Jump to content

Sevdiğiniz Müzikler ve Klipler - 2017

Arman-1999
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 ay sonra ...

klipte ( bir filmden görüntüler aslında) yer alan bu güzel de kim ola ki ? 

Bkz. "Mazda ve Roma 2016 film şenliği" bölümü. Buradan da Mazda yetkililerine göndermemizi yapalım

N'oldu bizim iş ?  Hala gönüllüyüm, hala beklemedeyim... Zaman daralıyor festivale az kaldı :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Zamanının en iyi yorumcularından Zerrin ÖZER. (ki hala öyle aslında) Elbette bir müzik otoritesi değilim ama sesini dinlediğinizde umarım sizlerde bana katılacaksınız.

80 li yıllarda arabesk de söyleyen Zerrin, (Hakkı BULUT besteleri diyelim anlayın artık )90'.lardan itibaren ise tamamen pop' a yönelmiştir. Gönül isterdi ki arabesk söylediği dönemlerden bir şarkı yükleyip sizleri şaşırtayım ama yaza veda ettiğimiz şu günlerde henüz delikanlı olan üyelerimizi düşünerek şu harika parçayı dinleyelim :) 

Not; Zerrin ÖZER ile ilgili hem bu şarkı hem de diğer şarkıları kapsayan bir demet anılar, anılar kulübünde yerini alacak elbet. Bu arada @Arabalar Mete bey, öyle bir tane anı yazıp kaçmak yok sizden de şöyle şarkılı, türkülü, yanar dönerli meyvalı bir anı bekliyoruz ^-^

Dış ses; Yanar döner deyince şu Eskişehir pavyonunda ki macerayı anlatsana >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Her ne kadar söz ve klip itibariyle fazlasıyla feminizm koksa da ritm ve müzik çok hoşumuza gitti ailecek :) Dün akşam bir çok kez çevirip çevirip dinledik ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
8 dakika önce, Burak :

@Oziyal Aylarca listelerin en üst sıralarında yer aldı bu şarkı. Ben de çok severim. Zaten kendisi de bol ödüllü bir sanatçı..

Aynen :) benim kız bile arabaya binince come on baby aç baba diyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım 2 yılı geçmiştir. Ankara’da x yerde dinledim. Bu ses kesinlikle meşhur olur demiştim. İnci Mercan. Gırtlak fena. Ama şimdi albüm çıkarmış. Sesindeki büyü kaybolmuş. İnşallah heder olmaz.

Bu arada, yolda inci'yi dinlerken ikinci şarkı bir anda du hast mich'e atlayabilir bende :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...