Birden Geldi Aklıma diye bir şarkıya düet yapıyor bir grupta..Orada gayet güzel muntazam tellafuz var.. (Spotify)

İngilizce şarkılarda kesinlikle daha başarılı.

Dediğin gibi bilinçli yapıyor olabilir. Mesela  Feel isimli şarkıda ne söylediğini anlamak bazı yerlerde mümkün değil. Ancak internette bulunca hıı diyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben daha 2 haftalıkken zatürreye yakalanmış ertesi gün veterinere götürmesem ölecek bir kedi aldım evime. 

Hayvanları da ayırt etmeden çok seviyorum. O yüzden bu klipteki fotoğraf ve şarkı gerçekten beni çok etkiliyor. 

Sizin dışınızda ki canlılar, insanlara emanet bıraktığım sessiz kullarımdır. Onlara sahip çıkın der Yaradan. 

https://youtu.be/Sa76RJuHVqA

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

@Burak abi Sena Şener'yine muhteşem bir düeti var. Bu seferki düet yaptığı kişi Evrencan Gündüz. (Asımcan Gündüz'ün oğlu). Evrencan'ıda takip etmeni tavsiye ederim. Eski türkülere tekrardan kendi tarzıyla can vermiş.Henüz daha çok genç..Ama çok yetenekli diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Sena Şener'i "Doğa İçin Çal 7" de keşfetmiştim. Topu topu şarkının son 8-10 saniyesini Sena Şener söylüyor ama beni o kadar etkilemişti ki hemen işe ara verip kim bu diye araştırmama sebep olmuştu. Tabi akabinde o zaman youtube da bulunan 7-8 şarkısını indirmiştim. Böyle güzel bir sesin ve tarzın kaybolup gitmemesi sevindirici. 

Bir daha ki buluşmayı Sena Şener'in çıktığı mekan da mı yapsak :D:D:D @Burak @İlhan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Yahu ne paylaştım acaba yukarıda ? Her neyse ...

Sizleri biraz geçmişe götürmek istiyorum. Yaşları 40 (kırk) ın üzerinde olanların çok iyi hatırlayacağı bir gruba

"Yeni Türkü"'

Mutlaka aklınıza Yeni türküye ait çok daha popüler şarkılar gelecektir. "telli telli" , "fırtına" , " aşk yeniden", " maskeli balo", " yağmurun elleri", " çember", "karanfil", " Yedikule" " günebakan", " istersen hiç başlamasın" 

:) hepsini yazsaydım daha iyiydi

Bu şarkı aynı zamanda grubun solisti olan Derya KÖROĞLU nun da en sevdiği şarkıdır. Ben de severim. Yanlış bilmiyorsan bu şarkının hem sözünü hem de bestesini yapan Ümmüşen ile olan düetini paylaşacağım...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...